logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Touroperators en aanbiedingen voor As Cascatas Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3dGolf

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Vilamoura  >  As Cascatas Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa

As Cascatas Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa

Rua do Brasil Lote 4.11.1B

8125-504  Vilamoura

Tel: +351 289 304 900

Fax: +351 289 300 849

E-mail

Website

 

In Vilamoura, een van de meest exclusieve bestemmingen aan de Algarve, is het nieuwe Hilton Vilamoura As Cascatas (De Watervallen) Golf Resort & Spa geopend. Het vijfsterren hotelgedeelte is al sinds september in bedrijf. Recentelijk zijn ook de 69 appartementen beschikbaar gekomen. Een kennismaking met het hotel is prima te combineren met een bezoek aan wat golfbanen in de buurt.Aanleiding om naar de Algarve af te reizen was een uitnodiging van Hilton Vilamoura om het nieuwe Hotel- en Appar-tementencomplex te komen bewonderen. As Cascatas ligt niet direct aan zee, maar iets meer heuvel op naar het binnenland in een rustig gedeelte van Vilamoura. Het complex is opgetrokken in een moderne bouwstijl. Direct bij de ingang is (deels ondergronds) een grote Spa aangelegd (met 2000m2 vloeroppervlak een van de grootste van Europa). Voor de hotelgasten zijn alle gebruikelijke faciliteiten op Hilton-niveau beschikbaar. Voor appartementen-bewoners kan dat ook gelden, het hotel is voor hen direct via de tuin toegankelijk, maar desgewenst kunnen deze gasten ook op de ruime faciliteiten binnen de appartementen terugvallen. Het hotel heeft verder een goed voorziene golfshop en (voor regenachtige dagen) een golfsimulator. Overigens ook op zonnige dagen is een uurtje in de simulator (met airco uiteraard) nuttig. Anders dan op de driving range leest de golfer hier onmiddellijk na een slag terug wat er (eventueel) aan schortte: club teveel open of dicht, optimale clubsnelheid, ideale balsnelheid en nog zoveel meer!
As Cascatas, is Portugees voor De Watervallen. En dat men iets heeft met dit begrip - in een gebied waar de temperaturen fiks kunnen oplopen - blijkt uit de aanwezigheid van een complete verzameling van diverse in hoogte en omvang verschillende watervallen in de binnentuin van het complex. Spectaculair! En ook dit detail blijkt doordacht: men kan het volume van water dat naar beneden komt variėren en daarmee uiteraard ook het geluidsvolume beperken. Zelfs de meest verwende bezoeker heeft hier geen reden tot klagen!

kaart

As Cascatas Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa wordt aangeboden door:

Aangeboden door

Soort reis

Aantal nachten

Greenfees

Vanaf prijs

As Cascatas Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa

3dGolf

€699,-

Executive Golf Travel

vliegvakantie

7

3