logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Continental Micronesia (Continental Airlines USA)

Max. kg:

23

Kosten obv retour:

US$ 50

Bestaande uit:

golf uitrusting

 

Continental accepteert slechts ťťn (1) golf uitrusting per persoon.
De uitrusting dient in een harde, vaste omverpakking te worden vervoerd. Continental is niet aansprakelijk voor schade van een golf uitrusting die niet in een harde, vaste omverpakking wordt aangeboden.
Indien de golf uitrusting het tweede stuk bagage is geldt een toeslag van $25.
Voor een golf uitrusting die wordt meegenomen naast de vrije (23 kg) andere bagage wordt een toeslag berekend op basis van de dan gelden tarieven voor overgewicht.
Voor golftassen die meer dan 23 kg wegen en golf uitrusting en/of andere zaken bevatten zal een overgewicht toeslag van US$ 50 worden berekend.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.