logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Continental Airlines (USA)

Max. kg:

15

Kosten obv retour:

Ä 0-50

Bestaande uit:

1 golfuitrusting met niet meer dan 14 golfclubs, 12 golfballen, 1 paar golfschoenen

 

Continental accepteert ťťn stuk golfuitrusting per passagier als vervanging van ťťn stuk toegestane bagage. Vervoer is gratis binnen het bagagevrijdom.
De golfuitrusting bestaat uit: 1 golftas met niet meer dan 14 golfclubs, 12 golfballen, 1 paar golfschoenen. De uitrusting moet passend verpakt zijn. De golftas moet ingepakt worden in een hardschalige koffer. Continental is niet aansprakelijk voor schade aan golfuitrustingen die niet in een hardschalige koffer verpakt zijn. Voor golftassen die niet verpakt zijn in een hardschalige koffer is het niet mogelijk de toeslag voor overgewicht te betalen. Voor een golf uitrusting die wordt meegenomen naast de vrije (23 kg) andere bagage wordt een toeslag berekend op basis van de dan gelden tarieven voor overgewicht.

Golf uitrusting die meer dan 23 kg weegt en andere zaken bevat dan golfspullen of andere zaken i.p.v. golspullen zijn onderworpen aan een overbagage tarie van $50

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.