logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Thai Airways

Website:

Max. kg:

20

Kosten obv retour:

US$ 0-140

Bestaande uit:

1 golftas

 

N.B.: Alle sport uitrustingen dienen bij THAI voor vertrek te worden aangemeld.

Een set golf uitrusting bestaat uit maximaal 14 golfclubs, 12 ballen en ťťn paar golfschoenen.
De golfuitrusting mag worden inbegrepen in de bagage vrijdom. Als de bagage over de vrijdom heen komt is een speciaal tarief van toepassing.
Een zgn flat rate is van toepassing voor de eerste 15 kg tegen de volgende condities: US$ 35 voor reizen geheel binnen Europa, binnen AziŽ, binnen Zuid Amerika of binnen de ZuidWest Pacific.
US$ 70 voor reizen naar andere bestemmingen dan de hierboven genoemde.
Als het gewicht boven de 15 kg komt is het normale overwicht tarief van toepassing.

Deze toeslagen zijn alleen van toepassing als het werkelijke gewicht niet in de bagage vrijdom is inbegrepen. Indien het werkelijke gewicht wŤl in de bagage vrijdom is begrepen en over het maximum heen komt is het normale overgewicht tarief of de speciale toeslag van toepassing, afhankelijk van welke het laagste is.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.