logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Thomas Cook Airlines Belgium

Max. kg:

25

Kosten obv retour:

Ä 85

Bestaande uit:

Golftas

 

Het vervoer van golfmateriaal gebeurt enkel mits betaling van een extra vergoeding en indien de sport uitrusting vooraf is aangemeld. Indien dit niet is gebeurd wordt het vervoer ervan geweigerd. De golf uitrusting valt dus niet binnen de bagage vrijdon. Per reiziger zal maximaal ťťn stuk golfmateriaal worden vervoerd. Het toegestane maximale gewicht aan golfmateriaal bedraagt daarenboven 20 kilogram. De kosten voor reizen per Economy Class zijn Ä 42,50 per enkele reis.
Inmiddels is helaas de Premium Service (Ä 10 tot Ä 17,5 per persoon per traject, afhankelijk van de bestemming) afgeschaft en ben u ook Ä85 voor een retour kwijt.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.