logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Air Canada

Website:

Max. kg:

23

Kosten obv retour:

CAN$ 0-100

Bestaande uit:

Golftas met 14 clubs, 12 golfballen en een paar golfschoenen

 

Aanmelding van golf uitrusting dient vooraf, bij de boeking te geschieden.
Golftassen die binnen de bagagevrijdom van 23 kg vallen worden gratis meegenomen mits ze niet groter zijn dan 292cm bij 203.
Een golftas bestaat uit niet meer dan 14 clubs, 12 golfballen en een paar golfschoenen. De golftas en clubs moeten zijn opgeborgen in een hard shell box. Anders neemt de luchtvaartmaatschappij geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade tijdens het vervoer. Passagiers zullen daarvoor moeten tekenen bij het inchecken. Aanmelding vooraf geeft geen garantie dat Air Canada in staat is om al uw bagage op uw vlucht mee te nemen.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.