logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Thomsonfly (UK)

Website:

Max. kg:

10

Kosten obv retour:

UK£ 30

Bestaande uit:

golf uitrusting

 

De bagage vrijdom is 10 kg maar geldt alleen als handbagage. Voor ruimbagage kan plaats worden gekocht voor £6.50/Ä10,00/US$ 16.00 per item en afhankelijk van de bestemming. Per persoon mogen 5 items worden meegenomen die vooraf moeten worden aangemeld. De golf uitrusting kan worden vervoerd tegen een tarief van UK£ 15 per enkele reis. De uitrusting moet vooraf worden aangemeld. Indien dit niet gebeurt kan de golf uitrusting alleen worden meegenomen als er voldoende ruimte in het vliegtuig is. De kosten moeten dan op de luchthaven worden voldaan.

Disclaimer

Aan bovenstaande informatie kan geen rechten worden ontleend. De airlines kunnen hun policy ten aanzien van het meenemen van golfuitrusting elk moment wijzigen.
Indien u aanvullingen heeft op onze informatie verzoeken wij u dit aan ons te mailen. Zend uw reactie naar reactie@golfreiswijzer.nl.