logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Overijssel  >  Bentelo  >  Twentsche Hof

De Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over De Twentsche HofGeef ook een beoordeling van De Twentsche Hof

Touroperators en aanbiedingen voor De Twentsche Hof

Executive Golf Travel Golftime Travel 3dGolf

Baan gegevens Twentsche Hof

Baan

6 Holes / 18 Par

Type baan

Kunstgras

Driving range

ja

Adresgegevens De Twentsche Hof

Bentelosestraat 54

7497 MX  Bentelo

Tel: 06 30735573

k.snijders@planet.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Parkeerfaciliteiten kunnen beter.
Baan en onderhoud perfect.
gemoedelijke sfeer.

NiekB | 08-12-2017 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Gastvrij ontvangst als greenfee speler voel je je ook welkom. Brede fairway's geen moeilijke baan. Bediening in het restaurant kan beter. Moest zelf naar de bar lopen na 15 minuten gezeten te hebben om wat te bestellen. Het was niet druk want er zaten maar 20 personen in het restaurant.

hjwosten | 30-10-2017 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Blijft een leuke baan om te spelen. Helaas door de nattigheid op de dag van spelen moeilijk bespeelbaar mede door hoge gras fairways. Wat gastvrijheid moeten een aantal leden nog wel wat leren. Starten gaat via ballenspiraal maar er zijn leden die dit volkomen negeren en zo kan het dat er opeens negen leden voor je gaan staan en dus voor hun beurt starten.

jw schuit | 26-10-2017 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

In zijn soort is dit een hele mooie baan.

De baan is erg goed onderhouden, prima in order van tee box t/m clubhuis. Lekker duidelijk hole-bordje bij de teebox, duidelijk aangegeven waar je van de green af moet voor de volgende hole. Ballen op de driving range zijn gratis en zo hoort het ook, alleen zie je het maar zelden. Nog een teken van de enorme gastvrijheid hier.

De meeste holes zijn wel redelijk lang en breed, de greens zijn erg goed met speelse glooiing. Ik denk dat lagere handicappers dit wel een fijne baan vinden. Ik vond het zelf vooral heel relaxed om hier te lopen. Mooie omgeving en uitermate gastvrije mensen overal. Goeie prijs-kwaliteitverhouding. Ik weet niet of ik hier zo snel weer heen zal gaan omdat er in een straal van een half uur rijden een stuk of 5 banen liggen

robertl | 14-10-2017 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Eigenlijk in deze periode van het jaar geen op of aanmerkingen

anvdberg | 09-10-2017 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

mooie baan met veel lange holes. gastvrije mensen en elk jaar een mooi toernooi voor de inwoners van de Hof van Twente.

mieske | 07-10-2017 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Mooie uitdagende baan. Uitdagend zeker toen wij hem speelden. Veel bladeren in combinatie met de zon. Moeilijk zoeken van ballen. Drivingrange is een klein stukje lopen. Restaurant was top. En ook de gastvrijheid van de mensen.

keeskeukens | 06-10-2017 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Wat een plezierige ervaring. Al bij het reserveren. Woensdag is de herendag, maar we kunnen gewoon in de shotgun wedstrijd meedraaien. En ook nog starten op de 1e hole. De dame van de receptie stelt ons voor aan de wedstrijdleiding en we kunnen na afloop van de wedstrijd ook bij de heren aan tafel en genieten van de heerlijke hapjes. De echte Twentse gastvrijheid.
Verder is alles prima verzorgd. Ruime parkeergelegenheid. Driving range met gratis ballen. Goede oefengreen bij de 1e hole.
De baan is echt mooi. Fairways, bunkers en greens (net geprikt maar rollen eerlijk) allemaal geweldig onderhouden. Greens en de volgende teebox vlak bij elkaar is ook prettig.
De baan is lang met verschillende par 4 holes van bijna 400 meter met enkele mooie doglegs, maar de longhitter hoeft zich niet in te houden. De fairways zijn breed genoeg. Een bal onder de bomen is meestal goed terug te vinden. De baan is een beetje een mix tussen een park- en bosbaan. Na 18 holes heb je een prachtig rondje gelopen op het mooie landgoed Twickel.
De greenfee is redelijk aan de hoge kant, maar je gaat met een prima gevoel weer naar huis. Zeker de moeite waard om nog een keertje terug te komen. En dan wel weer op de herenochtend!

Golfer1955 | 04-10-2017 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Een vriendelijke gastvrije ontvangst bij aankomst. De drivingrange met (gratis) ballen en putting greens waren prima verzorgt. Vervolgens naar hole1 waar al een aantal golfers stonden te wachten, vreemd want we hadden toch gereserveerd! dachten we. Echter hier bleek een ballenspiraal aanwezig waar ons bij de receptie niets over gemeld was(jammer). Na zo'n kwartiertje wachten konden we weg en was de indruk goed mooi onderhouden tees en fairways ook de greens waren in prima conditie. Het is een leuke bosbaan met behoorlijk wat afwisseling, er zitten behoorlijk wat hondenpoten in wat het voor de gastspeler lastiger maakt.
Een baan om zeker nog eens terug te komen.

Martinus | 01-10-2017 | review: Twentsche Hof

Beoordeling met 4 sterren

Greens mooi, maar niet de snelheid die je zou verwachten bij zo een mooie baan.

michael05 | 01-10-2017 | review: Twentsche Hof

Geef ook een beoordeling van De Twentsche Hof

Schrijf een beoordeling voor Twentsche Golfclub