logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  ItaliŽ  >  Piemonte  >  Fubine  >  Margara Golf Club

Margara Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 5 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over Margara Golf ClubGeef ook een beoordeling van Margara Golf Club

Baan gegevens Margara Golf Club

Baan

36 Holes / 72 Par

Type baan

Open country

Greenfee (prijsopgave 2009)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45

€ 75

Lengte

cr

sr

Lengte

6308 meter

6899 yard

Handicap

34

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Margara Golf Club

Via Tenuta Margara 25

I-15032  Fubine

Tel: +39 131 778555

Fax: +39 131 778772

margara@golfmargara.it

www.golfmargara.it

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Margara Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie autenthieke golfbaan! Niet te duur en goed onderhouden. Wij vonden hem lang! Parren 4 van boven 400mtrs en parren 5 van ruim 525 pfff Hebben bij de turn besloten om buggy te nemen...
Clubhuis is groot en doet historisch aan. Ook hebben ze een zwembad waar wij gebruik van mochten maken! Super aardig en lekker gegeten na 9 holes!

ouwe418 | 20-07-2017 | review: Margara Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Vrij vlakke parkbaan in de buurt van Fubine. Wij speelden de rosso baan, die er prima bijligt. Brede fairways en mooie snelle greens. Echt spectaculaire holes zoals op Feudo Asti zijn er niet, dit is een baan om lekker te scoren, en dat deden we. Ook hier een plezierige ontvangst.

han5 | 06-07-2017 | review: Margara Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Margara golf club heeft een zeer mooi en statig clubhuis, twee 18 hole banen. Ontvangst is vriendelijk. Zelf La Guazzetta gespeeld. Zowel tee, fairways en green zijn zeer goed onderhouden. De baan ligt zeer rustig en is licht heuvelend, doch is goed te lopen.

carl1406 | 04-07-2017 | review: Margara Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Prima baan en goed betaalbaar. 18 holes inclusief buggy 150 euro! De baan lag er voor de tijd van het jaar heel goed bij! Het was vrij rustig en dat is altijd lekker. De baan is niet heel uitdagend, maar voor een lekkere dag golfen in Piemonte zeker een aanrader.

Oefenfaciliteiten waren redelijk, deze kunnen zeker beter.

jasper levie3 | 19-08-2016 | review: Margara Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Op advies van onze hoteleigenaar op deze golfbaan gespeeld en niet op Feudo Di Asti omdat deze eerste mooier zou zijn. Margara is inderdaad een prachtige baan met 36 holes waarbij de rode en gele baan kan worden gespeeld. De rode baan (Rosso) gespeeld op advies van de caddy master. Dit is de oude baan (1973). Goed onderhouden fairways en greens. De baan is lang en flink geonduleerd en daardoor uitdagend. Fairways zijn op enkele hole na breed en daardoor goed te spelen. Op drie holes komt er water in het spel, waarbij de 14e een echte uitdaging vormt. De oefenfaciliteiten zijn prima in orde, maar er is slechts beperkt ruimte op de drivingrange. Mandje van 20 ballen kost 1 euro. Van de banen die ik in Italië heb gespeeld is dit een van de beste. Indien in de buurt kan ik deze baan van harte aanbevelen. De greenfee doordeweeks is meer dan schappelijk gelet op de kwaliteit van de baan.

MauritsdeNeree | 21-06-2015 | review: Margara Golf Club

Geef ook een beoordeling van Margara Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Golf Club Margara