logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Overijssel  >  Delden  >  Lage Mors

De Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.2
Lees de beoordelingen over De Lage MorsGeef ook een beoordeling van De Lage Mors

Touroperators en aanbiedingen voor De Lage Mors

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Lage Mors

Baan

9 Holes / 70 Par

Greenfee (prijsopgave 2011)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

38,50 (€ 38)

38,50 (€ 38)

Lengte

cr

sr

Heren

4738 meter

5182 yard

66.4

114

Dames

4187 meter

4579 yard

67.3

120

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Greenfee voor 9 holes 28,50.

Adresgegevens De Lage Mors

Sportlaan 7

7491 DG  Delden

Tel: 074-3777666

Tel reserveren: tekst?

Fax: 074-3777677

golf@aparthoteldelden.nl

Website

Golfbaan De Lage Mors is ontworpen door de architect Frank Pont en heeft de NGF B-status. Een aantal holes heeft op de eerste en tweede negen verschillende tees. De baan is door een aantal lastige doglegs, verschillende windrichtingen en kleine hoogteverschillen heel gevarieerd. Golfbaan de Lage Mors is gelegen rond het golfhotel Aparthotel Delden. Een stijlvol familie-, golf- en wellnesshotel bekend om zijn ongekende veelzijdigheid en unieke ligging, gelegen in de prachtige Hof van Twente

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Dinsdag 24 december. De dag voor kerst. Normaal is het koud en is er grote kans op sneeuw, maar vandaag is het 9 graden en valt de regen met bakken tegelijk uit de lucht. Wat doe je op zo'n dag als deze als horecabikkels (ik pas omgeschoold tot kok en Jeremy Jager al jaren chefkok), juist dan ga je lekker golfen🙈. Om half 10 vanochtend in mijn vw caddy gestapt (zelfs de auto is aangepast aan de sport zoals u begrijpt) en vanuit Balkbrug naar Nijverdal gereden, om Jeremy op te halen. Die popelde al van verlangen om mee te gaan naar de Lage Mors in Delden. Het was iets minder dan een half uurtje rijden en terwijl de ruitenwissers overuren maakten, hadden wij tijd om nog even bij te kletsen. De parkeerplaats bij het hotel was bijna leeg. Hoe was het mogelijk... We werden vriendelijk ontvangen door een mooie dame achter de receptie, die overigens wel heel terecht vroeg: u komt toch zeker niet golfen😂. Nou daar kwamen we wel voor en na een bakkie koffie gingen we vol enthousiame naar de driving range. Voor 1,50 kun je een muntje kopen en krijg je een emmer met ballen, waar je u tegen zegt. We moesten hem haast met 2 handen tillen zullen we maar zeggen. De baan lag er prachtig, doch eenzaam en verlaten bij. Nou ja niet helemaal eenzaam, de eenden, zwaan en waterkipjes zwommen over de fairway ipv in de sloot, maar behalve wij 2en was er geen golfer op de baan. Alleen tijdens onze 2e ronde kwamen we nog iemand tegen. We moesten verplicht upteeen en dat is toch wel wat raar, maar heel begrijpelijk. Door de vele regen was de baan wat moeilijk bespeelbaar en waren de greens onvoorspelbaar. Gelukkig was ze nonquilifying, dus we hoefden onze scores niet in te vullen. In tegenstelling wat ik gisteren tegen Han Olsman zei, had ik aan 1 bal niet genoeg. Ook niet aan 10 volgens mij, maar gelukkig ben ik de tel kwijtgeraakt. Ondanks de regen hebben we een prachtige dag gehad op het mooie Lage Mors. Voor 18 holes, drivingrange, koffie, fris en een lekker broodje met 2 kroketten waren we mede dankzij greenfree. com 34 euro p.p. kwijt.

erikenmigret | 23-12-2019 | review: Lage Mors

Beoordeling met 3 sterren

We zijn erg gastvrij ontvangen. Vanwege een wedstrijd konden we pas om 15.00 uur starten. We hebben rustig kunnen spelen onder goede weersomstandigheden op een baan met wintergreens.

h h t bax | 30-11-2019 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Wat zijn wij vorige week dinsdag ontzettend positief verrast. Het wordt hoog tijd dat deze baan een hogere status krijgt toegekend dan de B-status. Wat werden we gastvrij ontvangen en goed voorzien van de nodige wetenswaardigheden. Rond deze tijd van het jaar zijn er weinig banen met zulke mooi onderhouden greens! Lekker uitdagende holes die je, als je daar voor het eerst speelt, best kunnen verrassen. Met wat kleine aanpassingen op de 2de negen krijg je toch het idee dat je 18 verschillende holes hebt gespeeld.
Het enige wat we niet direct vonden waren faciliteiten om schoenen en trolley schoon te maken.
We hadden geen overnachting in het bijhorende aparthotel, maar dat zag er meer dan prijswaardig uit!
Kortom we gaan hier zeker nog een keer terugkomen.

MDR | 26-11-2019 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Onderdeel van het Aparthotel, waar men ook de greenfee moet betalen aan de receptie. Derhalve geen clubhuis, maar een soort schuur bij hole 1, van deze 9 holes baan. Zeer korte hole 1, maar gelukkig een aantal leuke par 4 en 5 holes, die door een wisselende aflag ook in de 2e ronde aantrekkelijk waren. Goed onderhouden en uitstekend lopende greens. Het reinigen van de trolley en clubs is mogelijk, maar zeer slecht aangegeven en vergde enig speurwerk.

joostpenning | 16-11-2019 | review: Lage Mors

Beoordeling met 3 sterren

Arrangement bij hotel met onbeperkt speelrecht.
9 holes met af en toe een andere tee op de tweede 9. Best wel uitdagend. Goede greens, slechte afslagplaatsen.

har.mar | 08-11-2019 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan. Gezellig in combinatie met het Aparthotel in Delden. Uitdagende baan met veel waterpartijen.
Voordeel is dat je met een dagkaart de hele dag kunt golfen.

DonFredo | 04-11-2019 | review: Lage Mors

Beoordeling met 3 sterren

De greens lagen er erg mooi bij en waren ook mooi snel. De fairways kunnen wel wat meer aandacht gebruiken. Het gras was vrij hoog en t was erg drassi.

HanOlsman | 02-11-2019 | review: Lage Mors

Beoordeling met 3 sterren

Baan is ons tegen gevallen. Het begon al met hole 1 par 3 met een zeer slechte green. Maar ook de andere greens waren slecht. De paden waren slecht. De bewijzering kan veel beter. Misschien omdat het op een zondag was de fairways waren niet kort gemaaid. De sfeer in het restaurant was prima en er zijn genoeg mogelijkheden voor de kids om zich te vermaken. Om te golfen niet interessant genoeg om terug te komen.

antoonverleg | 27-10-2019 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

Het was voor mij de eerste keer op een lange baan. Wanneer de bal in het hoge gras kwam was het heel lastig om hem eruit te slaan. Verder mooie baan ruime fairways.

Loes_fortgens | 25-10-2019 | review: Lage Mors

Beoordeling met 4 sterren

We hadden de pech dat er voorafgaand aan ons bezoek veel regen was gevallen. De baan was daardoor erg nat. Ook was het gras op de fairways hoog, hierdoor moesten we veel zoeken en zijn "normaal" geslagen ballen kwijtgeraakt. Verder vinden we het een leuke baan met veel afwisseling. Op de langere holes zou een reguliere waterhindernis het geheel nog wat spannender kunnen maken. Er werd hard gewerkt aan het verbeteren van het pad naar de driving range: geen overbodige luxe!

erikasprang | 22-10-2019 | review: Lage Mors

Geef ook een beoordeling van De Lage Mors

Schrijf een beoordeling voor Golfclub de Lage Mors