logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Vila Nova de Cacela  >  Monte Rei Golf Club

Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.8
Lees de beoordelingen over Monte Rei Golf ClubGeef ook een beoordeling van Monte Rei Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Monte Rei Golf Club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3dGolf

Baan gegevens Monte Rei Golf Club

Baan

36 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2011)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 190 (€ 190)

€ 190 (€ 190)

Lengte

cr

sr

Heren

5713 meter

6248 yard

Dames

4845 meter

5299 yard

GVB

ja

Handicap

m24/l32

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Greenfee is incl. gedeelde buggy, DR-ballen. Greenfee laagseizoen ligt op € 135.

Adresgegevens Monte Rei Golf Club

Sesmarias Apartado 118

8901-907   Vila Nova de Cacela

Tel: +351 281 950 960

golf@monterei.com

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Gastvrij ontvangst. Clubhuis voor greenfeespelers viel erg tegen. Het deed me denken aan een sportkantine. Personeel was wel zeer gastvrij. Na afloop van de ronde kreeg je een metalen vastlag van Monte Rei met je naam erin gegraveerd. Echt een verrassing. Helaas had ik mijn nike windbreaker in de buggy vergeten. Maar deze was niet gevonden:(. Ik ga er zeker weer spelen als ik in de buurt ben. Baan is geweldig!,,,, uitdagend, mooie vergezichten, goed onderhouden.

latuwal | 19-05-2016 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

De mooiste golfbaan van de Algarve. Uniek design van de holes waardoor je alleen zicht hebt op jouw hole. Combinatie van hoogteverschil, lengte en uitdagende greens.

Kristof | 16-05-2016 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Een dag topgolf met een goede gastvrijheid. Vanaf minuut 1 tot het uitzwaaien een beleving. Prachtige baan goede buggy's met gps en prima verzorging in de baan.
Een "must go"...!

Elisabeth | 15-04-2016 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Het begint al met de ontvangst. Je voelt je hier gelijk welkom. Overal word je netjes begeleid. En dan mag je spelen. Prachtige holes, perfecte fairways en super greens.
Een genot om hier te mogen spelen!

enrico Hans | 15-04-2016 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Schitterende baan, prachtige entourage, alles dik in orde tot dat je op de baan bent. Er wordt zo gepushed dat je niet eens meer durft om een foto te maken. Bijna op iedere hole komt er een marshall voorbij die de tijd in de gaten houd, gewoon normaal spelen is bijna niet mogelijk. Leuk om een keer zo'n baan mee te maken maar liever voor dat geld 3x bijvoorbeeld Boavista of Palmares spelen, veel meer plezier aan te beleven.

janbouli | 21-03-2016 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

geweldige golfbaan in bizar mooi landschap. iedere hole heeft iets unieks en door de omgeving krijg je het gevoel dat je alleen bent. goede lay-out, vanaf iedere tee kun je een plan maken hoe je de hole wil spelen. service ook top. terecht beste baan van de algarve. interessante tarieven buiten hoogseizoen en in daluren!

nielshooft | 28-02-2016 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Bij de ontvangst kreeg je de indruk al jaren lid te zijn, zo allervriendelijkst en klantvriendelijk. De gastvrijheid en bediening in het clubhuis en terras was ook geweldig. We werden enorm verwend met allerlei heerlijkheden. Onder geweldige weersomstandigheden genoten van de baan en het uitzicht, maar daardoor wat minder van het eigen spel (resultaat). Volgende keer beter, want we gaan zeker terug. Een aanrader!

Jorima | 17-11-2015 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Dit was in een woord toppie! Geweldige ontvangst, mooie banen en greens als een biljartlaken. Buggys uitgerust met een geweldig GPS systeem. Na het golfen werden de clubs allemaal schoongemaakt en hebben we genoten van een heerlijke tapaslunch. Een geweldige ervaring rijker.

mvmelis | 16-11-2015 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Op deze baan, in tegenstelling tot ongezellige bar/restaurant, is niets maar dan ook niets aan te merken. Gewoon top. Ontvangst, driving range, buggie met super gps systeem, de lay out, de teeboxen, fairways, greens, catering en afronding na ronde is allemaal super. Natuurlijk, het kost wat maar dan krijg je ook wat. Een ervaring rijker!

PieterB | 10-10-2015 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Topbaan, nagenoeg elke hole ligt in 'eigen' vallei in een prachtige met bomen begroeide omgeving, ontwerp kent evenwel weinig variatie: hoog gelegen teeboxen, hooggelegen snelle greens, super goed onderhouden fair ways en veel strategisch gelegen diepe bunkers (1 tot 3 meter diep). Attente valet services, clubhuis groots met super uitzicht, sfeer steriel.

René van Elderen | 09-10-2015 | review: Monte Rei Golf Club

Geef ook een beoordeling van Monte Rei Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Monte Rei Golf & Country Club