logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Vila Nova de Cacela  >  Monte Rei Golf Club

Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.9
Lees de beoordelingen over Monte Rei Golf ClubGeef ook een beoordeling van Monte Rei Golf Club

Touroperators en aanbiedingen voor Monte Rei Golf Club

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3dGolf

Baan gegevens Monte Rei Golf Club

Baan

36 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2011)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 190 (€ 190)

€ 190 (€ 190)

Lengte

cr

sr

Heren

5713 meter

6248 yard

Dames

4845 meter

5299 yard

GVB

ja

Handicap

m24/l32

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Greenfee is incl. gedeelde buggy, DR-ballen. Greenfee laagseizoen ligt op € 135.

Adresgegevens Monte Rei Golf Club

Sesmarias Apartado 118

8901-907   Vila Nova de Cacela

Tel: +351 281 950 960

golf@monterei.com

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Wij hebben zaterdag 21 oktober gespeeld op Monte Rei.
Dit is de mooiste golfbaan waar ik ooit gespeeld heb. Goede ontvangst door caddiemaster. Buggies stonden klaar met koelbox en een goed werkende GPS. De baan is perfect onderhouden en de greens zijn zo mooi en zo snel dat een downhill-put dodelijk kan zijn voor je scorekaart. Fantastisch rondje gespeeld met prachtige vergezichten en na afloop geef je je autosleutel af en ga je nagenieten op het terras. Na een verfrissende douche in een prachtige kleedkamer ligt je golftas met schoongemaakte clubs klaar is je auto. Wat kan het leven mooi zijn!

WoutBrouwer | 21-10-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat een superbaan. We hebben genoten van een heerlijke golfdag met heerlijke tapaslunch na. Omdat het ons verjaardagscadeau van de kinderen was, was de prijs geen probleem (al vind ik het wel extreem duur). De tashanger na afloop met je naam erop is een leuke herinnering, jammer dat mijn naam er verkeerd op staat. Kortom een belevenis die we niet snel vergeten

pldrenth | 01-10-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Wat een ervaring. Dit is een van de mooiste clubs die ik bezocht heb. Vanaf de aankomst word je ontvangen als een koning. Perfecte begeleiding van aankomst naar onthaal practice en hole 1. Eens je op de baan bent is het enkel nog genieten. Hole per hole kom je in een nieuwe ervaring terecht en dit voel je tot op hole 18. Onderweg krijg je ook nog een doekje om u te verfrissen.
Wij vroegen om op enkele holes nearest to the pin te spelen en dit wordt voor u perfect georganiseerd.

Bij aankomst krijg je nog een gepersonaliseerde bagtag alsook een goeie clubwash.

Bij vertrek moet je uw golfzak niet meer zoeken deze zit terug perfect in de wagen.

Dit is een belevenis van aankomst tot vertrek!

frank4 | 28-09-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

De golf was super, terrein fantastisch.
Clubhuis zeer goed.
Het ligt in the middle of nowhere en de dinner was middelmatig met zeer goede wijn.

leemansraymond | 15-09-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Monte Rei gespeeld met een groep van 20 relaties: ontvangen als koningen, genoten van de schitterende layout van de golfbaan en de gezelligheid van het clubhuis. Meer dan verdiende nummer 1 in Portugal (en daarbuiten!), en qua gastvriendelijkheid een voorbeeld voor veel andere, lager gequoteerde golfbanen. Great job, Monte Rei!

dannyderaedt | 13-09-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Wat een schitterende golfbaan om te spelen!
Ontvangst was prima met de nodige gifts die je bij ontvangst kreeg.
Ik was toevallig op vakantie dicht bij deze baan waardoor ik alle spullen moest huren.
De Ping golfset die ik mee kreeg was erg basic en een set voor de echte beginner (speel zelf met Mizuno MP25 ijzers).

Vanaf Hole 1 kunnen genieten van een goed onderhouden en prachtig uitdagende baan. Wanneer je in de buurt bent zeker een aanrader eens te gaan spelen!

g hoeijmakers | 07-08-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 4 sterren

Restaurant is rumoerig... goede bediening.

jw tenkley | 27-06-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 3 sterren

De baan is geweldig. De service is precies zoals in andere reviews beschreven.
Echter, met in mijn geval een vervelende "twist". De golftas wordt uit de auto gehaald en op de buggy geplaatst. Daarna brengt iemand je netjes naar de drivingrange en de eerste tee. Ik heb voordat ik ging starten mijn portemonnee met daarin een briefje van EUR 50,- een briefje van EUR 10,- en een briefje van EUR 5,- in mijn golftas gestopt. Na een werkelijk fantastisch rondje golf met de buggy terug naar het clubhuis gereden. Daar werd ik weer heel vriendelijk ontvangen. Vervolgens werden de clubs schoongemaakt en alles netjes in de auto gelegd. Intussen was ik in het clubhuis een drankje gaan doen. Toen ik wilde afrekenen kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn portemonnee nog in mijn tas had zitten. Vervolgens bleek dat van de drie genoemde bankbiljetten de EUR 50,- was verdwenen. Uiteraard wist niemand er iets van en gaf het management aan dat het personeel uitdrukkelijke instructies heeft om niet in de tassen van gasten te komen. Ontzettend dom van mij om de portemonnee in mijn tas achter te laten. Je zou bij een club van een dergelijk niveau toch iets anders verwachten! Prachtige baan, maar voor mij ook echt een once in a lifetime experience...

adri.van.leeuwen | 19-06-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Monte Rei heeft een enorme reputatie voor wat betreft kwaliteit en gastvrijheid en maakt dat ook helemaal waar. De ontvangst is uitermate vriendelijk en standaard wordt gevraagd of het de eerste keer is dat je op Monte Rei bent. Zo ja, dan krijg je een welkomstverhaal met informatie over de gang van zaken op de Monte Rei en wordt je gevraagd om je naamgegevens op een lijst te zetten. Als je dan terug komt van de ronde, ligt er een met naam gegraveerde bag tag op je te wachten als blijvende herinnering aan je bezoek.

Een buggy is op deze golfbaan standaard en voorzien van een koelbox met water en GPS die vanaf iedere positie in de baan de afstand naar de vlag geeft. Als je de buggy ophaalt, wordt je naar de driving range gebracht waar de ballen voor je klaar liggen. Titleist NXT Tour voor het lange werk en Titleist ProV1 voor het korte werk. Na het inslaan wordt je naar de eerste tee gebracht waar de starter je nog even van wat laatste informatie en adviezen voorziet waarna je onder zijn toeziend oog afslaat.

De baan van de hand van Jack Nicklaus is ronduit indrukwekkend, een feest voor het oog en allemaal plaatjes. Door de ruime opzet en omdat er overal veel ruimte tussen de holes is, lijkt het overal of je alleen op de baan bent. De baan gaat op een een natuurlijke wijze op in de omliggende natuur en volgt de contouren van het landschap. Op iedere hole is er een keuze voor risk rewarding of behoudend spel zoals het op een goed ontworpen golfbaan hoort. De prachtige holes nodigen uit om veel foto's te maken om later thuis nog eens van te genieten.

Het spreekt voor zich dat er op het onderhoud van de baan niets valt aan te merken, alles is optimaal. Goede greens die allemaal hetzelfde gevoel geven, goed zand in de bunkers, en mooie strakke tees.

De horeca in het clubhuis is van bovengemiddelde kwaliteit en in tegenstelling tot veel andere topbanen heel erg betaalbaar.

Monte Rei scoort op alle punten hoog en daarom terecht de nummer 1 golfbaan van Portugal.

eric8 | 30-05-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Beoordeling met 5 sterren

Alle boxen zijn afgevinkt op deze golfclub. Goed ontvangst, hele fijne oefenfaciliteiten. Een buggy is verplicht en dat is met name fijn vanwege de lange afstanden tussen sommige holes. Er zit gps in wat ook prettig is. Het onderhoud van de baan is het beste wat ik in de Algarve heb gezien tot nu toe. De holes zijn ook gewoon goed, er zit nergens een dipje tussen qua mindere holes. En op elke hole heb je het gevoel dat je alleen op de golfbaan loopt.
Je betaalt wat, maar dan heb je ook een geweldige ervaring.

splinterboel | 16-04-2017 | review: Monte Rei Golf Club

Geef ook een beoordeling van Monte Rei Golf Club

Schrijf een beoordeling voor Monte Rei Golf & Country Club