logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Castro Marim  >  Quinta do Vale

Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over Quinta do ValeGeef ook een beoordeling van Quinta do Vale

Touroperators en aanbiedingen voor Quinta do Vale

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3dGolf

Baan gegevens Quinta do Vale

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2008)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 95 (€ 95)

€ 95 (€ 95)

Lengte

cr

sr

Heren

5611 meter

6136 yard

Dames

5368 meter

5871 yard

GVB

ja

Handicap

m28/l36

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Quinta do Vale

Golfe e Urbanizações Vale do Odiana – Sucursal Eiras da Achada,

Castro Marim

Tel: +351 281 531 615

Fax: :+351 281 531 776

info@quintadovale.com

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

We waren hier in de wintertijd. Fairways wat geel maar greens prima, snel en egaal. Variatie in de holes kan beter maar prima baan om een keer te spelen.

martijnreuser | 10-02-2018 | review: Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

Wat een prachtige baan! Wij liepen de 18 holes met een trolley. Dus enige conditie is dan wel een vereiste. 😎 Geweldige en ruime fairways supersnelle greens. Als je op het terras van het clubhuis staat heb je een magnifiek Panorama.

MarcPleijsier | 11-11-2017 | review: Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtige golfbaan zo op de grens van Spanje. Net achter golfbaan Castro Marim, maar o wat weer een verschil. Twee 9 holes die ook van elkaar te onderscheiden zijn in een "hoge" en een "lage" lus. De eerste 9 zijn de lage. Deze zijn schitterend aangelegd met hier en daar grote uitdagingen vanwege de vele waterpartijen. De hoge lus daarentegen heeft ook zo zijn charme, maar heeft meer "wandelgangen" om het zo uit te drukken. Grotere stukken tussen de holes dus.

john1 | 11-11-2017 | review: Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

Erg mooi gelegen golfbaan. Eerste negen holes erg uitdagend met veel water wel vrij valk. Tweede negen veel meer hoogteverschillen wel minder water. Een buggy (met name voor de tweede negen) en een baanboekje zijn zeer aan te raden.
We waren erg aangenaam verrast door de gastvrijheid van het personeel op deze baan we zijn dit niet gewend in deze regio!

m.merkskpnmail.nl | 07-11-2017 | review: Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

Was wat weinig personeel ivm ziekte.

je0 | 02-11-2017 | review: Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan uitdagend veel water en soms kan je de bal echt niet vinden als je niet op de fairway ligt wij hebben er in de winter gespeeld2 personen inclusief buggy voor 80 euro.

karinvantunen | 30-10-2017 | review: Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

Quinta do Vale is een leuke afwisselende baan met op de eerste 9 (vlakke) holes veel water. De andere 9 gaan heuvel op heuvel af en daar is relatief weinig water wat nog in het spel komt. De baan lag er prima bij. Een aanrader is om vroegtijdig buggies te reserveren. Deze geven ze echter niet weg, maar dat is bij bijna alle banen zo, op 30 tot 40 euro per buggie kan je wel rekenen.
Het clubhuis ziet er verzorgd uit en er is een kleine proshop aanwezig. wij hebben er met plezier gespeeld ondanks de slechte score's.

lc schuyt | 11-10-2017 | review: Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

Mooie moeilijke golfbaan met veel water harde fairways en snelle greens
Baan temidden van failliet villapark waardoor sfeer niet echt optimaal is
Baan met veel uitdaging mooie uitzichten op spanje aan de overkant
Nu met korting gespeeld voor 80 euro met 2 personen en buggy
Nu in oktober 136 euro, dat is wel een probleem in portugal dat per 1 oktober het hoogseizoen begint met dito greenfee prijzen op alle banen.
Goed op internet zoeken voor deals

f.zimmermanquicknet.nl | 16-09-2017 | review: Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

De vallei licht aan het uiterste zuidoost puntje van Portugal, slechts gescheiden door de rivier de Quadiana. De brug over deze grensrivier met Spanje is vrijwel permanent in het zicht. De entree wordt geflankeerd door fraaie appartementen, die ook langs de baan en in de richting Spanje te vinden zijn. Helaas zijn de meesten al jaren onafgebouwd en leeg. Het biedt een troosteloze aanblik. Het clubgebouw torent hoog in het centrum van de verschillende banen. De hoogteverschillen die deze baan typeren zijn goed zichtbaar, net als de vele waterpartijen. Scherp spelen en goed course management is noodzakelijk want de kans dat je je bal terugvindt in het vuilbruinige water is nihil. Daar komt bij dat de droge rand van de waterhindernissen begroeid zijn met opschietende losse grassen waarin een bal zo verdwijnt. Vies is het niet want er zitten veel waterdieren en vogels. Onder andere de grote karekiet die zingt “karre karre kiet kiet kiet”. Je hoort hem wel maar je hem niet.
De teeboxen zijn vaak veel hoger dan de fairway en een enkele keer speel je ook omhoog naar een green. De fairways zijn niet spectaculair en de greens zijn langzamer dan bij Castro Marim de buurtclub aan de andere kant van de weg. Daar zijn meer mensen (vooral Nederlanders) terwijl het op Quinto daVale extreem rustig is (maar dat speelt wel lekker)
De buggies die men op dit heuvelachtig terrein gebruikt remmen uitstekend op de motor zodat er geen gevaarlijke glijpartijen te verwachten zijn. De baan zou zich in de toekomst kunnen ontwikkelen tot een echte topbaan.

doc48 | 30-05-2017 | review: Quinta do Vale

Beoordeling met 4 sterren

Mooi open en golvende golfbaan met redelijke hoogte verschillen. De eerste 9 holes met heel veel lastige waterhindernissen. Met coursemanagement en tactvol spelen kan verlies van ballen voorkomen worden. Maar neem voor de zekerheid maar wat extra ballen mee! De laatste holes zijn makkelijker. Fairways en greens perfect, Rough overzichtelijk. Goede oefenfaciliteiten, ruime parkeerplaats, mooi clubhuis / restaurant met uitzicht over de lager gelegen baan. Een aanrader!

BenVerwiel | 08-05-2017 | review: Quinta do Vale

Geef ook een beoordeling van Quinta do Vale

Schrijf een beoordeling voor Quinta do Vale