logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Frankrijk  >  Languedoc-Roussillon  >  Uzes  >  Golf Club d'Uzes

Golf Club d'Uzes

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 6 beoordelingen: 7.2
Lees de beoordelingen over Golf Club d'UzesGeef ook een beoordeling van Golf Club d'Uzes

Touroperators en aanbiedingen voor Golf Club d'Uzes

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Golf Club d'Uzes

Baan

13 Holes

Adresgegevens Golf Club d'Uzes

Mas de la Place Pont des Charrettes

30700  Uzes

Tel: +33 466 224003

Fax: +33 466 221770

E-mail

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golf Club d'Uzes

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan om te spelen. Lange holes (Oké!), waarbij sommige holes een leuke uitdaging vormen zoals hole 4 waarbij je de green niet ziet. Uitstekende greens, matige fairways (droogte), maar op zich te doen. Vriendelijke ontvangst. Je voelt je welkom en dat vind ik belangrijk om te ervaren.

sander.v.beurden | 29-07-2019 | review: Golf Club d'Uzes

Beoordeling met 3 sterren

Verrassend de nieuwe sprinkler installatie op hole 1, alleen midden op de baan met vaste sproekoppen dus een extra uitdaging om er langs te spelen. Aan de bunkers valt echt wel het een en ander te verbeteren rond uit slecht. Verder wordt er redelijk goed onderhoud gepleegd. Toch een leuke baan zeker om lengte te spelen met par 5 meer als 500 meter.

osterhaus | 11-06-2019 | review: Golf Club d'Uzes

Beoordeling met 3 sterren

Baan met goed onderhouden fairways en greens. Niet erg uitdagend met vriendelijk en relaxed.

lamsma | 22-09-2018 | review: Golf Club d'Uzes

Beoordeling met 4 sterren

Hebben op deze golfbaan vandaag gespeeld, voor mij persoonlijk is dez baan prima, wel twee lange par 5, voor een handicap als ik, lang... je moet soms over een weg slaan, wel even wennen. Er zijn 9 holes, de prijs voor de grenfee is zeer goed,30€. We werden vriendelijk ontvangen in een typisch Zuid- Frans gebouw, er is een kleine golfchop aan het terrasje van de club heeft zicht op de golfbaan, je kan er wel eten, maar je moet dit op voorhand reserveren. Het domein wordt afgesloten met een poort, als je binnen of buiten wil moet je even aanmelden. Het is spijtig dat deze toffe low budger club maar een laag cijfer krijgt. Ik kom hier nog zeker eens terug spelen, als je in de omgeving van Uzes bent moet men toch eens daar gaan spelen.

ann.poe | 07-09-2018 | review: Golf Club d'Uzes

Beoordeling met 4 sterren

Wij hebben vandaag op deze goede 9 holes baan gespeeld, het was warm 31 gr de baan heeft 2 par 3 van 179 en 187 m 5 par 4 tussen de 294 m en de 343 m, de 2 par 5 zijn tussen de 436 m en de 520 m, dus niet slecht, waterhindrnissen zijn er niet wel enkele moeilijke bunkers, de greens konden op sommige holes beter. We werden correct ontvangen het clubhuis is gevestigd in een
Provencaals gebouw, het terras heeft zicht op hole 1 en hole 9, de kleedkamer is niet al te groot een douche er zijn geen handdoeken en zeep. Het is een gemoedelike club niet ver van het mooie stadje Uzes. Wij betaalden 30€ greenfee per persoon voor 9 holes 45€ voor 18 holes. Wij gaan er zeker nog terug spelen.

wallib | 05-09-2018 | review: Golf Club d'Uzes

Beoordeling met 3 sterren

Lay out van de baan erg leuk. Als je voor de eerste keer de baan speelt, zijn een aantal holes lastig (afstand en doglegs). Neem voldoende ballen mee, niet op de fairway betekent dat je de bal kwijt bent.
De greens waren heel goed qua snelheid en onderhoud. Fairways daarentegen niet goed onderhouden, heel veel onkruid en kale plekken. Bunkers begroeit met gras en niet geharkt/ onderhouden.
Wel een baan(tje) om weer te komen in de hoop dat de fairways ook goed zijn.

RijnM | 24-06-2018 | review: Golf Club d'Uzes

Geef ook een beoordeling van Golf Club d'Uzes

Schrijf een beoordeling voor Golf Club D'uzes