logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  Valencia en Omstreken (Costa Blanca)  >  Carcaixent  >  La Galiana Golf

La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over La Galiana GolfGeef ook een beoordeling van La Galiana Golf

Baan gegevens La Galiana Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Lengte

cr

sr

Lengte

6378 meter

7628 yard

GVB

ja

Handicap

m28/l36

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

6975 vanaf de black tee's

Adresgegevens La Galiana Golf

Carcaixent

Website

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren

indrukwekkende baan het kan moeilijk zijn goed kijken anders rollen de ballen weg het is een grote kom en de bal blijft rollen ook de foute kant op. haha
kost je een balletje extra maar dan heb je ook een super baan gelopen.

lram.vanschie | 11-01-2018 | review: La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren

Fantastische golfbaan die je (met buggy) gespeeld moet hebben als je in de buurt bent. Indrukwekkend hoe de holes in dit dal op diverse niveaus zijn aangelegd.
Het geheel is goed onderhouden en de greens zijn snel.
Clubhuis stelt niet veel voor maar het gehele complex is geweldig.

c jurka4 | 01-12-2017 | review: La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren

Wat moeilijk te vinden door vele sinaasappel plantage in de heuvels. Prachtig gelegen en niet eenvoudig te spelen. Voor longhitter geen problem. Voor de andere geld met ballen verlies is te regenen. Jammer dat de ballenwas voorrichtingen zonder water water. Greens en fairways waren in een prima konditie. Kom hier graag terug.

gerardhex. | 15-11-2017 | review: La Galiana Golf

Beoordeling met 5 sterren

Dit was de derde keer dat ik hier speelde en iedere keer weer is ie mooier dan in mijn herinnering. Wat een pareltje in Valencia geweldige baan veel hoogteverschil spectaculaire uitzichten op rotsformaties de rest vd baan en de holes. Alles is even fantasierijk aangelegd vaak sla je af over een ravijntje bebossing ed. Greens waren goed en moeilijk te bespelen. Dit is waar je het voor doet wat een genot. Veel mooier dan dit krijg je het niet. Het was wel redelijk druk maar dat krijg je met zo'n mooie baan. Hier kom ik zeker weer terug.

r gorter | 06-11-2017 | review: La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren

La Galiana is een spectaculaire baan die je moet gespeeld hebben als je in de buurt van Valencia bent. Prachtige uitdagende holes met super greens. Snel en met veel niveauverschillen. Dus je bent gewaarschuwd. Voor beginners kan dit een frustrerende baan zijn als je de bal niet in de baan weet te houden. Maar je kunt ook altijd gewoon genieten van de mooie uitzichten op deze baan in het mooie berglandschap.

peersmit | 27-10-2017 | review: La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren

gisteren met club centro voor het eerst op deze baan gespeeld. Het was een matchplaywedstrijd van de provincie Valencia. Nu is elke eerste baan die je speelt niet eenvoudig maar zeker Galiana niet. Wat een hoogteverschillen en greens die zeer snel en ook nog eens glooiend zijn. In de greenfee zit de prijs van een buggy want lopen is hier nagenoeg ondoenlijk. Door de hoogteverschillen moet je wel oppassen met je snelheid. Ja wij hebben 1 down verloren maar een prachtige dag op een mooie baan gespeeld waar ik zeker nog een keer terug kom. Opmerkelijk was ook dat vorig jaar in deze omgeving bosbranden zijn geweest dat is niet te merken aan de golfbaan ze hebben gebruikt gemaakt van de sproeiinstallatie en metman en macht gewerkt om het vuur tegen te houden.
Maar netbuiten de baan zijn de consequenties van de bosbrand heel goed te zien zwartgeblakerde bomen.

fredgiesbers9 | 27-10-2017 | review: La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren

La Galiana is een erg mooie en uitdagende golfbaan. De baan kent veel hoogte verschillen en een buggy is een aanrader. De greens zijn lastig te lezen en daardoor uitdagend. De natuur is divers mooie bomen rotspartijen en schitterende vergezichten. Een genot om hier gespeeld te mogen hebben.

Inge1 | 26-10-2017 | review: La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren

Afwisselende uitdagende in bergachtige entourage.

stellalk | 12-10-2017 | review: La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een baan met een unieke ligging en adembenemende uitzichten: in een vallei, sinaasappelbomen, hoogteverschillen, mooie waterpartijen e.d. Alles om ook als niet-golfer van te kunnen genieten.
Door afstanden en hoogteverschillen is een buggy een must. Prima onderhouden, mooie greens, voldoende uitdagingen, maar goed speelbaar.
Eenvoudige faciliteiten, kantine met vriendelijke bediening; behulpzame caddymaster en service waar niets op aan te merken valt.
Een aanrader om te spelen!

wniet4 | 06-10-2017 | review: La Galiana Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een prachtige baan. Gelegen in een vallei, maar vele holes zijn op 'een hoogte' gelegen. Goed onderhouden. Verraderlijke greens, maar dat maakt het juist Spaans / heel leuk. Heerlijk rustig spelen en 100% genieten. Heel lastig om in de buurt van je buffer te komen. Absolute aanrader, ook al moet je even rijden vanaf Alicante!

WilfreddeRooij | 21-09-2017 | review: La Galiana Golf

Geef ook een beoordeling van La Galiana Golf

Schrijf een beoordeling voor La Galiana Campo de Golf