logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Lagos  >  Espiche Golf

Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Espiche GolfGeef ook een beoordeling van Espiche Golf

Baan gegevens Espiche Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2013)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 60 (€ 60)

€ 60 (€ 60)

Lengte

cr

sr

Heren

5453 meter

5963 yard

69.6

124

Dames

5026 meter

5497 yard

72,2

125

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

In het laagseizoen is de greenfee € 40

Adresgegevens Espiche Golf

S.A. Apartado 477

8601-906   Lagos

Tel: +351 282 688 250

info@espiche-golf.com

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren

Erg mooie glooiende baan in een prachtig landschap. Pittig om te spelen, ook voor een wat lagere hcp. Kwaliteit van de baan en de voorzieningen zijn erg goed. De greens waren tijdens ons bezoek erg traag. Je voelt je gast van het eerste tot het laatste moment.

wim93 | 06-10-2016 | review: Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren

De prijzen die ik hier op LC lees hanteren ze anno 16 september 2016 niet meer. We wilden met tweeën graag een rondje lopen en de prijs die ze vroegen was 80 euro pp. Een beetje jammer is dat door de receptie niet gewezen werd op de zomer aanbieding van 2 spelers inclusief buggy voor 140 euro. We zagen de poster net op tijd en hebben hier gebruik van gemaakt.

Een buggy is op deze baan trouwens niet nodig maar wel lekker. Het is inderdaad van groot belang dat je je ballen op de fairway houdt. Ballen zoeken is haast niet te doen. Waag je je er toch aan is het resultaat groots. 5 minuten zoeken naar mijn bal leverde zeker 10 andere ballen op.
De baan zelf is natuurlijk wel een plaatje. Verre drives zijn riskant maar voor een goede score ook niet nodig.

Dingo | 16-09-2016 | review: Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren

Wees wijzer, speel met ijzer.
Houtjes zijn maar zelden nodig of gewenst op deze baan wegens relatief veel schuine fairways en vrij weinig hoger gemaaid gras aan de zijkanten, waardoor je runoffs krijgt. Slices en hooks vind je sowieso weinig terug in de bossages die tussen alle fairways ligt. Dit maakt het voor een vakantiespeler wat minder prettig dan gehoopt en vandaar de 7,5 voor het baanonderhoud en totale indruk.
De greens waren de 3 rondes die ik er heb gespeeld vrij traag maar goed te spelen en dat was wel een prettige compensatie voor de soms lastige aanloop er naar toe.
De bunkers waren goed gevuld met mooi zand, een verademing t.o.v. buurman Boavista.
Veel blinde holes maakt het een lastige maar mooie baan. Meest opvallende holes voor mij: nr 4 een par 5 van slechts 393 meter en toch SI 5 door het hoogte verschil en de hindernissen. Hole 14 een par 4 van 328 die je met een klein ijzer wilt afslaan om de bal in spel te houden voor een lang ijzer naar de laag gelegen green.
Met goed coursemanagement en goed gezelschap zul je hier een aangename dag beleven voor een scherpe prijs (59 euro voor 18 holes met buggy vond ik echt top). Buggy is wel aan te raden, zeker in de zomer. In het prachtige clubhuis met goede muziek en schitterend uitzicht is het goed nagenieten en de gastvrouwen en -heren zijn zeer vriendelijk.

atgolfplus | 30-08-2016 | review: Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren

Tweemaal gespeeld op deze moeilijke baan. Bal naast de fairway is bal kwijt. Dus spelen met verstand. Kreeg tweemaal een prachtig arrangement aangeboden met een prima lunch. Aanrader.

msilvius | 27-07-2016 | review: Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren

Perfecte ambiance.
Mooie baan perfect onderhouden.
Goede prijs.

wiltenburg | 07-07-2016 | review: Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren

Prijs kwaliteit zeer aan te raden. Mooie golfbaan, soms wel smalle fairways, je moet wel een beetje kunnen driven, hookers en slicers laat de driver maar in de tas zitten. Clubhuis is fantastisch.

Kristof | 16-05-2016 | review: Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan maar erg moeilijk te spelen. Ballen op de fairway geslagen kunnen zomaar tussen de lage begroeiing verdwijnen omdat er geen rough is. Clubhuis is geweldig. Fraai panorama met zicht op meerdere holes. Lunchtip: club sandwich.

BertvanDijk | 17-04-2016 | review: Espiche Golf

Beoordeling met 3 sterren

De layout is prachtig met veel hoogteverschillen en een aantal blinde holes. dit maakt de baan ook gelijk oneerlijk. soms met goede drives raak je toch een bal kwijt. als de bal net niet helemaal goed is ben je gegarandeerd de bal kwijt.

Oneerlijke baan, beste is als je hier toch gaat spelen alleen met ijzer 7 of lager dan zie je tenminste waar de bal blijft

enrico Hans | 15-04-2016 | review: Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een eco baan. Dit alleen al is natuurlijk een fantastisch initiatief
Het clubhuis is waanzinnig mooi. Pas twee jaar oud, maar zeer mooi met terrassen rondom, zodat je veel van de golfbaan ziet.
De baan zelf is niet zo perfect onderhouden als je misschien gewend ben van de meeste banen in de algarve, maar dit hindert niet en is natuurlijk onderdeel van het "eco zijn".
Ik was persoonlijk niet wild van de layout. De hoogteverschillen zijn heel mooi, maar de holes kennen veel blinde teeshots naar fairways die zeer sterk schuin aflopen. Dit zorgt voor behoudendheid vanaf de tee. En de driver kan op zeker in de auto blijven. Dit is af en toe leuk, maar niet 18 holes lang. Misschien dat deze baan plezieriger wordt als je hem beter leert kennen.

splinterboep | 12-04-2016 | review: Espiche Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een plaatje van een baan. Prachtig gelegen in een natuurlijke omgeving. Kom niet in de rough, want dan is je bal zoek. Clubhuis prachtig. Oefenfaciliteiten iets minder. Kleine puttinggreen, die daardoor niet representatief is.

Jaap J | 27-03-2016 | review: Espiche Golf

Geef ook een beoordeling van Espiche Golf

Schrijf een beoordeling voor Espiche Golf