logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Overijssel  >  Zwolle  >  Golftuin Zwolle

Golftuin Zwolle

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.6
Lees de beoordelingen over Golftuin ZwolleGeef ook een beoordeling van Golftuin Zwolle

Touroperators en aanbiedingen voor Golftuin Zwolle

Executive Golf Travel 3dGolf

Baan gegevens Golftuin Zwolle

Baan

9 Holes / 3 Par

Type baan

Landelijk

Greenfee (prijsopgave 2015)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 15 (€ 15)

€ 15 (€ 15)

Lengte

cr

sr

Lengte

880 meter

962 yard

GVB

nee

Driving range

nee

Buggie

nee

Opmerkingen

In de directe nabijheid van de Golfbaan ligt de camping Het hofje van Hoog-Zuthem.

Adresgegevens Golftuin Zwolle

Harculose Esweg (ter hoogte van Jan van Arkelweg 2a)

8015 RH   Zwolle

Tel: 06 - 10 32 87 09

Tel reserveren: tekst?

info@golftuinzwolle.nl

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Golftuin Zwolle

Beoordeling met 3 sterren

Clubhuis is gedateerd en is nodig aan een opfris beurt toe. Oud meubulair en een vloerbedekking met kale plekken en oud bollig.

fam.megen | 18-09-2017 | review: Golftuin Zwolle

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijke mensen en open sfeer. Op de baan (1ste 9 vooral) merk je pas hoeveel treinen er via Zwolle gaan. Jammer voor de rust. De baan viel mij niet mee. De laatste 9 holes heeft een paar goede holes waarbij je moest kiezen wat te doen zoals 10 en zeker 11. Deze 9 komt het water ook meer echt in het spel. Dat is bij de eerste 9 niet zo.
Veel slechte plekken in de fairways zeker op de voorgreens. Zwaar zand in de bunkers maar dat kan aan de regen die dag gelegen hebben. De baan werd die dag bewerkt maar ik vond het er wat slordig bijliggen. Ook de routering vond ik niet overal prettig aangegeven (1 naar 2 bv.)
Overall de moeite waard om een keer te spelen maar geen baan die beklijft wat mij betreft.

jfdu100 | 06-09-2017 | review: Golftuin Zwolle

Beoordeling met 4 sterren

Omdat er een halve shotgun direct na het middaguur was, hadden wij om 9.30 uur een starttijd gereserveerd. Om 8.30 uur derhalve present, maar clubhuis en shop gaan pas om 9.00 uur open. Wel vriendelijk ontvangen en ruim voor 9.00 uur kwam de receptioniste al aan. De baan is vooral uitdagend door zijn lengte. Er zijn veel lange holes (vooral de par 4-en). Een hele moeilijke hole is ook de 11, een par 5 in vraagteken vorm. Op die hole blijft het moeilijk om met je 2de slag precies in de dogleg naar de green te liggen. Het terrein is ook vrij open, zodat de wind vrij spel heeft. Die was er afgelopen donderdag gelukkig niet.

chris frowein8 | 31-08-2017 | review: Golftuin Zwolle

Beoordeling met 4 sterren

Gewonnen vriendenflight geïncasseerd. Helaas werden sommige greens geverticuteerd. Wel als compensatie een bal en tees gekregen. Mooie baan. Goed onderhouden.

KurtVandeSande | 28-08-2017 | review: Golftuin Zwolle

Beoordeling met 3 sterren

Eerste negen holes een stuk minder uitdagend dan de tweede negen. Op zich een prima golfbaan in het landelijk gebied en een vriendelijke ontvangst. Geen echt memorabele holes.

ej-me | 27-08-2017 | review: Golftuin Zwolle

Beoordeling met 4 sterren

Heel vroeg gestart voor 18 holes om voor 12 uur weer binnen te zijn voor de vriendinnen dag. De handicar was voorzien van GPS en dat was voor mij een eerste beleving. De 1 ste 9 zijn nogal recht toe recht aan en de 2 de 9 zijn uitdagender en afwisselender. Kortom een mooie baan voor ieder nivo speler. De hole indexering leverde mij nog wel enige vraagtekens op

theo van emmerik | 22-08-2017 | review: Golftuin Zwolle

Beoordeling met 4 sterren

Wij werden warm welkom geheten door de receptioniste en de general manager omdat wij de winnaars waren van een vriendendeal, gewonnen via Leadingcourses! Voor mij niet de eerste keer dat ik hier speelde, maar wel voor mijn vrienden. Onderweg nog een warme regenbui, maar dat mag de pret niet drukken. Niet al te druk, en snelle spelers konden we makkelijk even door laten gaan. Onze scores waren niet om over naar huis te schrijven, behoudens de birdy op hole 18. Vervolgens genoten van het terras in de zon en een heerlijke vismaaltijd. Golfclub Zwolle dank voor de gastvrijheid. Wij komen vanuit het westen vast nog wel eens terug!

Arthur | 18-08-2017 | review: Golftuin Zwolle

Beoordeling met 4 sterren

Prima ontvangen door de general manager Peter. Reden de vriendendealprijs! Mooie baan (met goede schuilplekken voor de regen) en na afloop goed gegeten. Absoluut een aanrader deze golfbaan.

marcelkooij | 18-08-2017 | review: Golftuin Zwolle

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, alle ruimte en tijd om rustig te spelen. Dat is in de Randstad nog wel eens anders. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als in het restaurant. Kom hier graag weer terug.

emellink | 15-08-2017 | review: Golftuin Zwolle

Beoordeling met 4 sterren

De eerste negen zijn niet de uitdagendste in golfland, de tweede negen bieden wat dat betreft meer uitdaging.
De greens kunnen nog stukken beter, maar zijn acceptabel aan het worden, jammer tegen het einde van zomer. de oefenfaciliteiten zijn op orde, de drivingrange en pitchhole en green geven voldoende ruimte voor het trainen van je vaardigheden. verder zijn er vier leuke par drie holes, die zeker uitdagend te noemen zijn. De gastvrijheid in de horeca kan een stuk beter, mensen wil gast zijn en niet achter de bediening hoeven lopen.
Parkeren is geen probleem en de bereikbaarheid is goed.

akverdur | 13-08-2017 | review: Golftuin Zwolle

Geef ook een beoordeling van Golftuin Zwolle

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Zwolle