logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Gelderland  >  Brummen  >  Engelenburg Golf & Country Club

Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Engelenburg Golf & Country ClubGeef ook een beoordeling van Engelenburg Golf & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Engelenburg Golf & Country Club

Executive Golf Travel 3dGolf

Baan gegevens Engelenburg Golf & Country Club

Baan

9 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2009)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 47.50

€ 55

Lengte

cr

sr

Heren

5962 meter

6520 yard

70,4

121

Dames

5078 meter

5553 yard

70,8

117

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Engelenburg Golf & Country Club

Eerbeekseweg 6

6971 LB  Brummen

Tel: +31 575 569998

Tel reserveren: ja

info@engelenburggcc.nl

www.engelenburg.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Op papier is deze baan vrij lastig maar dit merkte ik niet tijdens mijn ronde. De baan heeft 5 leuke holes, dit zijn 1 t/m 3 en 8 en 9. De andere 4 holes zijn heel open en vrij saai. Het onderhoud moet echt beter. De greens zijn hobbelig en de fairways hebben veel beschadigingen. De greens hebben veel ondulatie en sommige putts zijn dan ook vrij lastig. Goed onderhoud zou de greens nog moeilijker kunnen maken. Het clubhuis is fantastisch gelegen in het kasteel en er is een mooi terras dat uitkijkt op de golfbaan. Personeel is heel gastvrij en het eten is geweldig. De routing van de baan is soms vrij apart. de afstand tussen de green van hole 1 en de teebox van hole 2 is bijvoorbeeld al zo'n 200 meter. Deze teebox is dan wel weer mooi gelegen op een oude ijskelder van het kasteel.

VincentKok | 22-04-2017 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Uitstekende golfbaan, smalle fairways, maar zeer uitdagend. Hotel extreem duur maar kwalitatief wel goed

wim_terriet | 21-04-2017 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Het kasteel en de tuin zijn natuurlijk prachtlocaties.
De drivingrange is qua afslag-onderhoud onder de maat. Hier wordt overigens zo te zien wel stap voor stap aan verbetering gewerkt.

gjn | 20-04-2017 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie, lastige 9 holes golfbaan in een prachtige omgeving. Door de oude bomen in de baan zijn er een aantal smalle doorgangen waardoor precies en recht spelen van belang is. Fairways en greens zijn goed onderhouden. Goed geplaatste bunkers zorgen ervoor dat kennis van lengte in het spel belangrijk is. Van green naar de volgende teebox is bij nagenoeg alle holes een redelijk stukje lopen.

mars | 17-04-2017 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag voorgespeeld voor de competitie op een moeilijke 9 holes golfbaan met een paar uitdagende holes. Met name de par 5s vragen om een goed gameplan. Een goede kennis van de afstand van de clubs is bij een aantal par 4s een eerste vereiste. De ontvangst aan de receptiebalie was vriendelijk en correct. De oefenfaciliteiten zijn basaal te noemen. De kleedkamers en de horecavoorziening zijn ondergebracht in de beletage van het kasteel. Bij goed weer kan worden gebruik gemaakt van het terras aan de voor en achterzijde van het kasteel. Op deze wijze komt de sfeer en ambiance van het kasteel toch binnen handbereik!

AndréBiester | 11-04-2017 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Een ontzettend fijn golfweekend gehad bij kasteel Engelenburg. Zaterdag 9 holes gelopen en daarna voortreffelijk gedineerd met een goede wijnkeuze. Heerlijk geslapen en zondag nogmaals 9 holes gelopen en afgesloten met een lunch. Je komt zo tot rust dat het weekend wel een week leek. Ondanks de baan voor mij nog aan de moeilijke kant was kom ik zeker hier nog eens terug.

nathalievanderniet | 01-04-2017 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig gelegen bij het kasteel. Veel waterpartijen en mooie parkomgeving. 9 holes baan waar je redelijke afstanden moet lopen door de ligging van de afslagen. Om goed te kunnen scoren moet je de baan wel kennen. Er zijn veel verrassende doglegs en nauwe doorgangen (dus precies spelen en extra ballen meenemen). Driving range is kort en eigelijk alleen voor de ijzers. Kleedruimtes prima. Restaurant perfect en een aanrader voor liefhebbers van Zuid Afrikaanse wijnen.

gerrithofmans | 31-03-2017 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige golfbaan met de nodige hindernissen. De faciliteiten zijn magertjes. In het hoogseizoen speel ik samen met een stel golfmaten vaak na werktijd met vouchers. Na werktijd is het rustig spelen en heb je geen last van golfers die staan af te slaan of van afzwaaiende ballen.
De baan verdient meer bezoekers dan er nu komen.

Positivo33 | 29-03-2017 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooi landhuis en prachtige golfbaan. Planning goed geregeld en goed gecontroleerd door marshall, die zeer rustig en vriendelijk was. Wat beter kan is het afspuitapparaat voor trolley en schoenen dat telkens met hulp van iemand anders aangezet moest worden.

lschaper | 26-03-2017 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Op een hele mooie en koude winterse dag op deze golfbaan gespeeld. Door deze omstandigheden en winter greens is de golfbaan zelf moeilijker te beoordelen, maar een indruk is wel te geven. De locatie is prachtig, het hotel en restaurant hebben een unieke uitstraling en het eten is zeer goed. De golfbaan is mooi gesitueerd en bevat een aantal hele listige holes, waaronder de 1e hole. Je wordt bij de afslag op deze hole gelijk op scherp gezet. De indruk over het onderhoud van de golfbaan is goed, er wordt momenteel het nodige onderhoud gepleegd. De staat van de greens is zoals gezegd niet te beoordelen. De oefenfaciliteiten kunnen wel een upgrade gebruiken, zoals vernieuwing van de driving range ballen. Wil je echter in een unieke omgeving en op een hele bijzondere locatie optimaal genieten van hotel, restaurant en golfen dan is deze golfbaan daar heel erg geschikt voor.

Jean | 20-12-2016 | review: Engelenburg Golf & Country Club

Geef ook een beoordeling van Engelenburg Golf & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Golfbaan Kasteel Engelenburg