logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Limburg  >  Geijsteren  >  Geijsteren Golf & Country Club

Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.5
Lees de beoordelingen over Geijsteren Golf & Country ClubGeef ook een beoordeling van Geijsteren Golf & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Geijsteren Golf & Country Club

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Geijsteren Golf & Country Club

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2007)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 60

Lengte

cr

sr

Heren

5898 meter

6450 yard

70,6

131

Dames

5208 meter

5696 yard

72,4

128

Handicap

nvt

Buggie

ja

Adresgegevens Geijsteren Golf & Country Club

Het Spekt 2

5862 AZ  Geijsteren

Tel: +31 478 532592

Tel reserveren: ja

Fax: +31 478 532963

gc.geijsteren@wxs.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Op Geijsteren moet je elke hole je uiterste best doen om een goed resultaat te boeken. Hoewel bestaand uit gevarieerde holes, begin je daar met 6x par-4. Greenfee is 'aan de prijs' maar in combinatie met een dinertje 'een koopje'.

info596 | 28-09-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Rondje op Geijsteren is altijd een genot. De baan heeft eigenlijk alles wat een goede golfbaan moet hebben, lange en korte holes; doglegs naar links en rechts; bomen en ruimte, waterpartijen en goede scorings holes.
Baan lag er prima bij. Van teebox tot green echt prima. Ook de bunkers waren heel goed verzorgd en niet gewoon maar een 'zandbak'.

Gewoon een goede golfbaan!

GoranQ | 12-09-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Hier gespeeld met een tweedaagse met onze men’s. Driving range is ok. De chipping en putting baan is hier wel dik ik orde! Met aanspeel doelen tot 50 meter! De baan zelf vond ik niet wauw zeker de eerste 6 holes! Allemaal par 4 achter elkaar zonder enige verandering! Daarna iets meer uitdagender en na hole 15 kwam er eindelijk wat water aan te pas! Voor de rest is dit een mooie baan maar niet wauw! Bediening is ok en doucheruimte was ook aangenaam na een hete dag van 31 graden.

stijntje | 01-09-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige zeer goed onderhouden bosbaan. Sommige holes lijken wel wat op elkaar maar de snelle greens zijn een feest om op te putten. Wij hebben hier met ons herenteam van GC Holthuizen gespeeld op 25 augustus. Een aanrader is het Noord Limburgs Golfarrangement dat is te boeken in combinatie met een greenfee op Bleijenbeek. Auberge de Papenberg in Afferden biedt dit voortreffelijke arrangement aan. Echt een aanrader,!

jhulshoff | 25-08-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen baan met mooi clubhuis. baan enigszins wat kaal op hoger gelegen plaatsen greens goed onderhouden. bediening en gastvrijheid goed op orde men werkt met starttijd spieraal.

Ajdubbeldam1955 | 23-08-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie en goed onderhouden baan. Her en der wat droge plekken op de fairways. De greens waren uitstekend. De mensen zijn uiterst vriendelijk. Het clubhuis is prima maar niet heel bijzonder. Kortom een leuke golfdag gehad.

ton.jacobesen | 23-08-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Met 13 man vanuit Auberge de Papenberg (voortreffelijk en aanrader) een 3 daags golfuitje met GC Geisteren als 1ste. Na een zeer vriendelijk ontvangst en een voortreffelijke vlaai op tijd gestart en een droge en toch verrassend groene baan gespeeld. Vooral de Par 3"en waren een uitdaging temeer daar we een neary competitie houden op alle Par 3 én en het niet mee viel om de bunkers te ontwijken. Fraaie en compacte baan waarbij voor de long Hitters het lastig was om de bal op de harde fairways te houden. Een collectieve waardering van een7 is het eindoordeel van de groep.

JRParlevliet9 | 07-08-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 3 sterren

De ontvangst aan de receptie was kort en vriendelijk, maar verder waren er geen vragen of opmerkingen. Op zich vreemd want voor ons was het de eerste keer dat we hier kwamen golfen. We hebben onze weg verder zelf gevonden. Het clubhuis was oké, doch niet bijzonder. Een kleine make-over (opfrissing) zou misschien wel op zijn plaats zijn. Het clubhuis kwam wat somber over. De kleedruimten waren sober, doch netjes. De driving-range voldeed aan de verwachtingen, maar niet meer dan dat. Positief was dat de drivingrange ballen gratis waren. Dan de golfbaan op zich. De greens waren behoorlijk en hadden hier en daar wat van het weer geleden. Een groot aantal van de tee-boxen waren niet vlak, doch het was soms zoeken om goed te staan bij de afslag. Ook de tee-boxen hadden hier en daar wat geleden door het weer. De greens daarentegen waren over het algemeen van een goede kwaliteit en waren redelijk snel. Het was alleen jammer dat voorgaande spelers geen pitchmarks hadden gerepareerd. De fairways waren behoorlijk, maar niet meer dan dat.
De baan is weinig uitdagend dor o.a. een gebrek aan bv. bunkers door de baan. Vanaf hole 14 (en 15 en 18) zijn er drie holes met waterhindernissen die dan uiteindelijk voor de nodige uitdaging zorgen. Ook de routing naar de volgende holes is niet altijd duidelijk en soms verwarrend. Bij hole 1 staat bv. een bordje van hole 10? Op de scorekaart is ook niet zichtbaar waar de toiletten gesitueerd zijn of waar de schuilhutten zijn. Dan moet je naar je telefoon om de app of site te openen om te kijken waar deze zijn. Maar het gebruik van een telefoon in de baan is toch not done? De schuilhut die wij zagen bij hole 15 was open en bood weinig bescherming tegen de regen / onweer. Waarom niet een deels gesloten schuilhut, zou een stuk aangenamer zijn.
Ook het baanpersoneel was irritant aanwezig. Maaien, gras zaaien, bemesten en harken als er afgeslagen diende te worden op de teebox. Of op slagafstand op de green wat los gras wegharken en vooral niet stoppen of opzij gaan. En toen we er wat van hebben gezegd, werd de baan medewerker nog boos ook, hij moest tenslotte ook werken. Maar even wachten was misschien een betere optie geweest.
Ook de planning van de starttijden liep niet volgens wens, want uiteindelijk konden we pas 20 minuten later starten, omdat er nog een verenigingswedstrijd was. Misschien de volgende keer een buffer inbouwen? Om maar te zwijgen over de marshal die het nog bonter maakte door op hole 14 twee (verenigings-)spelers er tussen te zetten die verlaat waren voor de verenigingswedstrijd. Geen discussie mogelijk, er tussen laten. Overigens is het gebruik van plastic tees verboden in de baan. Al met al is de prijs kwaliteit van de baan te hoog.
Na afloop nog even de horeca bezocht. Hier waren de medewerkers uiterst correct en behulpzaam. Gelukkig een klein hoogtepuntje aan het einde van een toch teleurstellende golfdag.

jahartman | 02-08-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Gisteren een mooie rondje gespeeld in Geijsteren. Een baan die er ondanks de droogte goed bij lag. De greens waren wat langzamer dan normaal maar wel mooi groen. Door de droogte hebben ze het gras iets hoger gemaaid verwacht ik.

Ook buffer buggy Bas was van de partij en stabiele Joep. Daarnaast hadden we een gast meegenomen genaamd Chrisje Voorbereiding...
Het was een interessante ronde met pieken, dalen en zeker 4 flights die we hebben doorgelaten. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het allermooiste moment was toch wel hole 18. Buffer Bas begon met 36 pt aan deze laatste ronde maar verklote hem natuurlijk weer ontiegelijk... zal wel de druk zijn. Dan maar, zoals ik, dik onder de buffer lopen hoef je je ook nergens zorgen om te maken. Chris waren we een aantal keren kwijt maar die kwam dan toch op eens weer ergens uit een bos gekropen, prachtig om te zien.
Doei doei en tot de volgende keer maar weer.

jeroenheijligers | 27-07-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prima baan waar je wat later op de middag heerlijk rustig kunt spelen, en daarna lekker gegeten baan lag er goed bij echt beter als in 2018 en is zeker een aanrader.

Snarf | 21-07-2019 | review: Geijsteren Golf & Country Club

Geef ook een beoordeling van Geijsteren Golf & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Geijsteren Golf & Country Club