logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Overijssel  >  ArriŽn  >  Hooge Graven Golf & Country Club

Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Hooge Graven Golf & Country ClubGeef ook een beoordeling van Hooge Graven Golf & Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Hooge Graven Golf & Country Club

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Hooge Graven Golf & Country Club

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

bosbaan

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55

€ 60

Lengte

cr

sr

Heren

5974 meter

6533 yard

70,6

127

Dames

5112 meter

5591 yard

71,7

124

GVB

ja

Handicap

36 (weekend)

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Hooge Graven Golf & Country Club

Hessenweg Oost 3a

7735 KP  ArriŽn

Tel: +31 529 455999

Tel reserveren: ja

Fax: +31 529 455777

info@hoogegraven.nl

www.hoogegraven.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, met alle mogelijke uitdagingen zoals smalle fairways, lange par 3’s en lastige doglegs. Vooral landschappelijk erg mooi. De greens waren prima met moeilijk gestoken holes. Een echte verenigingsbaan met een gezellig clubhuis.

JoopvOoij | 02-10-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Ontvangst bij de receptie was vriendelijk. Zeer onvriendelijk was de Marshall die aan kwam rijden na de eerste afslag op hole 1 met de dreiging onze vierbal te splitsen als we niet vlug genoeg zouden zijn. Vervelend om zo te beginnen nadat je 140 km gereden hebt.
De baan is afwisselend en uitdagend en goed onderhouden en in een mooie omgeving.
Gespeeld met leisure break.

zomerhof | 02-10-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 5 sterren

Prettige ontvangst, start tijden geven een rustige sfeer bij de 1e tee, routing is prima, horeca is erg gastvrij en geïnteresseerd, oefen faciliteiten zijn in orde en de snelheid op de oefen green komt overeen met de greens van de baan. Eerlijke greens met voldoende snelheid. De bunkers waren mooi egaal en we hebben ze niet hoeven testen. ;-) Sommige holes hebben nog wat last van de schade die is ontstaan in de rough en de bosranden door de windhoos van afgelopen juni. We hebben begrepen dat het een hele klus moet zijn geweest om deze onvoorziene omstandigheden op te ruimen en dat is wat ons betreft heel goed gelukt. De natuur en de beschikbare middelen hebben even de tijd nodig om dit "drama" weer te verwerken en daarom heeft dit voor ons geen invloed op het " totaal plaatje" van deze zeer fraaie baan.

drbeers | 02-10-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Gewoon een goede baan. Mooi en vrij breed. Voldoende variatie. Weinig water maar wel veel zand. Een echte bosbaan.

harryvandam | 28-09-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Pietje P vertelde gisteravond op sbs6 dat het vandaag een heerlijke septemberdag zou worden. Wetende dat ik vandaag om 15.30 vrij zou zijn, gauw ff een berichtje in de golfap van mijn golfbroedersinhetkwaad gezet. Wie kan vandaag? En gelukkig GJ kon, dus yes een baan zoeken. Maandag al op onze eigen club gespeeld dus op zoek naar een andere mooie baan. En dan is het fijn als je een abbonnement hebt bij Greenfree. com. ff op de landkaart kijken en dan naar Hooge Graven Ommen. 2 is 1. Mooi voordelig en super makkelijk. Ik raad ieder aan om lid te worden, althans als je het leuk vindt om op verschillende banen te spelen en elke hole dus een verrassing is. Ommen is gewoon een prachtige golfbaan. De parkeerplaats is groot genoeg om een compleet circus neer te zetten. Vervolgens loop je naar een fraai clubhuis en enorm terras. De horeca wordt geleid door een zeer goede chefkok en toppers achter de bar en bediening. Vaak wordt vergeten hoe belangrijk dit is, maar aangezien ik zelf in de horeca werk, weet ik dat dit niet vanzelfsprekend is. En een goede golfbeleving is niet alleen een balletje perfect naast de vlag leggen, maar ook een fijne hole 19. De banen hebben net groot onderhoud gehad en liggen er top bij. Wel wat vogelschade op sommige fairways, maar de greenkeepers hebben hier zeer goed werk verricht. Als je op de fairway loopt voelt deze gewoon heel verend en prettig aan. Echt bijzonder. Ik zou zeggen, boek een starttijd en je komt er vanzelf achter. De banen zijn mooi en uitdagend. Ik ben mijn Dunes balletje verloren op baan 11. Een par 3 notabene ; gewoon een leo bal. Lomp en onbenullig en na 50 meter links het bos inūüôą. Hopelijk vind iemand hem en leverd hem in bij Nigel Lancaster van the Beheerder Dunes. Dan krijg je een gratis greenfee om op deze geweldige baan in Zandvoort te spelen. Echter zal hij er nu wel niet zijn, omdat zijn schoonzoon (Joost L) speelt op de KlM open. Ommen is top, helaas was mijn ronde de aller aller belabberste van dit jaar. Dit lag niet aan de baan, maar waarschijnlijk aan mijn pings, ballen, golftas, trolley of wat dan ook, als ik het maar niet benūü§Ē.

erikenmigret | 12-09-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Wat een mooie bosbaan. Geen makkie met die smalle holes en de vele bomen, maar daardoor juist een mooie uitdaging. Zelf vanaf geel gespeeld (als dame) dat maakt de baan bij afslaan flink smal en lang. De Greens zijn ook een uitdaging op zich. Al met al technisch een uitdagende baan die je flink aan het denken zet. Want als je vergeet rekening te houden met alle elementen die er zijn kom je bedrogen uit. Kortom houd je wel van een uitdaging in een prachtige omgeving qua natuur - aanrader. ps: lunch en terras ook prima verzorgd. Chapeau!

dorothea3 | 01-09-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag weer gespeeld op deze prachtige golfbaan. Vriendelijke ontvangst en bediening op het terras. We hadden een arrangement, op zich prima, bij aanvang koffie met gebak en naar de 18 holes lekkere borrelhapjes bij de drankjes.
Daarna het diner, echter de kwaliteit hiervan vonden wij maar matig.
De baan was wederom prachtig, de fairways, de greens en de bunkers lagen er zeer verzorgd bij. Kortom een aanrader om hier te gaan spelen.

bvankooten | 31-08-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Zeer plezierig ontvangst.
De banen lagen er redelijk goed bij, maar dat zou beter kunnen. Mogelijk is dit het gevolg van de lange warme en droge periode.

mplagendijk | 30-08-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

prachtige dag gehad op een mooie baan. Bijna niets kan beter.

f.stuurman | 29-08-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Super mooie bosbaan. De baan ligt er altijd keurig bij en t is een plezier om er te golfen.

HanOlsman | 28-08-2019 | review: Hooge Graven Golf & Country Club

Geef ook een beoordeling van Hooge Graven Golf & Country Club

Schrijf een beoordeling voor Hooge Graven Golfclub Ommen