logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Utrecht  >  Den Dolder  >  Lage Vuursche GolfsociŽteit

De Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.9
Lees de beoordelingen over De Lage Vuursche GolfsociŽteitGeef ook een beoordeling van De Lage Vuursche GolfsociŽteit

Touroperators en aanbiedingen voor De Lage Vuursche GolfsociŽteit

3dGolf

Baan gegevens Lage Vuursche GolfsociŽteit

Baan

18 Holes / 71 Par

Greenfee (prijsopgave 2015)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 137,50

€ nvt

Lengte

cr

sr

Heren

6038 meter

6603 yard

71,9

134

Dames

4983 meter

5449 yard

71,5

128

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens De Lage Vuursche GolfsociŽteit

Dolderseweg 262

3734 BS  Den Dolder

Tel: +31 30 2292594

Tel reserveren: ja

Fax: +31 30 2259515

E-mail

Website

De Lage Vuursche is een besloten golfsociŽteit die zeer beperkt bezoekers toelaat op weekdagen.

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 4 sterren

De bunkers waren voorzien van heerlijk zand, maar het onderhoud aan de bunkers kan beter. de sporen van een fikse regenbui waren op meerdere plekken zichtbaar. De harken in de bunkers waren van een (te) slappe kwaliteit waardoor goed aanharken niet makkelijk was.
Helaas waren op de prachtige houten vlaggenstokken geen reflectoren voor elektronische afstandmeting aangebracht.

De baan is voorzien van een minimaal aantal aanwijsbordjes (maximaal 3 x "next hole" geteld) op zich heel mooi, maar voor gastspelers wel eens onduidelijk hoe de weg te vervolgen, maar met het gratis verstrekte caddyboekje en prachtige paden is het vervolg logisch.
vanaf aanmelden bij de caddymaster tot de bediening in het restaurant zijn wij heel gastvrij ontvangen.

Rem | 27-09-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 5 sterren

Vroeg in de ochtend op wat beloofde een warme broeierige dag zomerdag te worden, meldden mijn vrouw en ik ons bij de caddiemaster, die met een brede grijns ons de scorekaarten, een caddieboekje met pinposities en een handvol tees gaf. We voelden ons gelijk welkom. Op de eerste tee zagen we al dat dit een mooie golfdag zou worden, de dauw trok langzaam op en tussen de bomen door was het nog een beetje heiïg. De baan was fantastisch geprepareerd, met hier en daar nog een greenkeeper die de laatste hand legde aan de green of de fairway. Tussen de holes was het bijna in alle gevallen duidelijk waar de volgende teebox zich bevond, zo logisch waren de looproutes aangelegd. De greens waren ook mooi geonduleerd, waardoor je de goede lijn moest zoeken naar de hole. Het was geen makkelijke baan, maar een genot om op deze plek te spelen en na afloop in het clubhuis even onderuit te zitten met een drankje en de indrukken te verwerken.

bkusse | 16-09-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 4 sterren

Schitterende baan, prachtig gelegen en top onderhouden. Clubhuis en kleedruimte zijn van hetzelfde niveau. Dat het wat mag kosten om hier te spelen kan ik wel begrijpen. De holes zijn lang en de hindernissen liggen steeds op de loer. Bepaal je strategie, voer die uit en je wordt beloond met een mooie score op je kaart.

mazo | 06-09-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 4 sterren

Erg goede golfbaan, niet makkelijk mede door hete vele water. Grote goede greens.
Laatste holes zijn echt een uitdaging te beginnen met de par 3 14e

joris gielen8 | 05-09-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 4 sterren

Mooie gevarieerde golfbaan.

r.vooren | 03-09-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 5 sterren

De prijs - als je niet via een lid geintroduceerd wordt is het relatief duur. Verder mooie baan - fijn gespeeld. Gastvrijheis is zeer goed.

GinekeBossema | 03-09-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 4 sterren

een van de mooiste banen in Nederland, eigenlijk alleen voor leden en genodigden, waardoor de baan redelijk rustig is. perfecte ontvangst en een heerlijk terras met zicht over de baan. Prima keuken en zeer vriendelijke bediening.

hansjmngolf hotmail com | 17-08-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 4 sterren

Bij aankomst valt op dat er nergens langs de openbare weg noch bij de ingang van het terrein staat dat het hiet om Golfsociëteit de Lage Vuursche of überhaupt om een golfbaan gaat. Pas als je de parkeerplaats oprijdt zie je de (gratis te gebruiken) 3-wiels golftrolleys staan en dan weet je dat je bij een golfbaan bent.
De ontvangst is bijzonder vriendelijk en gastvrij en met name het interieur van het clubhuis straalt klasse uit. De buitenkant is iets minder stijlvol vind ik persoonlijk.
De drivingrange is fraai en de golfballetjes liggen er in ruime mate voor je klaar om je warm te slaan. Ook de oefengreen is ruim en geeft voldoende mogelijkheden om diverse soorten putts te oefenen.
Dan ga je de baan in en blijkt dat er geen bord op de tee-box staat met daarop om welke hole het gaat en hoe de hole er uit ziet, met afstanden en hindernissen enzo. Blijkbaar moet je volledig af gaan op het gratis verkregen caddyboekje. Dit is niet handig als je dan telkens je leesbril moet pakken, op de tegel van de teebox moet kijken of je bij de goede hole bent en ook is het caddy boekje niet erg informatief (afstanden tot hindernissen bijv ontbreken nogal eens). het was hoog zomer en een prachtige warme dag, en de baan lag er fantastisch bij, ondanks dat er pas bezand was. Zeker de greens waren geweldig. De routing van de ene naar de volgende hole was af en toe wel een zoekplaatje en je moest soms goed opletten dat je op de juiste teebox stond. De baan is lang, waardoor je veel slagen mee krijgt voor je handicap. Maar die heb je ook wel nodig want de baan is niet makkelijk met al het water, heidevelden en helmgras. Vaak ligt de green ook half achter een waterhindernis verscholen. De verscheidenheid aan uitdagingen is niet zo groot als ik verwacht had, het is vrij veel van hetzelfde. De kleedkamers zijn ruim en keurig en met veel (gratis) lockers, maar er is wel een beetje weinig druk op het water. Het diner was uitstekend en ook de bediening was bijzonder attent en vriendelijk. Men snapt hier duidelijk hoe golfers in de watten te leggen. Dat mag je denk ik ook wel verwachten voor de zeer stevige greenfee.

buggeroff | 31-07-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 4 sterren

Fantastische baan, moet je minimaal 1x gespeeld hebben. 18 uitdagende holes, maar speel de tee, die bij je handicap hoort.

d driessen3 | 08-06-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Beoordeling met 5 sterren

Het blijft een uitdagende, mooie golfbaan!
De greens kunnen beter maar daar wordt aan gewerkt!

Keep up the good work!

roderik20 | 29-05-2016 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit

Geef ook een beoordeling van De Lage Vuursche GolfsociŽteit

Schrijf een beoordeling voor Golfsoci√ęteit De Lage Vuursche