logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Overijssel  >  Diepenveen  >  Sallandsche Golfclub De Hoek

Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.2
Lees de beoordelingen over Sallandsche Golfclub De HoekGeef ook een beoordeling van Sallandsche Golfclub De Hoek

Touroperators en aanbiedingen voor Sallandsche Golfclub De Hoek

Executive Golf Travel Golftime Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Sallandsche Golfclub De Hoek

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Bosbaan

Greenfee (prijsopgave 2014)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 60/75

€ 60/75

Lengte

cr

sr

Heren

5889 meter

6440 yard

71,4

132

Dames

5093 meter

5570 yard

72,4

123

GVB

ja

Handicap

36

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Sallandsche Golfclub De Hoek

Golfweg 2

7431 PR  Diepenveen

Tel: +31 570 593269

Tel reserveren: ja

Fax: +31 570 590102

E-mail

www.sallandsche.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren

Prima ontvangst, zeer hartelijk en wegwijs gemaakt op de club. Voorgesteld aan marshall voor vragen e.d. Baan lag er verzorgd bij ondanks de vele regenbuien. Veel activiteiten om alle holes bespeelbaar te houden! Relaxte sfeer en mooie afwisseling tussen bod en heide/velden. Door spelende leden zeer behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan! Ondanks de regen heerlijk gespeeld, mooie baan en (zeer) uitdagende holes. Enige punt van aandacht/suggestie: voor de leden is de routing geen probleem maar zeker voor hen die er voor het eerst komen kan de bewegwijzering echt beter, (nu waren sommige bordjes omgedraaid!). Suggestie: al eerder (dan naast de green) op de baan aangeven waar de volgende hole/looplijnen is/zijn. Bevordert de snelheid in de baan en voorkomt verkeerd of te ver lopen. Hebben overigens voor buggies geen enkele ' aanwijzing ' gezien! Laat onverlet: een heerlijke golfervaring!

hbm2504 | 02-10-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren

Zowel de oefenfaciliteit als de teebox op twee holes worden momenteel gerenoveerd!

rvannoot | 02-10-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren

Geweldig gastvrij ontvangst, uitleg over hoe het verloop gaat.. geen starttijden. Baanboekje, potloodje ed gratis. Ze lopen met je mee om de buggy's aan te wijzen. En een bonnetje voor gratis koffie/thee. Baan ziet er goed onderhouden uit, greens snel. Ondanks de drukte niet hoeven wachten. De eerste 10 holes erg mooi, tussen hoge oude bomen. Hole 11,12,13,14,15 en 16 liggen in een open gedeelte.. wat voor ons beetje tegenviel. Bijna saai... de meeste leden voor ons liepen ook maar 9 holes. Horeca vriendelijk en snel.

me.minderhoud | 30-08-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren

Niet alle greens waren even mooi.

pauline abbas | 30-08-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren

Het kostte wat moeite en meerdere telefoontjes om voor onze groep een starttijd te krijgen. Want het zou erg druk zijn op de dag dat wij wilden spelen. Niets van gemerkt. Sterker, het was heerlijk rustig deze dag.
De ontvangst was alleraardigst, buitengewoon vriendelijk en het birdieboekje en potloodje was een prachtige service. Deze gastdame krijgt absoluut een hoog cijfer, hoger dan hier uiteindelijk in de enquete ingevuld. Want... jammer dat dit cijfer voor de gastvrijheid naar beneden gaat door de ondermaatse bediening 's middags na onze ronde op het terras. Dat kan beter en zijn we elders beter gewend.
Dan de baan. Die lag er voor eind augustus en onder de huidige droge weersomstandigheden fantastisch bij. Prima onderhouden. De greens liepen goed. De greenkeepers doen hun werk daar voortreffelijk.
Het is ook een mooie baan om te spelen. De eerste 10 holes zijn een plaatje. Niet al te moeilijk. Maar het decor waarin je speelt is heel mooi. Vanaf hole 11 moet je even 5 holes doorbijten: saai en heen en weer. Hole 17 en 18 vergoeden echter weer veel.
De review op leading courses vullen we graag in. Bij ontvangst kreeg je van de gastdame direct al een kaartje met het verzoek om die review te schrijven. Onder de 'schrijvers' wordt telkens een groenfee verloot. Dat is een leuke geste, maar niet nodig.

henktenoever | 28-08-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 5 sterren

Ontvangst bij de balie was allerhartelijkst zeer behulpzaam met alles uit te leggen waar de verschillende oefenfaciliteiten waren, zoalsgreens en drivingrange etc. Zeer prettig personeel bij de horeca en ongedwongen sfeer bij iedereen je voelt je er snel thuis. Marshal was zeer hulpvaardig en gaf goede informatie over de start bij de 1e hole. De fairways waren gezien de droge periode nog mooi begroeit en groen. De greens waren prachtig volgroeit en waren redelijk snel en hielden goed de lijn met putten. Bunkers werden allemaal goed aangeharkt en mooi en niet teveel zand in bunkers een baan met onderhoud waar je altijd op zou willen spelen. Het geeft een heel mooi gevoel van rust op deze baan je hoort geen verkeerslawaai en alleen maar geruis van de mooie oude bomen.

hlpaas | 01-08-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren

Ondanks de afgelopen warmteperiode ligt de baan er uitstekend bij. Heel erg goed was de hoogte van het gras op de fairways. Precies goed om de bal perfect te kunnen raken. De greens zouden wel iets sneller mogen, maar dat zal wel gaan lukken door de tijd heen.

koos | 29-07-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan in de bossen gelegen. Niet al te moeilijk holes, brede fairways. Positief was ook de buitengewoon vriendelijk ontvangst. Een actieve marshall die de voortgang goed in de gaten hield. Fairways goed onderhouden.

ajkreeft | 22-07-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren

Geweldig hartelijke ontvangst aan de receptie inclusief introductie in clubhuis. Attente bediening. Baan lag er goed bij.

hansverdiesen8 | 17-07-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Beoordeling met 4 sterren

Na zaterdag Bernardus te hebben gespeeld was het even schakelen toen we bij de Sallandsche aankwamen. Desondanks hebben we op deze "oude" baan een heerlijke ronde gelopen, elke baan heeft tenslotte zijn eigen charme!

Het clubhuis is eenvoudig ingericht, de kleedkamers vrij sober maar alles is aanwezig wat aanwezig hoort te zijn!

Vanwege het feit dat we vrij laat aankwamen hebben we enkel gebruik kunnen maken van de oefengreen, de range moesten we aan ons voorbij laten gaan.

Er wordt op deze baan niet gewerkt met vaste tijden maar het is simpelweg achteraan aansluiten! Een lid gaf ons aan dat het gewoonte is om al af te slaan als de voorgaande flight op de green bezig is. We kwamen er later achter dat het op deze manier flink proppen is op de baan, op hole 4 liepen bijna 4 flights op 1 hole! Gelukkig overheerst de gemoedelijkheid in de baan en loopt niemand zich er over druk te maken!

De baan zelf is fijn te spelen met een deel in het bos en een gedeelte op een relatief open vlakte! Hole 18 is een schitterend maar lange par3 hole om de baan mee af te sluiten! Voor de rest zijn het leuke holes zonder echt opvallende elementen welke het lastig maken!

BBB | 07-07-2019 | review: Sallandsche Golfclub De Hoek

Geef ook een beoordeling van Sallandsche Golfclub De Hoek

Schrijf een beoordeling voor Sallandsche Golfclub 'de Hoek'