logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Nederland  >  Overijssel  >  Zwolle  >  Zwolle Golfclub

Zwolle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.6
Lees de beoordelingen over Zwolle GolfclubGeef ook een beoordeling van Zwolle Golfclub

Touroperators en aanbiedingen voor Zwolle Golfclub

Executive Golf Travel Golftime Travel 3dGolf

Baan gegevens Zwolle Golfclub

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2008)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 50

€ 55

Lengte

cr

sr

Heren

6117 meter

6690 yard

71,4

131

Dames

6004 meter

6566 yard

78.1

143

GVB

ja

Handicap

nvt

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Zwolle Golfclub

Zalnéweg 75

8026 PZ  Zwolle

Tel: +31 38 4534270

Tel reserveren: nee

Fax: +31 38-4527441

E-mail

www.golfclubzwolle.nl

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Zwolle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

De ontvangst bij Golfclub Zwolle was allerhartelijkst. Receptie winkel en restaurant met een prettige bediening zorgden daarnaast voor een warme entree. De eerste 9 holes zijn de jongste holes; wel lange holes maar ze kwamen op mij wat saai en kaal over. Een paar extra bomen en wat meer spanning door de baan zou kunnen helpen. Aan de andere kant was de baan - ondanks het vochtige weer - prima bespeelbaar met weinig soppige gedeeltes. De baan was prima onderhouden met een dikke plus voor de snelle greens! De boomrijke holes 10 tm 18 zijn de oudste holes en zorgden voor een prettige afsluiting met prima afwisselende spannende en lange holes. Het enige smetje was dat een looppad naar een volgende hole de afslagplaats van een hole doorkruiste.
De baan oogt ruim met brede fareways; dus geschikt voor jong en oud voor een beginner en een ervaren golfer. Ik kom hier zeker vaker terug!

g engberts | 28-10-2017 | review: Zwolle Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Clubhuis is gedateerd en is nodig aan een opfris beurt toe. Oud meubulair en een vloerbedekking met kale plekken en oud bollig.

fam.megen | 18-09-2017 | review: Zwolle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijke mensen en open sfeer. Op de baan (1ste 9 vooral) merk je pas hoeveel treinen er via Zwolle gaan. Jammer voor de rust. De baan viel mij niet mee. De laatste 9 holes heeft een paar goede holes waarbij je moest kiezen wat te doen zoals 10 en zeker 11. Deze 9 komt het water ook meer echt in het spel. Dat is bij de eerste 9 niet zo.
Veel slechte plekken in de fairways zeker op de voorgreens. Zwaar zand in de bunkers maar dat kan aan de regen die dag gelegen hebben. De baan werd die dag bewerkt maar ik vond het er wat slordig bijliggen. Ook de routering vond ik niet overal prettig aangegeven (1 naar 2 bv.)
Overall de moeite waard om een keer te spelen maar geen baan die beklijft wat mij betreft.

jfdu100 | 06-09-2017 | review: Zwolle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Omdat er een halve shotgun direct na het middaguur was, hadden wij om 9.30 uur een starttijd gereserveerd. Om 8.30 uur derhalve present, maar clubhuis en shop gaan pas om 9.00 uur open. Wel vriendelijk ontvangen en ruim voor 9.00 uur kwam de receptioniste al aan. De baan is vooral uitdagend door zijn lengte. Er zijn veel lange holes (vooral de par 4-en). Een hele moeilijke hole is ook de 11, een par 5 in vraagteken vorm. Op die hole blijft het moeilijk om met je 2de slag precies in de dogleg naar de green te liggen. Het terrein is ook vrij open, zodat de wind vrij spel heeft. Die was er afgelopen donderdag gelukkig niet.

chris frowein8 | 31-08-2017 | review: Zwolle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Gewonnen vriendenflight geïncasseerd. Helaas werden sommige greens geverticuteerd. Wel als compensatie een bal en tees gekregen. Mooie baan. Goed onderhouden.

KurtVandeSande | 28-08-2017 | review: Zwolle Golfclub

Beoordeling met 3 sterren

Eerste negen holes een stuk minder uitdagend dan de tweede negen. Op zich een prima golfbaan in het landelijk gebied en een vriendelijke ontvangst. Geen echt memorabele holes.

ej-me | 27-08-2017 | review: Zwolle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Heel vroeg gestart voor 18 holes om voor 12 uur weer binnen te zijn voor de vriendinnen dag. De handicar was voorzien van GPS en dat was voor mij een eerste beleving. De 1 ste 9 zijn nogal recht toe recht aan en de 2 de 9 zijn uitdagender en afwisselender. Kortom een mooie baan voor ieder nivo speler. De hole indexering leverde mij nog wel enige vraagtekens op

theo van emmerik | 22-08-2017 | review: Zwolle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Wij werden warm welkom geheten door de receptioniste en de general manager omdat wij de winnaars waren van een vriendendeal, gewonnen via Leadingcourses! Voor mij niet de eerste keer dat ik hier speelde, maar wel voor mijn vrienden. Onderweg nog een warme regenbui, maar dat mag de pret niet drukken. Niet al te druk, en snelle spelers konden we makkelijk even door laten gaan. Onze scores waren niet om over naar huis te schrijven, behoudens de birdy op hole 18. Vervolgens genoten van het terras in de zon en een heerlijke vismaaltijd. Golfclub Zwolle dank voor de gastvrijheid. Wij komen vanuit het westen vast nog wel eens terug!

Arthur | 18-08-2017 | review: Zwolle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Prima ontvangen door de general manager Peter. Reden de vriendendealprijs! Mooie baan (met goede schuilplekken voor de regen) en na afloop goed gegeten. Absoluut een aanrader deze golfbaan.

marcelkooij | 18-08-2017 | review: Zwolle Golfclub

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, alle ruimte en tijd om rustig te spelen. Dat is in de Randstad nog wel eens anders. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als in het restaurant. Kom hier graag weer terug.

emellink | 15-08-2017 | review: Zwolle Golfclub

Geef ook een beoordeling van Zwolle Golfclub

Schrijf een beoordeling voor Golfclub Zwolle