logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Conceicao (Tavira)  >  Quinta da Benamor Golf

Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.7
Lees de beoordelingen over Quinta da Benamor GolfGeef ook een beoordeling van Quinta da Benamor Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Quinta da Benamor Golf

Golf Expedition Executive Golf Travel 3dGolf

Baan gegevens Quinta da Benamor Golf

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

Sloping with trees

Greenfee (prijsopgave 2008)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 55 (€ 55)

€ 55 (€ 55)

Lengte

cr

sr

Lengte

5440 meter

5949 yard

Handicap

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Quinta da Benamor Golf

8800-067  Conceicao (Tavira)

Tel: +351 281 320880

Fax: 351 281 320888

reservas@golfbenamor.com

www.golfbenamor.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren

Baan gespeeld in juni onder warme zomerse omstandigehden. Prachtige baan met genoeg hoogteverschillen om bij warme temparatuur een buggy te rechtvaardigen. Dit leidt ook tot een aantal blinde slagen. Rough is kort gehouden waardoor het zoeken naar de bal meestal geen probleem is. Rough speelt taaier dan we gewend zijn in NL. Baan ligt er goed verzorgd bij ondanks de hoge temperatuur. De gehuurde golfset was prima verzorgd evenals de gastvrijheid.

ReneK | 13-06-2017 | review: Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren

De lange oprit vanaf de rotonde mond uit op een parkeerplaats die omgeven is met fraaie bloemen en struiken. Zorg voor de omgeving straalt het uit. Dat vinden we terug op de baan. De Jakaranda bloeit nog mooi blauwpaars als we de eerste keer komen en is bijna groen als we de laatste keer spelen. Naast het clubhuis staat het kapelletje dat ooit de grond beheerde en waar je nu kunt bidden voor een birdie. De Nederlandse pro beheert de oefenfaciliteiten en organiseert allerlei activiteiten voor zijn internationale gasten. Niet alleen de gezelligheidswedstrijd maar ook het diner met vino verde is grote klasse en prettig geprijsd. Er bestaat mede daardoor een heel gemoedelijke sfeer. De banen zijn breed met een ruim uitzicht op de heuvels met aan de andere kant de Oceaan. Pas als je de baan meerdere keren speelt ontdek je hoe je met goed course management een betere score kunt lopen. De baan is heuvelachtig en vraagt daardoor een aantal blinde slagen. De greens zijn 2 a 3 punten (= ongeveer 1 meter) sneller op de stimpmeter dan we gewend zijn en lastig te lezen. Het is een tijdelijke thuisbaan geworden waar we graag terugkomen.

doc48 | 02-06-2017 | review: Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren

Zeer ruime oefenfaciliteiten op enige loopafstand van het clubhuis/ restaurant. Nederlandse pro. Mooie golvende baan. Spectaculaire afslag op hole 10. Prima onderhouden fairways en greens. Enkele greens verraderlijk glooiend. Uitdagende niet al te moeilijke baan. Ontvangst / receptie had vriendelijker gemogen.

BenVerwiel | 18-04-2017 | review: Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een golfbaan die je niet je wil kan opleggen. Niet lang, maar niet makkelijk. Alle holes moeten slim aangevallen worden, greens zijn goed beschermd en als je niet oppast laat je jezelf heel wat moeilijke chips die je onmogelijk dicht bij de vlag krijgt.
Recht spelen is een must, heel wat smalle holes, out of bounds loert om de hoek, en de wind speelt zeker een rol.
Fairways zijn vrij hard (april), geeft goede rol maar voor het korte spel vereist dit wel de nodige (mentale) techniek. De greens waren van zeer hoge kwaliteit, niet TE moeilijk.
Gezellig terras, wel dicht tegen green van hole 9 aan. Driving range en putting green zijn ok. Ontvangst zeer vriendelijk.

ET Viking | 14-04-2017 | review: Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren

Club dichtbij ons appartement. We spelen elk jaar wel een pas keer een fijne ronde en wat we zeer waarderen is dat de beagle aangelijnd mee kon, hopelijk mag dat dit jaar weer.

inja.ipad | 05-04-2017 | review: Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren

Aardige golfbaan, niet spectaculair maar prima om aangename ronde te lopen. SingleGolfers groep speelde hier met 20 golfers en met name enkele spectaculaire holes, zoals nummer 10 werden zeer gewaardeerd. Heerlijk nagenieten op het terras. wat wil je nog meer?

jolanda singlegolfers nl | 09-10-2016 | review: Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren

Baan heeft de laatste jaren een heuse verbeterslag gemaakt. Het ziet er prachtig uit. De baan oogt vriendelijk en daagt je uit om risico's te nemen. Maar laat je niets wijs maken...

dc_bischofftulleken | 16-03-2016 | review: Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren

Leuke baan met hier en daar leuke verrassende hole's.
Vriendelijk personeel en een gezellige starter.
Knus gevoel in het algemeen.

Elisabeth | 02-03-2016 | review: Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 4 sterren

Knusse leuke golfbaan. Heel vriendelijk mensen bij de receptie en restaurant. Relatief korte holes. Ook vlak dus goed te lopen. Perfecte baan om warm te lopen voor het meer ingewikkelde werk.

rvhe | 19-02-2016 | review: Quinta da Benamor Golf

Beoordeling met 3 sterren

Beetje dorpsachtig gevoel als je aankomt. Wat ouder Engels georienteerd clubhuis met kneuterig aangelegd watertje voor terras en boogje voor klimop. Baan laat geen indruk achter. Saai en kort. Er zijn mooiere banen in buurt voor hetzelfde geld.

PieterB | 02-10-2015 | review: Quinta da Benamor Golf

Geef ook een beoordeling van Quinta da Benamor Golf

Schrijf een beoordeling voor Benamor Golf