logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Vale do Lobo Codex (Almancil)  >  Pinheiros Altos Campo de Golfe

Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Pinheiros Altos Campo de GolfeGeef ook een beoordeling van Pinheiros Altos Campo de Golfe

Touroperators en aanbiedingen voor Pinheiros Altos Campo de Golfe

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3dGolf

Baan gegevens Pinheiros Altos Campo de Golfe

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Hilly and swampy

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 120 (€ 120)

€ 120 (€ 120)

Lengte

cr

sr

Lengte

6186 meter

6765 yard

Handicap

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

Greenfees liggen in laagseizoen lager

Adresgegevens Pinheiros Altos Campo de Golfe

Apartado 2168

8135  Vale do Lobo Codex (Almancil)

Tel: +351 289 359910

Fax: 351 289 394392

Website

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Hele baan lag er gelikt bij Greens prachtig en lijn goed houden en snel. Fairways waren wat aan de korte kant bunkers lagen er mooi bij als erin kwam kon je er goed uitkomen. Parkeren kon wel beter.

hlpaas | 16-11-2017 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Fantastisch clubgebouw en oefenfaciliteiten! De ballen-pyramides staan voor je klaar bij de drivingrange. Ook uitgebreide oefenmogelijkheden om te chippen bunkerspel en diverse greens. Top geregeld!
De baan is druk en de lussen Pines en Olives zijn mooier dan Corkes. De receptie probeert dus iedereen op de Corks te drukken wat vervelende discussies oplevert.
De baan is mooi om te spelen met mooie uitdagingen (eilandgreen op 8) Fairways en greens zijn prima!

WoutBrouwer | 18-10-2017 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbanen (3 lussen), het enige nadeel is dat je als tweebal altijd bijgevoegd wordt terwijl er ruimte genoeg was.

h heijmans | 02-11-2016 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 3 sterren

Oliveiras is saai, op de par 3 8 ste over het water na.
Corks heeeft een paar "onmogelijke "holes en Pines is fantasties.
Piramide golfballen op de DR heb ik niet gezien, gewoon muntje kopen € 5,00 voor 24 ballen.
oefenfaciliteiten en uitstraling pinheiros altos prima.

maryannp | 27-10-2016 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Een van vele banen in de Algarve. Op een mooie locatie gelegen. Een geweldig clubhuis, maar wellicht wat groot voor de drukte. Ik heb gespeeld in het laag seizoen(augustus), dus weet niet hoe druk het in hoogseizoen is. Oefenfaciliteiten zijn prachtig. Zo fijn om op de DR in te slaan vanaf het gras met een bijbehorend piramide golfballen. Baan onderhoud is top. Greens snel maar eerlijk (geen grain). Wel jammer dat weinigen de pitchmarks repareren. Gemoedelijke sfeer, rustig spelen(geen gehijg in je nek), vriendelijke mensen en variatie ivm 27 holes. Doet niet veel onder voor de so called topbanen. Must play!

patrick rodijk | 05-08-2016 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Wat een fantastische golfbaan om te spelen. Het zijn eigenlijk 3 banen van 9 holen die in elkaar lopen, waarvan wij Pines and olives hebben gespeeld. Het geheel ligt in een heel rustige omgeving (zeker tov van bvb Quinta do Lago). Pines is natuurlijk omgeven door de typische bomenrijen en en met die waterpartijen, maakt dit alles een mooie golfervaring. De fairways liggen doorgaans wat ruwer dan de andere banen in de omgeving, maar dat past wel bij de omgeving. Fairways zijn mooi onderhouden en ook de roughs zijn mooi onderhouden. De greens zijn gewoonweg top! Olives neemt je naar de andere kant van het domein en is simpelweg ongezien gedurende onze 4 daagse golftrip. Heel mooie inplantingen, waterpartijen, mooie holes.

Het clubhuis en restaurant zijn correct, zonder veel franjes.
De greenfee + buggy (zeker aan te raden) was een 160€ per persoon, wat redelijk stevig is, maar jammer genoeg geen uitzondering in de streek.
Een absolute aanrader dus

Bert_S | 17-04-2016 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 3 sterren

Pinheiros Altos heeft sinds een jaar 5 de beschikking over 27 holes (ipv 18). Dat resulteert in drie lussen, waarbij alleen de "Olives" intact is gebleven. De oude eerste negen zijn gemixt met 9 nieuwe holes en vormen samen de "Pines" en "Corks" course.
Het probleem zit hem vooral in de nieuwe holes. Deze liggen op een helling en lopen toch een beetje op en neer. Klimmen dus, veelal dezelfde type holes, weinig schaduw en daardoor nauwelijks interessant. Vooral de Pines lus heeft hier last van.

Ik kom al 20 jaar op Pinheiros Altos en heb het altijd als een bijzonder uitdagende baan beschouwd. Helaas heeft de recente uitbreiding de baan geen goed gedaan. Blijft een prima baan, onderhoud is ook goed, maar de concurrentie is beter. Gemiste kans...

Tim65 | 24-07-2015 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Hoewel qua uitzicht minder, voor mij toch een goede optie naast San Lorenzo.
Deze golfbaan is aanzienlijk rustiger dan de omliggende banen. Waarom is mij een raadsel, want overslaan als je in de buurt bent zou zonde zijn.

De oefenfaciliteiten zijn (zeker ten opzichte van SL) geweldig. Alle ruimte, veel oefengreens en driving range ballen waar je wat mee kan. Zo verwacht ik het als ik dit soort tarieven voor greenfee zie.
Het clubhuis is imposant maar past in de omgeving. De mensen die er werken voor ons erg vriendelijk en alles met een glimlach. Na mijn iets mindere ervaring op SL was dat een hele verademing.

De baan kent prima onderhouden greens en fairways. Wij troffen de baan met relatief nieuw bunkerzand dat nog niet ingeklonken was. Gelukkig was dat bij inschrijven al verteld dus konden we echt alleen ons zelf de schuld geven. De layout van de banen moet je niet willen vergelijken met de banen die echt aan de kust liggen. De moeilijkheidsgraad is wat lager dan in de omgeving wat ervoor zorgt dat je in een ontspannen rondje vrij gemakkelijk rond je handicap uitkomt. Het is niet allemaal appeltje/ eitje; vanaf de backtees zijn er een aantal holes waar je een aardige carry nodig hebt, de paraplubomen eisen rechte afslagen en greens over water zorgen dat alle niveaus hier kunnen genieten.

Na afloop wat gegeten in het clubhuis. Opvallend hoe rustig het er was, hoewel de parkeerplaats vol stond. Je ziet de mensen niet terug in de baan of clubhuis.

Erg leuke baan, en een goede tegenhanger voor de meer commercieel clubs direct aan de kust.

BSJ | 19-03-2015 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Fantastische golfbaan om te spelen, mooie lussen met echt een verschillende uitstraling. Kan wel erg druk zijn en er wordt vaak geplaatst. Op deze manier wel hele leuke en verschillende mensen ontmoet. Een echte aanrader. Neem vanwege de hoogteverschillen wel een kar :-)

jankwaakt | 17-03-2015 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Oliveiras is als begin zeer uitdagend, met zijn vele paraplu bomen; als je er in slaat moet je maar afwachten of je bal eruit komt!
Vele golfbanen in de Algarve hebben early bird of een twilight tarief met vaak een korting van 50%

bslothouber | 21-11-2014 | review: Pinheiros Altos Campo de Golfe

Geef ook een beoordeling van Pinheiros Altos Campo de Golfe

Schrijf een beoordeling voor Pinheiros Altos Campo de Golfe