logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Meia Praia (Lagos)  >  Palmares Golf

Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Palmares GolfGeef ook een beoordeling van Palmares Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Palmares Golf

Golf Expedition Executive Golf Travel

Baan gegevens Palmares Golf

Baan

18 Holes / 71 Par

Type baan

Sloping hills and links

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45 (€ 45)

€ 65 (€ 65)

Lengte

cr

sr

Lengte

5961 meter

6519 yard

Handicap

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Palmares Golf

Apartado 74

8601-901  Meia Praia (Lagos)

Tel: +351 282 762953

Fax: +351 282 762534

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Gewoon top deze baan. Hier klopt alles. Greens lekker hard en snel. Als je op de green ligt is je score nog niet gemaakt. Putten is een hele klus.
We speelden voor 145 euro met twee personen inclusief buggy. Voor deze baan elke cent waard.
Het clubhuis is wat simpel voor wie dat belangrijk is zijn er betere mogelijkheden. Ze schenken er een goed glas bier en het uitzicht op het terras is schitterend.

Dingo | 16-09-2016 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 3 sterren

Uitzicht op sommige holes adembenemend vind de baan slecht onderhouden om een echte topbaan te zijn, gezien de greenfee niet rechtvaardig veel te hoog. Clubhuis lijkt meer op een bouwkeet en niet echt uitnodigend om langer hier te zitten na het spelen.
Geen keuze in gerechten slechts wat sandwiches en wat frites. oefenfaciliteiten matig veel te ver van het clubhuis.
Je hebt hier echt een handicart nodig om goed en optimaal naar je volgende Tbox te gaan. In het clubhuis hing een award de beste baan van Portugal te zijn dus niet!

ptc_nl | 09-08-2016 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Alvor Lagos is één van mijn favoriete golfbanen in de Algarve. Mooie zeer uitdagende baan met ongelofelijke vergezichten. Praia vind ik iets minder, 7 van de 9 holes zijn kort en veel te gemakkelijk en voor mij het geld niet waard.

Kristof | 16-05-2016 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Hier snappen ze het: eerst de course goed, dan de rest. Vandaar dat er nu volop wordt gebouwd aan een nieuw clubhuis. Praia is geweldig, zo langs de oceaan. Uniek om een keer te spelen. Droge fairways, supersnelle greens en veel wind maken het tot een ware uitdaging.

BertvanDijk | 17-04-2016 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Twee keer gespeeld. Dus alle 27 holes gezien. Lagos Praia is de mooiste combi. Schitterende baan. Praia de mooiste 9 holes. Baan nodigt uit tot course management. Greens bij droog weer razendsnel.
Enig nadeel is de drukte, zeker door het ritsen.

Jaap J | 27-03-2016 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Qua ligging en lay-out absoluut de mooiste baan van de Algarve. Deze keer Lagos en Praia gelopen. Uitdagende en vaak lang holes. Met name de par 3 holes zijn lang. Praia is voor een belangrijk deel een links-course. Met harde wind geeft dat een extra dimensie.

Clubhuis is kneuterig en met vriendelijke staf. Het was wel erg druk in de baan dus trage ronde. Dit blijkt door de populariteit van de baan vaker voor te komen. De greenfees zijn relatief prijzig. Buggy is geen must, maar wel plezierig.

rvhe | 25-03-2016 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

De baan is geweldig, gedeeltelijk linksbaan dus veel wind, zeer snelle greens, fairways hard en droog. Eigenlijk alleen maar goede dingen over de baan. Maar dan het clubhuis en de gastvrijheid, ronduit slecht. Okay er wordt een nieuw clubhuis gepland, maar 1 WC waarbij je eigenlijk eerst je broek naar beneden moet doen en dan achteruit er in moet manoeuvreren, wat kale stoelen en tafels in een zeer sober clubhuisje (schuur) en dan de hoogste prijzen voor de consumpties tellen die wij betaald hebben in de Algarve (3,50 voor een cappuccino is echt teveel, meer nog dan bij Monte Rei en Penina), en het personeel smijt nog net niet met de consumpties. Gelukkig is de baan wel geweldig anders kwamen wij hier nooit meer.

janbouli | 21-03-2016 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Palmares is een parel in de Algarve. Misschien wel de mooiste baan die ik heb gespeeld. Onderhoud en baanontwerp zijn van topklasse. Het clubhuis daarentegen stelt niet zo veel voor. Met goed weer gewoon op het terras zitten en genieten van het prachtige uitzicht over de baan.

Gespeeld tijdens het Golftime Open 2015. Volgend jaar wederom het decor van de finale ronde van het Golftime Open. Als je recht bent kun je hier nog aardig goed scoren. Let wel, voor je je ronde begint even naar de puttinggreen, de greens zijn voor Nederlandse begrippen bloedsnel.

boudewijndamler | 16-03-2016 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Geweldige golfbaan is dit! Verdeeld over twee dagen hebben we alledrie de lussen gespeeld. Waar Alvor en Lagos wat hoger liggen en schitterende uitzichten geven over binnenland, zee en Lagos en Alvor, bestaat Praia uit -vlakke-links holes direct aan zee. Echte links holes zoals we die in de UK ook hebben gezien, inclusief lokaal treintje door de baan. Kwaliteit van onderhoud is top, zowel voor fairways als greens. Clubhuis staat hoog in de baan en biedt ook prachtig uitzicht over baan en baai. Absolute aanrader.

MCR | 06-03-2016 | review: Palmares Golf

Beoordeling met 4 sterren

Deze baan blijft een feest om op te mogen spelen onderhoud top greens snel en moeilijk maar wel eerlijk.
Oefenfaciliteiten worden steeds beter en het clubhuis heeft het mooiste uitzicht van de Algarve.
Al om een top golfbaan en met recht no. 2 van Algarve.

ipadwiljan | 28-02-2016 | review: Palmares Golf

Geef ook een beoordeling van Palmares Golf

Schrijf een beoordeling voor Onyria Palmares Beach & Golf Resort