logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Vila do Bispo (Budens)  >  Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.6
Lees de beoordelingen over Parque da Floresta Golf & Leisure ResortGeef ook een beoordeling van Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Touroperators en aanbiedingen voor Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3dGolf

Baan gegevens Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Sloping and hilly

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 70 (€ 70)

€ 70 (€ 70)

Lengte

cr

sr

Lengte

5670 meter

6201 yard

Handicap

nee

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

8650-060  Vila do Bispo (Budens)

Tel: +351 282 690054

Fax: +351 282 695157

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren

Zeer uitdagende baan met bijzonder gevarieerde holes. De holes zijn over het algemeen niet erg lang maar het hele slagenrepertoire moet uit de kast gehaald worden. Prachtige slothole die vanaf het terras goed gevolgd kan worden. Barpersoneel is afwachtend maar correct en vriendelijk. Absoluut een aanrader.

Info569 | 16-10-2017 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan qua lay-out en uitzicht. Iedere hole was een uitdaging en leuk om te spelen. Baan redelijk onderhouden en greens ook. Ontvangst neutraal, maar clubhuis was niet veel. Zeker een baan om nog een keer te spelen.

famvegter | 01-08-2017 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan en goed onderhouden, uitdagende holes met veel glooing (er is weinig recht ook de greens niet) dus moeilijk spelen. Prachtige vergezichten. Een aanrader!

p van rijn | 05-11-2016 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan tegen een schappelijk tarief. buggy een must. behoorlijk hoogteverschillen en mooie vergezichten. Baan lag er goed bij.
leuk om op hole 18 voor publiek je bal op de verhoogde green te slaan,
In oktober heerlijke temperatuur om te golfen.

daamboers | 29-09-2016 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig aangelegde en onderhouden golfbaan. Mooie greens, fairways uitstekend. De baan gaat fors op en neer. Buggy is wel aan te bevelen. Goede service, zowel in de shop als clubhuis.

edske smit | 14-04-2016 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren

Clubhuis stelt niet veel voor, maar verder een heerlijke baan om te spelen. Buggy is een must. Drivingrange en oefengreens zijn goed. Relaxte sfeer, prachtige vergezichten en veel variatie. Een aanrader!

BertvanDijk | 07-04-2016 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren

Als je van hoogteverschillen houdt met scheve fairways en blinde holes dan kun je hier je hart ophalen. Leuke tuinachtige parkbaan met hele smalle fairways en goed onderhouden greens. Vooral de eerste negen holes lijken wel een achtbaan. De back-nine zijn breder en daarmee vriendelijker. Clubhuis straalt traditie uit, vriendelijke bediening en hartelijke staf. Buggy is zeer aan te bevelen.

rvhe | 21-03-2016 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren

Niet de allermooiste golfbaan van omgeving Lagos, maar daar is de prijs ook naar, wij betaalden met een groep van 12 inclusief buggy 51 euro per persoon, dus een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. De eerste holes liggen een beetje op elkaar gedrukt maar eenmaal wat verder weg van het clubhuis zie en hoor je niemand anders. Greens in orde, fairways zeer goed. Niet heel moeilijk dus plezier gegarandeerd. Gezellig clubhuis met alle voorzieningen dik in orde.

janbouli | 16-03-2016 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 4 sterren

Door de vele hoogteverschillen en aflopende fairways is het een uitdagende baan om te spelen. Met name hole 9 (par 5) is een lastig te nemen hobbel. De green ligt op een heuvel. Een derde schot met een ijzer 6 of 7 vanaf circa 110 meter is een goede optie. De golfbaan is eerlijk, maar je moet je hoofd er wel bijhouden.

Kim333 | 06-02-2016 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Beoordeling met 3 sterren

Ze hadden mij verteld dat het heel anders golfen is dan in Nederland, inderdaad klopt helemaal.
Deze golfbaan heeft aardige hoogteverschillen een buggy is zeker aan te raden, zeker als je 18-holes gaat spelen, de 1ste 9 is lopend te doen (als je conditie goed is). Sommige mensen hebben foto's geplaatst, maar als je er geweest bent dan weet je dat de echte hoogteverschillen niet waar te nemen zijn en dat je op de tee-boxen gestaan moet hebben om te begrijpen wat ik hier bedoel.
Ik heb deze baan gespeeld om te genieten van de omgeving en het golfen erbij te doen en straks thuis of op de club te kunnen zeggen: heb ik toch ff gespeeld en nog in m'n buffer gespeeld ook (ja zonder vals te spelen).

Het clubhuis is sober, het eten is prima en het personeel spreekt verstaanbaar Engels, een minpunt vond ik er geen kleedruimtes en douche's waren om je eigen op te frissen.
Tip: boek vanuit Nederland een tee-time / met buggy is toch goedkoper als je besluit om op de bonnefooi deze baan te gaan doen en dat geldt voor alle golfbanen in deze omgeving (Lagos).

renate65 | 03-12-2015 | review: Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Geef ook een beoordeling van Parque da Floresta Golf & Leisure Resort

Schrijf een beoordeling voor Golf Santo Antonio