logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Lissabon regio en Costa D'Oeste  >  Obidos (Costa D'Oeste)  >  Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.3
Lees de beoordelingen over Praia d'El Rey Golf & Beach ResortGeef ook een beoordeling van Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Touroperators en aanbiedingen voor Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Golf Expedition Executive Golf Travel 3D Golfvakanties

Baan gegevens Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Links, parkland

Greenfee (prijsopgave 2008)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 90 (€ 90)

€ 110 (€ 110)

Lengte

cr

sr

Heren

6172 meter

6750 yard

72.4

129

Dames

5231 meter

5721 yard

73.1

123

GVB

ja

Handicap

28/36

Driving range

ja

Buggie

ja

Opmerkingen

wit lengte 6172 cr 72.4 sr 129 geel lengte 5726 cr 70.3 sr 124 blauw lengte 5231 cr 73.1 sr 123 rood lengte 4874 cr 70.9 sr 118

Adresgegevens Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Apartado 2

2510-451  Obidos (Costa D'Oeste)

Tel: +351 262 905005

Fax: +351 262 905009

E-mail

www.praia-del-rey.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, mooie afwisseling van een ruige kust en ruig landschap met soms wat meer bosrijke holes. De fairways en zeer snelle greens zijn goed onderhouden. Aan de goede indruk van de baan en de omgeving wordt wel enigszins afbreuk gedaan door de vele bebouwing langs de baan.

Larry | 13-03-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Wat een heerlijke baan om te spelen. Zeer afwisselend; beetje door het bos en een stuk direct langs de kust! Jammer van de bebouwing op sommige holes, is echter niet hinderlijk. Geniet van hole 13,14 en 15 en neem je camera mee. Dit is de wat oudere baan in deze omgeving (west cliffs, obidos) en dat merk je aan alles. Routing is in orde, oefenfaciliteiten prima. Echt een heerlijke baan om een paar keer te spelen.
Clubhuis vrij groot en men doet hun best om je te helpen.
Dus als je hier in de buurt bent; spelen! Heerlijke dag golfen gegarandeerd.

michieldeboer0 | 02-03-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan met bos, hei en aan zee. Relatief makkelijk en erg genieten.

JacquelineEvers | 01-03-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Weer een plaatje in Portugal. Goede greens en fairways. Teeboxen prachtig, bunkers goed. Hele mooie golfholes! Zonder wind een vrij makkelijke baan, maar echt een aanrader!

paulremarque | 12-02-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Een van de mooiste banen van Portugal.
Uitstekend onderhouden en dat geldt voor alle onderdelen. Op de fairways kom je geen onkruid tegen, de greens zijn prachtig maar lastig te lezen.
Het ziet er allemaal erg goed uit.
Qua ontwerp is de baan niet spectaculair maar wel aangenaam. Redelijk veel bebouwing langs de baan maar niet storend. De holes langs de oceaan bieden prachtige uitzichten.
Prima oefenfaciliteiten, clubhuis
en shop. Last but not least, de ontvangst was erg vriendelijk.
Ik vind de baan aan te bevelen voor alle handicap niveaus.

hansvandenengel | 03-02-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Vriendelijke ontvangst. Heerlijke koffie. Leuke shop. De baan is mooi, goed onderhouden. Nergens onkruid op de fairways! Toen ik speelde was de baan wel op aardig wat plekken drassig, maar dat was gezien de regenval verklaarbaar. Flink afwisselende holes, waarbij lengte en precieze elkaar afwisselen. Zeker de 2e 9 heb je schitterend uitzicht op zee. De baan is niet al te smal en dus ook leuk als je niet al te recht bent. Het enige wat jammer is, is dat je niet op de green van 9 en/of 18 kijkt vanuit het clubhuis.

Carthago | 03-02-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Prachtig onderhouden baan. Prachtige en eerlijke greens maar moeilijk. Snel en geonduleerd. Goed te lopen. In deze tijd zeer betaalbaar en rustig. Doe huizen langs de baan moet je voor lief nemen. Je loopt dus niet echt in de natuur. Die links holes zijn zeer de moeite waard.

frank3 | 26-01-2020 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Erg mooie baan met afwisselende bosholes en links holes. Prachtig langs de kust gelegen. Geweldige greens, moeilijk maar eerlijk.

Ajalgarve | 26-12-2019 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Mooi resort met alles er op en aan! Wij kozen voor de huur van een appartement long stay met onbeperkt golf op 2 banen praia del rey en west cliffs. De bannen liggen een paar km uit elkaar en zijn verschillend van karakter wat het leuk maakt
Het resort heeft ook een hotel waar je in diverse restaurants kunt eten en geeft verder een uitstekende service, bv er is een shuttle service die je brengt en oppikt naar de golfbaan zowel praia als westcliffs
De baan van praia is prima onderhouden en er lopen diverse holes langs die oceaan met zijn sterke branding. Ik vind hem een beetje saai breed en recht toe recht aan.
Het clubhuis is gezellig (ook in deze tijd van het jaar) en het personeel is vriendelijk en doen er alles aan om je het naar de zin te maken
Op De driving ranch speel je vanaf het gras (prima) alleen de afstanden zouden beter aangegeven kunnen worden
In de nabije omgeving ligt ook Royal Óbidos en bon.

joseveen | 24-11-2019 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Beoordeling met 4 sterren

Mooi resort met alles er op en aan! Wij kozen voor de huur van een appartement long stay met onbeperkt golf op 2 banen Praia del Rey en West Cliffs. De banen liggen een paar km uit elkaar en zijn verschillend van karakter, wat het leuk maakt.
Het resort heeft ook een hotel waar je in diverse restaurants kunt eten en geeft verder een uitstekende service, bv. een shuttle service die je haalt en brengt naar de golfbaan zowel Praia als West Cliffs.
De baan van Praia is prima onderhouden, er lopen diverse holes langs de oceaan met zijn sterke branding. Ik vind hem wel een beetje saai, breed en recht toe recht aan.
Het clubhuis is gezellig (ook in deze tijd van het jaar) en het personeel is vriendelijk en doet er alles aan om je het naar de zin te maken.
Op de driving range speel je vanaf het gras (prima) alleen de afstanden zouden beter aangegeven kunnen worden.
In de nabije omgeving ligt ook Royal Óbidos en Bom Successo dit maakt de omgeving tot een mooie plek voor een golf uitje.

joseveen | 22-11-2019 | review: Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Geef ook een beoordeling van Praia d'El Rey Golf & Beach Resort

Schrijf een beoordeling voor Praia D'El Rey Golf & Beach Resort