logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  Valencia en Omstreken (Costa Blanca)  >  Javea (Alicante)  >  Javea Club de Golf

Javea Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7
Lees de beoordelingen over Javea Club de GolfGeef ook een beoordeling van Javea Club de Golf

Touroperators en aanbiedingen voor Javea Club de Golf

Executive Golf Travel 3dGolf

Baan gegevens Javea Club de Golf

Baan

9 Holes

Adresgegevens Javea Club de Golf

Apartado 148

3730  Javea (Alicante)

Tel: +34 96 5972584

Fax: +34 96 6460554

javeagolf@ctv.es

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Javea Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Prima golfbaan om te spelen als je aan de Costa Blanca bent.
De ontvangst is prima de mensen zijn gastvrij en er is naast een prima golfshop en een mooie drivingrange ook een uitstekend terras waar je op het gebied van eten en drinken alles kunt krijgen wat maar wenselijk is
Javea heeft van alles wat te bieden lange par 5 Holes moeilijke par 3 Holes en zowel parklandholes als heuvelachtige holes.
Op het totale plaatje is niets aan te merken en dus een prima baan om een heerlijke ronde op te spelen met daarna een prima 19e Hole.

robertensuzanne | 27-10-2017 | review: Javea Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

9-Holes baan die moeilijker is dan gemiddeld door zware ruff en de vele bomen. Ook de lengte valt tegen, zeker als je er 18-holes speelt. Ben blij daar lid te zijn.

corvb | 05-09-2017 | review: Javea Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Leuke baan met prachtige uitzichten op Montgo. Wat knorrige caddymaster. We moesten verplicht een verzekering a € 1,50 pp afsluiten. Nog nooit meegemaakt in Spanje. Greenfee behoorlijk aan de prijs. Leden zijn ongastvrij en sommigen zelfs ronduit onbeschoft. Als gast mag je lekker ver weg parkeren...
Trek je er niks van aan en speel en geniet van de uitzichten.

WJM | 31-07-2017 | review: Javea Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Aardige 9 holes club. Duidelijk members georiënteerd wat bijv tot uitdrukking komt in de voor NLers onbeminde parkeerplaatsen voor "non socios" achterin. Ach. Leenclubs zijn ook van niet al te beste kwaliteit. Maar als je hier doorheen kunt kijken is het een aardige baan als je in de buurt bent. Leuke uitzichten op de Montgo en de greens zijn absoluut van goede kwaliteit. Hole 5 is de signature hole met een mooie afslag richting de Montgo. Fairways zijn tamelijk breed en approaches zijn goed te doen. Snelle geonduleerde greens maken de baan interessant.

axelvanderstaak | 05-07-2017 | review: Javea Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Club de golf Javea is een 9 holes golfbaan die dor een aantal bunkers zijn moeilijkheidsgraad moet krijgen. De baan is vrij vlak en de holes liggen dicht naast elkaar. Een vrij saaie baan en niet al te moeilijk die redelijk is onderhouden. We vonden het clubhuis niet echt gezellig.

dnfaas | 12-04-2017 | review: Javea Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een negen holes golfbaan met twee verschillende uitdagende teeboxen speel je de 18 compleet. Smal en langs de weg is wel angstig als je niet recht slaat, maar daar hadden we gelukkig geen last van. Ook de greens waren mooi strak en met ondulatie. goed restaurant op de 19de

hansjmngolfhotmailcom | 17-02-2017 | review: Javea Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Een leuke 9 holes baan. Weinig greenfee spelers (een chique club met aparte club members only faciliteiten) wel zeer gastvrij. De baan is goed onderhouden en prima bespeelbaar zonder moeite handicap kunnen lopen.

GerK | 18-11-2016 | review: Javea Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Voor mij geen uitdagende baan. De baan is wel goed onderhouden. De ontvangst is zeer vriendelijk en de horeca is ook goed. De oefenfaciliteiten dienen verbeterd te worden.

Jean | 28-11-2015 | review: Javea Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Negen holes courses, prima oefenterrein, klantvriendelijk, weinig uitdaging.

annemoisson66 | 03-11-2015 | review: Javea Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Dit is een van de banen waar wij als we in Spanje zijn regelmatig spelen.
Het is een niet al te moeilijk 9 holes golfbaan maar toch zeer leuk om te spelen niet moeilijk dus ook voor beginnende golfer zeer geschikt.
Toen wij er in de zomer waren was het vrij warm en droog maar alles lag er keurig bij... groene fairway, s tot goed onderhouden greens.
Oefenfaciliteiten zijn goed te noemen van drivingrange tot 2 putting greens en het clubhuis vanaf het clubhuis kijk je op de putting green en eerste hole onder het genot van een drankje.
Dus wil je gewoon leuk golfen zonder al teveel moeilijke holes dan moet je hier een keertje spelen.

RobertBertolin | 16-07-2015 | review: Javea Club de Golf

Geef ook een beoordeling van Javea Club de Golf

Schrijf een beoordeling voor Club De Golf Javea