logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Spanje  >  Valencia en Omstreken (Costa Blanca)  >  Chiva (Valencia)  >  Bosque Club de Golf

El Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 8 beoordelingen: 7.4
Lees de beoordelingen over El Bosque Club de GolfGeef ook een beoordeling van El Bosque Club de Golf

Touroperators en aanbiedingen voor El Bosque Club de Golf

3dGolf

Baan gegevens Bosque Club de Golf

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 45 (€ 45)

€ 65 (€ 65)

Lengte

cr

sr

Lengte

5915 meter

6469 yard

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens El Bosque Club de Golf

Carretera Godelleta 41

46370  Chiva (Valencia)

Tel: +34 96 1808000

Fax: +34 96 1808001

info@elbosquegolf.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Bosque Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

El Bosque is een parkbaan met glooiingen. Helaas was de baan te nat en daardoor werd het spelen zwaarder. Greens zijn bijzonder apart gras net een biljartlaken waardoor deze qua tempo lastig waren om te putten. Clubhuis van buiten mooi om te zien van binnen minder sfeervol. Goede prijs kwaliteit verhouding en erg lekkere sangria.

Inge1 | 27-10-2017 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Op de site stond een mooie aanbieding. 2 Greenfees en een buggie voor 90 euro. Bij de receptie werden we gewaarschuwd omdat de greens net geprikt waren. Dat klopte! Het putten was vooral een kwestie van geluk.. Ook werden we gewaarschuwd dat de rough wat hoog was omdat de machine kapot was.
Je bent er. Dus je wil toch spelen. Zorgen dat je niet in de rough belandt! Nou de rough was tot kniehoogte. Elke bal die er belandde was onvindbaar. Ook aangrenzend aan de green! Dat verwacht je toch niet. Elke bal die op de green belandde maar er vanaf rolde was onvindbaar. Dat maakte het spelen onaangenaam. Dan is 90 euro nog veel geld. Maar we waren gewaarschuwd!
Erg jammer van deze dag op deze baan die er verder schitterend uitziet. Mooie holes en een prachtig clubhuis.

tonvandenbroek | 09-08-2017 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

We werden welkom geheten door een zeer vriendelijke caddymaster, die ons erop wees dat er 2 holes "uit lagen". Ter compensatie werd een alternatieve route met toch 18 holes aangeboden. En bovendien waren vanwege het onderhoud de driving range ballen gratis en ook het eerste drankje na afloop. Ook de greenfee-prijs was aangepast, al met al netjes opgelost dus. De baan was mooi, heuvelachtig en mooie vergezichten. het onderhoud was ruim voldoende, de greens voldoende. Het was een plezier om er te spelen!

connyvanrossem | 22-03-2017 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Voor de 2de x gespeeld en het is echt een topbaan. Holes zijn uitdagend en mooi aangelegd. De meeste holes zijn top om te spelen. Doglegs in overvloed, hoogte verschil op een aantal holes en tactische waterpartijen. Hole 11 is super, par 5 helemaal de heuvel af maar dan wel met en green die toch wel lastig ligt. (net als de meeste greens. Komen hier zeker weer als we in Valencia zijn. Minpuntje de groep voor ons die er wel heel erg de tijd voor nam, over de eerste 3 holes hebben we een uur gedaan, gelukkig liep er achter ons een 2 bal en zijn we met zijn 4en verder gegaan.

elninjo | 29-12-2016 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Bij bepaalde Golfshops in de buurt kun je greenfees kopen voor Euro 55,00.. dik de moeite waard

janchem | 26-10-2016 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 3 sterren

Prachtige dag 19 Februari met 4 personen gespeeld.
Zoals vele RTJ ontwerpen heeft ook deze GOLFbaan een mooie layout, verhoogde Tee's en brede, ondiepe greens. Jammer dat de algemene staat van onderhoud ondermaats is.
Alhoewel nog vroeg in het jaar, lijkt het wel of de fairways niet (meer?) volgroeid zijn. Vele slechte plekken, mogelijk van divots die langere tijd, meerdere jaren, niet goed gevuld en bewerkt zijn.

Ongeïnteresseerde caddymaster die het niet nodig vindt een buggy schoon/leeg af te leveren.

De greenfee voorjaar aanbieding via een golfshop in de omgeving leek interessant, maar de prijs / prestatie verhouding is duidelijk voor verbetering vatbaar.

cy van tilburg | 22-02-2016 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

De aankomst met het uitzicht vanaf het clubhuis is super mooi, het terras an sich is qua aankleding wat minder alsook de bediening, die waren niet zo klantvriendelijk. De 1e 9 holes genoten onze voorkeur alsook alle par 3-en; mooi en lastig om te spelen. De baan is een thuis voor vele eekhoorn families, die je overal ziet! Al met al een hele mooie baan om nog eens te spelen, alleen de greens waren niet zo goed. Veel ongerepareerde pitchmarks en beestjes, waardoor putten zeer onregelmatig was. Desondanks hebben we genoten!

Eva1973 | 30-09-2015 | review: Bosque Club de Golf

Beoordeling met 4 sterren

Mooie golfbaan met een mooi clubhuis. Uitdagende baan goed onderhouden. Oefenfaciliteiten zijn goed. Aanbevolen.

johan44 | 04-09-2015 | review: Bosque Club de Golf

Geef ook een beoordeling van El Bosque Club de Golf

Schrijf een beoordeling voor El Bosque Golf Club