logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Vila Nova de Cacela  >  Quinta de Cima Golfe

Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.9
Lees de beoordelingen over Quinta de Cima GolfeGeef ook een beoordeling van Quinta de Cima Golfe

Touroperators en aanbiedingen voor Quinta de Cima Golfe

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3dGolf

Baan gegevens Quinta de Cima Golfe

Baan

18 Holes / 72 Par

Type baan

Parkland, open country

Greenfee (prijsopgave 2008)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 97 (€ 97)

€ 97 (€ 97)

Lengte

cr

sr

Lengte

6256 meter

6842 yard

Handicap

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Quinta de Cima Golfe

P-8900-057  Vila Nova de Cacela

Tel: +351 281 950580

Fax: +351 281 950589

www.quintadariagolf.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

met heerlijk weer bijna altijd in het vooruitzicht is het goed golfen op Ria en Cima.

mijntjewesterwoudthotmail.com | 27-11-2017 | review: Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Een redelijk goed onderhouden golfbaan, maar met weinig echt grote uitdagingen. Mooie greens en de fairways zijn goed gemaaid. Ook uit de rough is het goed doen mits je niet al te ver uit course licht. Het leuke beekje langs de golfbaan en (vakantie) huisjes loopt als een rode draad door het golfpark en heeft een paar leuke bruggetjes. As je aan de oceaan bent aangekomen geeft dat een spectaculair gevoel en de markante palmbomen aldaar doet je denken aan de Riviera. Al met al een leuke vlakke baan om eens gedaan te hebben.

john1 | 10-11-2017 | review: Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Beide banen lagen er fantastisch bij dit najaar. Mooie en snelle greens. Cima is wat mij betreft afwisselender en beter dan Ria maar smaken verschillen. Vroege starttijd is aan te bevelen. Banen zitten erg vol.

ddriessen3 | 09-11-2017 | review: Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Mooie banen die goed onderhouden worden. Quinta da Ria heeft een paar holes met geweldig uitzicht over de Ria Formosa en Quinta da Cima is een zeer uitdagende baan waar een beekje heel veel holes doorkruist. Door de lange droogte waren natuurlijk vele droge plekken, maar over het algemeen prima verzorgd. Wel is de prijs iets aan de hoge kant.

jo dirkx | 25-09-2017 | review: Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Voor de eerste maal deze baan bezocht. Quinta da Ria gespeeld. Prachtige omgeving langs de oceaan. In de taaie rough de bal moeilijk vindbaar. Extra ballen is geen overbodige luxe. Baan kent weinig hoogte verschillen, maar door de hoge tempartuur was de buggy een welkome luxe. Vooral holes 12 en 13 langs de oceaan bieden een fantastisch uitzicht. De baan speelt prima en ligt er goed onderghouden bij. Bunkers zijn voorzien van het type zand waardoor het zelfs voor de hogere handicapper een plezier is om uit te spelen. De hele entourage is prima verzorgd.

ReneK | 15-06-2017 | review: Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

“Het landgoed van het riviertje”, deelt veel zaken met Quinta da Cima. In het midden staat het hotel van de Robinson club. Dat is NIET het clubhuis zoals na iets te veel zoeken blijkt. Eenmaal daar wel aangekomen is er een ontvangst van “mevrouw Lisa” van wie het portret de ruimte streng bewaakt. Ze kan gelukkig echt wel lachen. De wegen voor de buggy zijn verhard met plastic mozaïeken gevuld met steentjes of gras. Dat wordt af en toe best glad. De baan is goed verzorgd met wonderschone uitzichten, niet alleen naar de Oceaan. Goed speelkaarten omdat veel banen naast elkaar liggen met alleen wat mooie bomen er tussen. Voorspelbaar of misschien zelfs saai hoewel dat te negatief klinkt. De holes met water hindernissen zijn daarentegen origineel en uitdagend Vooral hole 10 en 14 zijn uitdagend en 16 en 17 vragen vertrouwen in de stok. De greens zijn snel en vlak maar zacht. Ze bunkers zijn gevuld met zacht zand met een open structuur en goed te spelen. Leuke dag gehad ondanks de trage groepen voor ons die pas op hole 15 door de Marshall tot meer efficiëntie werden gemaand. Daardoor bleven we net binnen de 5 uur (met buggy hoewel die eigenlijk niet nodig was).

doc48 | 27-05-2017 | review: Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Mooie brede fairways. De hele baan is mooi ruim opgezet. Goed op elkaar aangesloten holes Bij de laatste holes wat watervalletjes. Niet te moeilijke baan. Voor je gevoel behoorlijk lang. Greens soms glooiend wat putten uitdagend maakt. Met veel plezier op gespeeld in april 2017.

BenVerwiel | 22-04-2017 | review: Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Op en top professioneel gerunde golfclub. Vriendelijk, duidelijk, behulpzaam. Kwamen speciaal voor ons rond 18hr nog met de club car langs voor een fris drankje!
Drivingrange vanop gras, uitgebreide oefenfaciliteiten...
Cima course gespeeld, championship baan die heel lang is van wit, en lang vanaf geel. Gelukkig heb je altijd wel wat rol op je lange slagen. Overwegend vlakke baan (goed te lopen), maar toch hoogteverschillen (slagen naar green) en leuke waterhindernissen. Bunkers op elke afslag in range, elke green goed beschermd. Maw,15 holes op hcp gespeeld,3 holes om te vergeten...
Fairways zijn mooi groen, je bal ligt altijd op een "tapijtje", wat het chippen wat makkelijker maakt. Greens zeer goed, zoals ook elders in de Algarve.
geschikt voor alle niveaus (kies je tee!) en leeftijden

ET Viking | 14-04-2017 | review: Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Perfect onderhouden golfbaan van tee tot green. Uitstekend zand in de bunkers, glooiende en snelle greens en enkele leuke linksholes langs de zee. Ook uitstekend te lopen gezien de beperkte hoogteverschillen.

marmaberli | 11-04-2017 | review: Quinta de Cima Golfe

Beoordeling met 4 sterren

Onderhoud was september 2016 niet goed maar dat kan na zo'n hete zomer.
Ria is mooie baan aan de zee, en de Cima course ligt landinwaarts en is met name lang.

ronaldo | 15-09-2016 | review: Quinta de Cima Golfe

Geef ook een beoordeling van Quinta de Cima Golfe

Schrijf een beoordeling voor Quinta da Ria Resort (Ria/Cima)