logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Portimao Codex  >  Alamos Golf Course

Alamos Golf Course

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 7.8
Lees de beoordelingen over Alamos Golf CourseGeef ook een beoordeling van Alamos Golf Course

Touroperators en aanbiedingen voor Alamos Golf Course

Golf Expedition Executive Golf Travel Golftime Travel 3dGolf

Baan gegevens Alamos Golf Course

Baan

18 Holes / 73 Par

Type baan

Parkland

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Alamos Golf Course

P-8501-912  Portimao Codex

Tel: +351 282 402150

Fax: +351 282 402153

E-mail

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Alamos Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Morgado was op dag 4 van de SingleGolfers reis het decor voor een mooie golfdag in oktober. Evenals Alamos een hele mooie golfbaan niet voor niets speelt hier het Portugees Open!. Bredere fairways en door de run-down krijg je lekker veel meters rol op een goede bal. in 2e negen holes wat dichter bij elkaar maar niet storend.

jolanda singlegolfers nl | 30-10-2017 | review: Alamos Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Een van de weinige banen waar (zoals in Spanje) onafgebouwde huizen staan. Het resort bevindt zich ongeveer 15 km vanaf de kust in het binnenland ter hoogte van Silves. We hebben alleen Alamos gespeeld en het is wel een baan in een prachtige omgeving! Mooie uitzichten dieren ondulatie in zowel fairways als greens. Wel hebben we deze week kwalitatief betere fairways en greens gezien maar zeker niet om over te klagen!

ElmaHafkamp | 24-10-2017 | review: Alamos Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Het is heerlijk vertoeven midden in de natuur met niet overal huizen aan de baan. Met name Alamos is huizen vrij. Bij Morgado staan op de 1e hole wat hotelkamers. Je kunt de baan makkelijk lopen maar wanneer het warm is kun je beter een buggie nemen. Wat later op de middag komen vaak de ooievaars een slaapplaats opzoeken en wanneer je s'morgens vroeg speelt kun je ze zien vertrekken op zoek naar eten. Op de baan hebben we al uilen een vos en een wild zwijn gezien. Dus een aanrader wanneer je van natuur houd.

smopee | 05-10-2017 | review: Alamos Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Banen worden prima onderhouden. Mooie omgeving. Meer tafels en stoelen op het terras zou wenselijk zijn. Toen wij er in oktober met 10 personen waren was er een tekort.

birdie1 | 03-10-2017 | review: Alamos Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Super greens, mooie golfbaan, niet al te moeilijk. Holes lopen om een berg heen en dus kom je geen andere spelers en holes tegen. Op drie holes na.

Ajalgarve | 29-07-2017 | review: Alamos Golf Course

Beoordeling met 5 sterren

De morgado baan lag er vanwege het Portugal open super bij.

Rebke | 20-05-2017 | review: Alamos Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Alamos is een heel mooie course die in een grote lus door de vallei aangelegd is. Daardoor zie je nooit andere flights behalve deze voor u. Het uitzicht op de omgeving is schitterend, een echt genot. Baan zelf niet zeer verrassend en ook niet overdreven moeilijk. Greens daarentegen zijn zeer geonduleerd en voor je het weet lig je na uw eerste put verder van de hole dan ervoor. Een buggy is geen overdreven luxe op deze baan. Ontvangst aan receptie en bij caddiemaster zeer aangenaam. Ze doen echt moeite om u te helpen. Een aanrader.

waegemans | 14-05-2017 | review: Alamos Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Twee heel verschillende golfbanen. Morgado ligt direct aan het clubhuis. Voor Alamos begint de eerste wandeling al naar hole 1. Beide banen gelopen met trolley. Morgado goed te doen, vooral de eerste negen holes. Alamos toch wel een stukje lastiger, alhoewel ook daar wel wat vlakkere holes zijn. Beide banen zeker de moeite waard om te spelen. Liggen er uitstekend bijj, alhoewel de greens wel een stukje trager zijn dan op de zusterbaan Salgados. Dit kan ook te maken hebben gehad met de komst van het Open Portugal in mei.
Vooral Alamos biedt prachtig uitzicht op de omgeving.

marionbrosens | 14-04-2017 | review: Alamos Golf Course

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag 12-04 Alamos, de tweede baan op Reguengo Golf Resort, de oefenfaciliteiten zijn dezelfde als voor Morgano, dus ook aangepast i.v. m de European Tour.
Deze baan is een totaal andere golfbaan met veel slope in de fairway's en in een schitterende omgeving. Ook hier alles keurig onderhouden, greens in goede conditie.
Maar een ander type baan dan Morgado, meer hoogteverschil en meer begroeiing naast de fairways.

grtitulaer | 12-04-2017 | review: Alamos Golf Course

Beoordeling met 3 sterren

Diving range Álamos makkelijker bereikbaar maken

gggolf | 07-03-2017 | review: Alamos Golf Course

Geef ook een beoordeling van Alamos Golf Course

Schrijf een beoordeling voor Morgado do Reguengo Golf Resort