logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Castro Marim  >  Castro Marim Golfe and Country Club

Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8.1
Lees de beoordelingen over Castro Marim Golfe and Country ClubGeef ook een beoordeling van Castro Marim Golfe and Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Castro Marim Golfe and Country Club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3dGolf

Baan gegevens Castro Marim Golfe and Country Club

Baan

27 Holes / 71 Par

Type baan

Wetland

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 70

€ 70

Lengte

cr

sr

Heren

5464 meter

5976 yard

Dames

4912 meter

5372 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Castro Marim Golfe and Country Club

Apartado

P-8950-909  Castro Marim

Tel: +35 1 281 510330

Tel reserveren: tekst?

Fax: +35 1 281 510338

E-mail

www.castromarimgolfe.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 5 sterren

Mochten alle courses lopen, Grouse en Gaudiana mooie geaccidenteerde banen, goed te bespelen zolang je recht slaat, Atlantico uitdagende baan ook sterk geaccidenteerd maar veel compacter dan andere twee daardoor ook iets moeilijker. Kortom drie mooie lussen op een mooie locatie.

onnoh6 | 05-03-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Wij hebben een longstay verblijf gehad gedurende 4 weken in een uitstekend verzorgd village-house. De green fees zijn redelijk geprijsd, zeker in vergelijking met de andere 4 golfbanen in de buurt. Het personeel is vriendelijk en de ontvangst is correct. Wij vinden het geen makkelijke baan ondanks het genoemde badkuip effect. Je raakt namelijk heel wat ballen kwijt door verrassende stuitballen en ook door lage maar dichte begroeiingen. Een buggy is ook geen luxe op deze baan. Je hebt prachtige uitzichten over omliggende dorpen en soms op de oceaan.

avanierland | 22-02-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Casto Marim vond ik vooral een wat korte baan zonder echte signature holes. Leuk voor een keer maar niet voor de hele week. Denk dat ik volgende keer niet van rood maar van geel of wit zou afspelen om de baan uitdagender te maken.

De drivingrange heb je vrij weinig aan omdat je een vallei inslaat. Je krijgt dus weinig gevoel bij de afstanden die je slaat. Op het terras van het clubhuis kun je prima zitten met uitzicht over een gedeelte van de course.

marloeshees | 01-01-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan van Joost de Draaier, Willem van Kooten, goed onderhouden, mooie vergezichten! Daarbij is het altijd mooi om van een hoogte te spelen de diepte in! Heerlijk terras!

madvangils | 18-12-2016 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Een weekje op deze golfbaan en alle rondjes gelopen. De ontvangst is zeer gastvrij en men is zeer behulpzaam. De uitstraling van het clubhuis en bar is wat sfeerloos. Het doet een beetje kil aan. De baan gaat op en neer dus een buggy is aan te bevelen. Voor sommige holes heb je aardig wat carry nodig om de overkant van het water te halen. Zo dus de nodige ballen kwijt geraakt en niet voor al deze holes is er een dropzone. Toch zijn alle drie de lussen stuk voor stuk prachtig om te spelen. Ze zitten vol met uitdagingen. Van grote hoogte de diepte in spelen. Greens die twintig meter hoger liggen. Blind shots je vind het allemaal hier. Risico's worden beloond of genadeloos afgestraft. Sommige fairways zijn breed en anderen zijn op sommige plaatsen heel smal. De mooiste hole op de Grouse is hole vijf. Een dogleg naar links met een versmalling voor je tweede slag en voor de green een smalle waterhindernis. De mooiste hole van de Guadiana is voor mij hole drie. Een par vijf met een afslag van hoog over een waterhindernis daarna een slag naar de kruising en daarna rechts omhoog naar een veel hogere green. De mooiste hole van Atlantic is hole twee. Een dogleg naar links waarbij je drive echt ver genoeg moet zijn om met slag twee naar de green te kunnen slaan. Een waterhindernis voor de green en een boom die de weg naar de green blokkers als je drive te kort was. Bij de Grous en de Guadiane heb je meer kans om een misslaat er corrigeren dan bij de Atlantic. Let op, bij sommige holes zijn een par vier voor de heren en een par vijf voor de dames. Na afloop zijn er bitterballen te bestellen in de bar en bij verblijf in een huisje krijg je korting op het park en bij verschillende restaurants in de omgeving. We blijven tenslotte Nederlanders. Het was genieten en we keren hier zeker weer terug voor weer een weekje golf.

beele45 | 25-11-2016 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

wij speelden hier als 4de baan uit de voor ons gearrangeerde golfreis. Wat een majestueus clubhuis en dito uitzicht vanaf het terras. De baan is erg goed onderhouden. Razendsnelle greens. Als je gaat lopen, wat wij deden, zijn beide banen lekker zwaar. Enorme hoogteverschillen. Mooi om vanaf de hele hoge tees naar beneden te slaan. Prachtige vergezichten ook! Topgolf!

MarcPleijsier | 12-11-2016 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Tijdens de SingleGolfers-reis van oktober hier 2x gespeeld en dat was (wederom) een waar genoegen.
De baan is prachtig en biedt veel afwisseling en uitdaging. Mooi gelegen in een redelijke 'ruige' en onaangetaste omgeving. Fijne snelle greens.
De lus Guadiana / Atlantico heeft spectaculaire holes waarbij de longhitter op de par 4 kan proberen de green te halen.
Een genoegen om weer gespeeld te hebben!

jolanda singlegolfers nl | 11-10-2016 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Weekje vakantie op dit resort, een prachtig huis waar je heerlijk een week kan verblijven. Ruime woonkamer met 2 slaapkamers en ieder eigen badkamer. Ruime keuken met alle voorzieningen. Zeer schoon. Golfbanen zijn geweldig om te spelen,3 x 9 holes, dus mogelijkheden voldoende om een eigen keuze te maken. Grouse is de meest open baan maar tevens niet de eenvoudigste, veel hoogteverschillen met soms mooie verborgen greens. Redelijk lang en mooie hindernissen. Guadiana is heerlijk omdat er een echt portugees gevoel terug komt, heuvels en prachtige bomen. Hier is het iets rustiger spelen omdat bijna alles terug rolt richting fairway, maar eenmaal in de rommel dan is er altijd wel een boom of berg die het uitdagend maakt. Atlantico is de oudste van de 3 en daardoor zeker geweldig om te spelen. Hier kan je geweldige missers hebben maar ook fantastisch worden beloont met een goede slag. Het onderhoud is zeer goed gedaan en de greens zijn redelijk snel met aardige ondulaties. Bunkers zijn met grof zand waardoor je eigenlijk altijd goed door het zand kan komen. Natuurlijk is er altijd wel een hole die iets minder is maar waar is dat niet. De receptie van golf bestaat uit zeer vriendelijk en meedenkend personeel die altijd een oplossing hebben. In het clubhuis (dat zeer ruim is) kan je heerlijk nagenieten van je golfspel met heerlijke drankjes en hapjes. En echt even iets hollands, ze hebben hier ook bitterballen. Dat is iets waar de eigenaar; Willem van Kooten of voor de oudere onder ons Joost den Draaier, voor gezorgd heeft. Dit is trouwens een heerlijk vriendelijk persoon die toen wij hier waren, alle gasten persoonlijk even kwam begroeten met een ongedwongen woordje. Er is tegenwoordig ook een net restaurant boven waar ze een mooie menukaart hebben met eerlijke prijzen. Mocht je verblijven op het resort krijg je overal korting op tot aan het drankje in het clubhuis. Wij gaan hier zeker terug en misschien wel voor een langere tijd, waar ze ook mooie aanbiedingen voor hebben. Kortom voor iemand die een tweede thuis wil hebben zonder verplichtingen, ga hier gerust een heen.

pietersimages | 04-10-2016 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen, uitdagende holes.

wilmabogaard | 26-09-2016 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Grouse Guardina gespeeld. Erg leuke afwisselende baan. Goede greens, prima clubhuis en dito ontvangt. Voor de heren af en toe best lastig, waterpartijen over te steken met een Carry van 180-200 mtr. met wind tegen. 😉 Idem voor de dames met een Carry van ca 130Mtr. Na het rondje waren er nog maar weinig mensen op hole 19 wat jammer was. Eten in boven gelegen restaurant erg goed voor een goede prijs. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

balje0640 | 12-09-2016 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Geef ook een beoordeling van Castro Marim Golfe and Country Club

Schrijf een beoordeling voor Castro Marim Golfe and Country Club