logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Europa  >  Portugal  >  Algarve  >  Castro Marim  >  Castro Marim Golfe and Country Club

Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 10 beoordelingen: 8
Lees de beoordelingen over Castro Marim Golfe and Country ClubGeef ook een beoordeling van Castro Marim Golfe and Country Club

Touroperators en aanbiedingen voor Castro Marim Golfe and Country Club

Golf Expedition Executive Golf Travel 3dGolf

Baan gegevens Castro Marim Golfe and Country Club

Baan

27 Holes / 71 Par

Type baan

Wetland

Greenfee (prijsopgave 2010)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

€ 70

€ 70

Lengte

cr

sr

Heren

5464 meter

5976 yard

Dames

4912 meter

5372 yard

GVB

ja

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Castro Marim Golfe and Country Club

Apartado

P-8950-909  Castro Marim

Tel: +35 1 281 510330

Tel reserveren: tekst?

Fax: +35 1 281 510338

E-mail

www.castromarimgolfe.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Guadiana/Atlantico gelopen. Mooie, verschillende lussen met behoorlijk snelle greens. Prijs voor 2 personen incl. buggy € 80,--! (starttijd 09.00u) was een aangename verrassing. Zeer deskundig en vriendelijke dame bij de receptie. Kortom, een absolute aanrader.

gamerjans | 31-05-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Castro Marim is een bekende baan in Oost Algarve. The Grouse, Guadiana en Atlantico zijn geliefd bij veel Nederlanders omdat je er ook bitterballen kunt kopen en om zijn de bekende Nederlandse eigenaar. Ook de prijs is gunstig. Heel kenmerkend is de laterale undulatie; veel banen zijn zijwaarts verhoogd zodat een niet al te afwijkende bal vaak terug rolt baar de fairway. De uitzichten zijn wijds en vanaf de Guadiana kun je de brug over de gelijknamige grensrivier Spanje zien liggen. Water komt op verschillende manieren in het spel voor. Leuk is bijvoorbeeld hole 8 van de Grouse course met een hoge afslag over het water. De greens zijn hard en vrij snel. Het kost meestal een dag om daar aan te wennen. Er is een aardige variatie met zwakke en sterke doglegs. “Hop hop hop hop” was niet de aanmoediging van de Marshall die verfrissende doekjes kwam brengen maar de veel voorkomende vogel, de hop. Het clubhuis herbergt een hotel, shop en restaurant waar het heerlijk toeven is op de 28ste hole.

doc48 | 24-05-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie en uitdagende golfbaan. Zeer goede greens. Mooie hoogte verschillen en fraaie uitzichten. Verwijzingborden next tee ontbreken. Dit kan beter. Met veel plezier 9 holes The Atlantic course gelopen. Huren buggy een must.

vanderflier | 08-05-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Mooie open en golvende baan. Door behoorlijke hoogteverschillen daardoor mooie uitzichten. Interessante op- of aflopende holes. Toen wij de baan eind april liepen was het oppervlakte erg hard waardoor hoge ballen na contact met de grond alle kanten op sprongen. De baan is overzichtelijk en breed opgezet. Niet heel erg moeilijk. Vanaf het mooie clubhuis / restaurant een fantastisch uitzicht over de baan eronder.

Ben Verwiel | 24-04-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 3 sterren

In april 2017 op Castro Marim gespeeld; de Guadiana en Atlantico Course. Wij vonden de ontvangst onpersoonlijk en commercieel en in de baan was het behoorlijk druk. De Guadiana lus is mooi, al waren de greens op moment van spelen niet best. De Atlantico lus is wat gekunsteld; er moet een aantal keer over de voorgaande green heen worden afgeslagen. Net als op de Guadiana lus lagen de greens er niet mooi bij.

M. Boekestijn | 18-04-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 5 sterren

Mochten alle courses lopen, Grouse en Gaudiana mooie geaccidenteerde banen, goed te bespelen zolang je recht slaat, Atlantico uitdagende baan ook sterk geaccidenteerd maar veel compacter dan andere twee daardoor ook iets moeilijker. Kortom drie mooie lussen op een mooie locatie.

onnoh6 | 05-03-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Wij hebben een longstay verblijf gehad gedurende 4 weken in een uitstekend verzorgd village-house. De green fees zijn redelijk geprijsd, zeker in vergelijking met de andere 4 golfbanen in de buurt. Het personeel is vriendelijk en de ontvangst is correct. Wij vinden het geen makkelijke baan ondanks het genoemde badkuip effect. Je raakt namelijk heel wat ballen kwijt door verrassende stuitballen en ook door lage maar dichte begroeiingen. Een buggy is ook geen luxe op deze baan. Je hebt prachtige uitzichten over omliggende dorpen en soms op de oceaan.

avanierland | 22-02-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Casto Marim vond ik vooral een wat korte baan zonder echte signature holes. Leuk voor een keer maar niet voor de hele week. Denk dat ik volgende keer niet van rood maar van geel of wit zou afspelen om de baan uitdagender te maken.

De drivingrange heb je vrij weinig aan omdat je een vallei inslaat. Je krijgt dus weinig gevoel bij de afstanden die je slaat. Op het terras van het clubhuis kun je prima zitten met uitzicht over een gedeelte van de course.

marloeshees | 01-01-2017 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan van Joost de Draaier, Willem van Kooten, goed onderhouden, mooie vergezichten! Daarbij is het altijd mooi om van een hoogte te spelen de diepte in! Heerlijk terras!

madvangils | 18-12-2016 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Beoordeling met 4 sterren

Een weekje op deze golfbaan en alle rondjes gelopen. De ontvangst is zeer gastvrij en men is zeer behulpzaam. De uitstraling van het clubhuis en bar is wat sfeerloos. Het doet een beetje kil aan. De baan gaat op en neer dus een buggy is aan te bevelen. Voor sommige holes heb je aardig wat carry nodig om de overkant van het water te halen. Zo dus de nodige ballen kwijt geraakt en niet voor al deze holes is er een dropzone. Toch zijn alle drie de lussen stuk voor stuk prachtig om te spelen. Ze zitten vol met uitdagingen. Van grote hoogte de diepte in spelen. Greens die twintig meter hoger liggen. Blind shots je vind het allemaal hier. Risico's worden beloond of genadeloos afgestraft. Sommige fairways zijn breed en anderen zijn op sommige plaatsen heel smal. De mooiste hole op de Grouse is hole vijf. Een dogleg naar links met een versmalling voor je tweede slag en voor de green een smalle waterhindernis. De mooiste hole van de Guadiana is voor mij hole drie. Een par vijf met een afslag van hoog over een waterhindernis daarna een slag naar de kruising en daarna rechts omhoog naar een veel hogere green. De mooiste hole van Atlantic is hole twee. Een dogleg naar links waarbij je drive echt ver genoeg moet zijn om met slag twee naar de green te kunnen slaan. Een waterhindernis voor de green en een boom die de weg naar de green blokkers als je drive te kort was. Bij de Grous en de Guadiane heb je meer kans om een misslaat er corrigeren dan bij de Atlantic. Let op, bij sommige holes zijn een par vier voor de heren en een par vijf voor de dames. Na afloop zijn er bitterballen te bestellen in de bar en bij verblijf in een huisje krijg je korting op het park en bij verschillende restaurants in de omgeving. We blijven tenslotte Nederlanders. Het was genieten en we keren hier zeker weer terug voor weer een weekje golf.

beele45 | 25-11-2016 | review: Castro Marim Golfe and Country Club

Geef ook een beoordeling van Castro Marim Golfe and Country Club

Schrijf een beoordeling voor Castro Marim Golfe and Country Club