logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Midden-Oosten  >  Marokko  >  Marokko  >  Marrakech  >  Palmeriae Golf Palace

Palmeriae Golf Palace

Beoordeling met 4 sterren gemiddeld cijfer van 8 beoordelingen: 7.2
Lees de beoordelingen over Palmeriae Golf PalaceGeef ook een beoordeling van Palmeriae Golf Palace

Touroperators en aanbiedingen voor Palmeriae Golf Palace

Executive Golf Travel 3dGolf

Baan gegevens Palmeriae Golf Palace

Baan

18 Holes / 72 Par

Greenfee (prijsopgave 2005)

maandag t/m vrijdag

zaterdag en zondag

MAD 450 (€ 40.91)

MAD 450 (€ 40.91)

Lengte

cr

sr

Lengte

6214 meter

6796 yard

Driving range

ja

Buggie

ja

Adresgegevens Palmeriae Golf Palace

Les Jardins de la Palmeraie BP: 1488

Marrakech

Tel: +212 44 30 10 10

E-mail

www.pgpmarrakech.com

kaart

Reacties en ervaring(en) van bezoekers met
Palmeriae Golf Palace

Beoordeling met 4 sterren

Deze baan in de maand augustus gespeeld, eigenlijk de foute maand voor golf in Marrakech. Vanaf halverwege de ochtend Alves te warm. Daarom om 06:30 uur vanuit het hotel naar deze golfbaan vertrokken. Vanwege het vroege tijdstip was het clubhuis nog dicht. Personeel bood mijn niet golfende meegereisde partner koffie en versnaperingen aan in het aanpalende hotel. Dus ook voor haar een top service.
De baan is heel mooi, mooie waterpartijen en voor een gemiddelde golfer goed te doen. Het ensemble 'golfbaan, spa resort en verblijfsaccommodatie' maken het geheel compleet. Heel mooie plek om een paar fijne dagen te beleven. Een Marokkaans golfavontuur dat je wanneer je er een keer bent geweest zeker wilt overdoen.

RicardoOffermanns | 30-01-2018 | review: Palmeriae Golf Palace

Beoordeling met 4 sterren

De caddies zagen er zeer armoedig uit.

pj.vanetten | 04-01-2018 | review: Palmeriae Golf Palace

Beoordeling met 4 sterren

Het nieuwe jaar goed begonnen met Cees op deze mooie Golfplaats. De ontvangst was zeer vriendelijk en voor de start op het terras een cappuccino genoten. Drivingrange stonden de emmers met ballen al gereed. Prima oefengelegenheid. De fairways waren goed te bespelen en green prima. Sommige banen waren wat kort dus voor elk niveau goed te doen.

gerardhex. | 02-01-2018 | review: Palmeriae Golf Palace

Beoordeling met 4 sterren

Mooie uitdagende golfbaan, vriendelijke medewerkers, alles ziet er netjes uit. Ballen voor de driving range inbegrepen. Wel verplicht om een trolley of buggy te huren en er is een mogelijkheid om met een caddy te spelen. Wel beperkte afstandsmarkering (een paal op afstand 150 meter). Wij hebben deze baan twee keer gespeeld in een week.

michelleschaper | 13-02-2017 | review: Palmeriae Golf Palace

Beoordeling met 4 sterren

Traditioneel klassiek (Marokkaans?) clubhuis. Ruim terras met uitzicht op de baan. Bediening aardig maar loopt erg stroef en langzaam.
Ruime fairways, waterpartijen die soms lastig liggen, greens lopen prima.
De holes sluiten mooi op elkaar aan.
We hebben deze baan met caddies gelopen.

BenVerwiel | 10-01-2016 | review: Palmeriae Golf Palace

Beoordeling met 3 sterren

Een van de oudere banen in de omgeving van Marrakech. Dit is ook wel te merken. Onderhoud is niet al te best, alhoewel de baan prima te spelen was. Wat oudere ballen op de ruime drivingrange.
Vlakke baan met hier en daar wat huizen rondom de fairways (niet storend).
Clubhuis is mooi. Personeel kan wel wat vriendelijker en vlotter.

michiel de boer | 16-10-2015 | review: Palmeriae Golf Palace

Beoordeling met 3 sterren

Rustige golfbaan, baan goed onderhouden, toiletten zijn slecht. Onvriendelijk personeel in de horeca. Gratis gebruik van de drivingrange, al verwacht de caddymaster wel een fooi. Onduidelijke bewegwijzering naar de entree. Parkeer niet bij de entree, maar rij door bij de slagboom van het hotel. De golfbaan ligt namelijk nog een eind verwijderd van de entree van het hotel.

JosManon | 19-09-2015 | review: Palmeriae Golf Palace

Beoordeling met 4 sterren

Volwassen en volgroeide golfbaan. Mooi verzorgd, niet geweldig moeilijk maar toch uitdagend genoeg. Supercaddies (althans die wij troffen - je moet met caddie of met buggy spelen), sommige haast van pro niveau, die niet alleen uitstekend advies geven maar je zelfs les geven en erg vriendelijk zijn. Bijna ongelooflijk hoe zij de toch relatief moeilijke greens kunnen lezen, daar heb je dus echt wat aan. Je moet hun 120MAD betalen, maar wij hebben met plezier 200 MAD gegeven, ze verdienden het gewoon. Baan ligt in een resort, waar wij ook verbleven, waardoor we 4 keer gespeeld hebben. Wel telkens dezelfde 18 holes omdat de andere niet toegankelijk waren (kort voordien overstroomd na noodweer en nog herstellende van de schade) Heel toffe sfeer, verzorgd clubhuis, personeel heel vriendelijk en voorkomend. Fijne ervaring, hier komen we terug. Wat ons betreft een aanrader.

Johnny Kellens | 02-02-2015 | review: Palmeriae Golf Palace

Geef ook een beoordeling van Palmeriae Golf Palace

Schrijf een beoordeling voor PalmGolf Marrakech-Palmeraie