logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Home  >  Midden-Oosten  >  Marokko

Golfen in Marokko

Golfen in een zonnig land blijft trekken. Marokko wordt wel aangeboden door wat Nederlandse golftouroperators, maar het Noord-Afrikaanse land is nog lang niet zo populair als andere zonnige...
lees verder >>

Golfen in Marokko

 

 

Aantal banen met

Aantal banen met greenfees in de prijsklasse (€) van:

Regio

Aantal banen

9
holes

18
holes

18+
holes

Minder dan 40

40 tot 80

Meer dan 80

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

sorteer golf

Marokko

23

8

11

4

6

8

kaart

Reacties en ervaring(en) met golfbanen in Marokko

Beoordeling met 4 sterren

Ocean Golf Club ( Marokko )

Uitstekende golfbaan. Is pas 2 jaar open, maar ziet er al redelijk volwassen uit. de 3 x 9 holes maken het mogelijk dat je de baan meerdere malen speelt zonder elke keer dezelfde route af te leggen. De holes varierem van redelijk makkelijk tot zeer lastig. De Par 5's zijn lang en smal. De baan wordt goed onderhouden. Nadeel is dat je verplicht bent een caddie te nemen en het niveau hiervan verschilt nogal.

Beoordeling met 3 sterren

Soleil Golf Course ( Marokko )

Niet onaardige golfbaan in Agadir. Sinds kort hoef je gelukkig niet meer verplicht een caddie te nemen, want er zijn er maar een paar die goed zijn. Nadeel hiervan is dat de baan er wel slechter bijlegt dan vroeger. Toen repareerden de caddies de pitchmarks en legden ze divots terug. De verwende vakantiegolfer voelt zich daar geloof ik te goed voor. Jammer want de baan zou er veel beter bijliggen als golfers zich wat meer om dit soort zaken zou bekommeren.
De algemene ligging van de baan is mooi en er zijn een paar zeer lastige holes op deze baan.

F.J.Zimmerman

Beoordeling met 4 sterren

Dunes Golf Club ( Marokko )

Heerlijk gespeeld caddie met hcp 4 was zeer kundig
moeilijke 27 holes baan vel hoogteverschillen en ondulatie, kortom echte uitdaging
gezellig clubhuis met uitzicht op drivingrange
aanrader
vergeet de gratis shuttle niet naar diverse hotels in agadir scheelt weer taximunten

Piet DE SCHEPPER -Ieper Open

Beoordeling met 4 sterren

El Jadida ( Marokko )

El jadida golf is vlak aan de oceaan gelegen. We speelden deze baan met vrienden in 2009. Caddy verplicht zoals overal in Marokko. 6 holens lopen langs hets strand en de zee, de andere 12 lopen door een bos met eucalyptusbomen. Deze baan is zeker een bezoekje waard, ook nadien was h et zeer gezellig in het clubhuis.

Terry

Beoordeling met 4 sterren

Agadir Royal Golfclub ( Marokko )

Wij zijn hier in maart 2011 geweest. Veel verschil in caddy's, de een is zeer behulpzaam de ander kan slechts een paar woordjes frans. En dat is toch lastig als je iets wilt uit leggen. Goede oefenfaciliteiten. Caddy is verplicht en kost 80 Dirham per 18 holes. De greefee is 280 Dirham voor 18 holes, (alle dagen van de week). Je kunt ook een kaart voor een hele week krijgen, deze is 1100 Dirham, dus erg voordelig. Oefenballen 10 Dirham. Het onderhoud is werkelijk super, de fairways zijn als strakke gazonnetjes.

René Kroondijk

Beoordeling met 4 sterren

Palmeriae Golf Palace ( Marokko )

Gespeeld in februari 2011. Drukke 27-holes baan, dagelijks zijn er meer dan 100 caddies beschikbaar. Er zijn 3 lussen. De holes 1-9 zijn redelijk makkelijk en zijn vrij open. Holes 10-18 liggen tussen de woningen en vragen meer precisie. De par-3 17e is daar de uitdaging; water en bunkers eisen de ballen op. De nieuwe holes 19-27 liggen halverwege de eerste negen en zijn ook open en een goede score is daar mogelijk. Drivingrange en ballen niet top. Verder een goede baan om te spelen.

Tan

Beoordeling met 4 sterren

Royal Golf Dar Es-Salam ( Marokko )

1. Golfclubs huren mogelijk. Maar je moet te vredenstellen met een zeer/versleten/oude clubs en verschillende merken in je golftas. Niet veel keuze.
2. Aanwijzingen naar de volgende hole/s ontbreken.
3. Buggy niet altijd beschikbaar. Meer voor de VIP's ?
4. Alles moet je kontant met lokale geld betalen.

roelof

Beoordeling met 4 sterren

Royal Marrakech Golf Club ( Marokko )

Werkelijk uitstekend onderhouden. Caddy erg behulpzaam. Ga na het golfen lekker op het terras lunchen. De andere banen in Marrakech zijn veel minder!

Golf touroperators Marokko:

Executive Golf Travel

3D Golfvakanties