logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

SingleGolfers.nl verlaagt prijs


De golfclub voor singles, SingleGolfers.nl, heeft sinds 14 februari 2017 de prijs van het lidmaatschap verlaagd. Het doel is meer (sport)singles over de streep te trekken om aan de unieke golfactiviteiten mee te doen.

SinglesGolfers.nl wil in hun lustrumjaar groeien en wil nog meer golfers mee laten doen aan de leuke evenementen voor singles en sportsingles. Om de financiŽle drempel van een lidmaatschap zo laag mogelijk te houden is het jaartarief vanaf 2017 vastgesteld op slechts 49 euro.

Logo SingleGolfers.nl

SingleGolfers.nl organiseert jaarlijks 15 tot 20 golfdagen en golfweekenden in Nederland. Daarnaast worden golfreizen georganiseerd naar Europese bestemmingen met een prettig golfklimaat en uitstekende golfbanen. Via de online community op de website van SingleGolfers.nl kunnen leden elkaar online ontmoeten en een (golf)afspraak maken.

Hiermee biedt de organisatie SingleGolfers.nl een uniek drie-in-ťťn-concept voor leden: elkaar ontmoeten tijdens golfevenementen, golfreizen of via de online community.

Meer informatie

SingleGolfers.nl bedoelt met singles beoefenaars van de golfsport die geen relatie hebben en die in contact willen komen met een (golf)partner. Sportsingles zijn golfers die een partner hebben die niet golft. De golfsport staat centraal, maar daten is toegestaan!

Kijk voor alle informatie over deze unieke golfclub op SinglesGolfers.nl

21-02-2017