logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golf & Business op de Batouwe


Vrijdag 7 april organiseert Betuws Golfcentrum De Batouwe een open golfdag Golf & Business. Maak kennis met de fraaie golfbaan, speel gratis 9 holes, volg een clinic en proef de streekproducten.

Op steenworp afstand van bedrijvenparken Medel en Kellen ligt de 27-holes golfbaan van De Batouwe inclusief een 9-holes par-3 baan. Met de lussen Peren-, Appel- en Kersengaard, ontworpen door Alan Rijks, geniet u al golfend van de natuur van de Betuwe. Dit grote complex biedt naast het golfspel diverse mogelijkheden voor de zakelijke markt, ook als u (nog) niet golft: vergaderingen, zakenlunch of -diner, netwerken tijdens de Businessclub golfdagen, sponsoring en speciale V.I.P. golflessen voor bedrijven.

Kennismaking

Om u kennis te laten maken met de faciliteiten organiseert De Batouwe op vrijdag 7 april een speciale open dag Golf & Business. U kunt deze dag gratis 9 holes spelen of als u nog niet golft kunt u gratis deelnemen aan een golfclinic. Er staan streekgerechten voor u klaar en u krijgt vrijblijvend uitleg over alle (zakelijke) mogelijkheden en voorzieningen van de Batouwe.

Programma

12.30 uur : Ontvangst met koffie en lekkernij plus rondleiding
13.30 uur : Welkomstwoord en uitleg programma.
14.00 uur : Start 9-holes ronde op de wedstrijdbaan en golfclinic op de oefenbaan
16.30 uur : Binnenkomst deelnemers. ĎBubbles en bitesí.

Aanmelden kan door een mail met uw (bedrijfs)naam, aantal personen, uw handicap en telefoonnummer te sturen naar bc@golfcentrumdebatouwe.nl, o.v.v. ďOpen golfdag zakelijkĒ.

Gegevens De Batouwe

Betuws Golfcentrum De Batouwe
Oost Kanaalweg 1
4011 LA ZOELEN (bij Tiel)

www.golfcentrumdebatouwe.nl

Betuws Golfcentrum De Batouwe een open golfdag Golf & Business.

05-03-2017