logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golf en win kist Saint-Emilion Crus Classés


Het imposante golfcomplex Château des Vigiers en de Saint-Emilion Grands Crus Classés Association organiseren van 2 t/m 4 juni de vijfde editie van de Saint-Emilion Crus Classés Trophy.

Voor wie van optimaal genieten, golf en een goed glas wijn houdt wordt de vijfde editie van de Saint-Emilion Crus Classés Trophy een niet te missen evenement. Dit Golf & Wine-evenement dat sinds 2012 wordt georganiseerd, wordt gehouden bij Vigiers Golf & Country Club en diverse château’s.

Win kist exclusieve wijn

Aan het internationale evenement doen jaarlijks meerdere teams mee uit onder meer Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Zweden en Nederland. De teams bestaan uit 1 professional en 6 amateurs. Er wordt drie dagen gegolft waarbij gezelligheid en genieten voorop staat, maar er zijn natuurlijk mooie prijzen te winnen. Er wordt een oefenronde, een pro-am ronde en een individuele ronde gespeeld. Prijzen zijn er voor het beste team, voor de beste pro, voor de beste amateur en naar de amateur die de beste individuele en teamscore heeft. Het eerste jaar kreeg de overall winnaar 2 handgemaakte kisten met 18 flessen exclusieve Saint-Emilion Grand Crus Classés wijnen.

vijfde editie van de Saint-Emilion Crus Classés Trophy

Inschrijven moet als team, dus 6 amateurs met 1 pro. Individueel inschrijven kan wel, maar de inschrijving wordt dan pas definitief als er een team gevormd kan worden.

Programma in het kort

Vrijdag 2 juni
- aankomst bij Château des Vigiers
- training rondjes Arrival of participants at the Château – courtesy gifts
- welkomst cocktail diner met wijnproeverijen

Zaterdag 3 juni
- eerste pro-am ronde en individuele ronde
- verfijnd gerechtje met Saint-Emilion Grands Crus Classés tussenstop bij hole 10
- diner in Saint-Emilion Château Grands Crus Classés

Zondag 4 juni
- tweede pro-am ronde en individuele ronde (wissel met eerste ronde)
- verfijnd gerechtje met Saint-Emilion Grands Crus Classés tussenstop bij hole 10
- putt wedstrijd
- prijsuitreiking en cocktail diner met muziek in het châteu

Download het volledige programma en de prijzen op www.vigiers.com.

Over Vigiers

Château des Vigiers in de Dordogne heeft 27 wedstrijdholes in drie lussen, ontworpen door Donald Steel, en er zijn 6 oefenholes bij de uitgebreide oefenfaciliteiten. De baan werd in 1992 geopend. De geschiedenis van het prachtige kasteel met de bijgebouwen ligt in de 12de en 16de eeuw en het complex wordt wel ‘Petit Versailles genoemd’. De hoofdkok van restaurant Les Fresques heeft al jaren een Michelinster en voor een iets minder formele setting is er brasserie Le Chai. Het complex ligt dicht bij de plaats Bergerac, ten westen van Bordeaux.

Kijk voor meer informatie op www.vigiers.com.

Al eens gespeeld op Vigiers? Laat dan een beoordeling achter op Golfreiswijzer.nl.

06-03-2017