logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Jeugd Golfkampen Rob Mouwen


De bekendste putting coach van Nederland, Rob Mouwen, organiseert al sinds 2009 de leukste golfkampen van Nederland. Ook in 2017 staan een drietal zomerkampen op het programma met een leuke mix van recreatie en golf.

Tijdens de golfkampen krijgen de kinderen elke ochtend 3 uur training onder leiding van golfprofessionals bij golfbaan Het Woold in Asten. Er worden swinglessen gegeven met behulp van een radar en bij de sessies voor het korte spel kunnen de resultaten worden vergeleken met die van de tourspelers. Maar natuurlijk zit het programma ook vol fun-onderdelen zoals een casino-golfspel en Ďbeat the proí.

Recreatieve uitstapjes

Wat de golfkampen van Rob Mouwen vooral zo bijzonder maakt zijn de recreatieve uitstapjes. Op dinsdag worden de challenge spelen gecombineerd met paintball, kabelbaan, touwbruggen en tunnelkruipen en op donderdag staat een bezoek aan de Efteling staat zoals ieder weer op het programma. ís Avonds kan er mee worden gedaan aan spannende bosspelen, nachtgolf en een filmavond.

In de vrije tijd heeft de jeugd de mogelijkheid te golfen op de wedstrijdbaan van ít Woold, op de par-3 baan of op de driving range. Geen zin om te golfen buiten de lessen om? Dan mogen de kinderen gewoon chillen bij Gasterij Het Woold, de logeerplaats tijdens deze weken: het is immers vakantie! Het verblijf eindigt op vrijdag met een prijsuitreiking en leuke presentatie.Data

Per golfkamp is er ruimte voor 24 personen. De groepen worden op handicap en zover mogelijk op leeftijd ingedeeld.

Golfkamp 1: maandag 17 juli tot en met vrijdag 21 juli.
Golfkamp 2: maandag 24 juli tot en met vrijdag 28 juli.
Golfkamp 3: maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus.

Naast de golfdagen worden er in de meivakantie ook Putting Day Camp georganiseerd:
- Dinsdag 25 april
- Woensdag 26 april
- Donderdag 27 april (deze dag is voor genodigden)

Begeleiding

De golfkampen staan onder leiding van Rob Mouwen zelf. Rob werkt daarbij samen met de collegaís van de golfopleiding en alle begeleiders hebben ervaring met de kampweken en hebben een golfopleiding of sportopleiding. Per vijf deelnemers is er ťťn begeleider.

Meer informatie en aanmelden

Alle informatie over de jeugdgolfkampen is te vinden op de website www.jeugdgolfkamp.nl. Aanmelden kan ook via deze website, maar wees er snel bij: de golfkampen zijn razend populair!

15-03-2017