logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Exclusief programma Golf & Music bij Evian


Van 4 tot en met 7 mei 2017 kunnen liefhebbers van golf en klassieke muziek hun hart ophalen bij het Evian Resort in Frankrijk. Met het Golf & Music-progamma combineert u golf met drie klassieke concerten in het beroemde auditorium van La Grange au Lac.

Samen met Radio Classique heeft het Evian Resort een meerdaags programma samengesteld waarbij liefhebbers van golf en van klassieke muziek optimaal kunnen genieten. Er zijn drie golfprogramma’s samengesteld, gebaseerd op spelniveau: Golf Discovery, Playing Experience en Championship Experience, waarbij uiteraard wordt getraind bij de Evian Resort Golf Club Academy onder leiding van golfprofessionals. Ervaren golfers krijgen natuurlijk ook de mogelijkheid de op de Evian Championship Course te spelen.

Golfbaan Evian

Exclusieve concerten

Naast het golfprogramma vinden drie exclusieve klassieke concerten plaats in het auditorium van La Grange au Lac, uitgevoerd door het Modigliani Quartet en pianist Bertrand Chamayou in een persoonlijke en ontspannen atmosfeer.

Het verblijf bestaat uit drie nachten o.b.v. volpension met drankpakket, golftraining inclusief huur van de clubs en met drie privéconcerten met aansluitende cocktailparty in de aanwezigheid van de artiesten. U kunt vrij gebruik maken van alle sport- en welnessfaciliteiten van het resort en dat zijn er veel.

Er kan worden gekozen voor verblijf in Hôtel Ermitage**** vanaf 1259 euro per persoon op basis van dubbele bezetting in een 2-persoons of voor Hôtel Royal***** vanaf 1614 euro per persoon. Beide hotels zijn onderdeel van het grote resort dat aan het Meer van Genève, ligt in het Franse Évian-les-Bains, tussen het Zwitserse Genève en Montreux.

Auditorium La Grange au Lac bij Golfbaan Evian waar de drie concerten plaatsvinden.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact bellen met telefoonnummer +33(0)4 5026 5050 of u kunt een mail sturen naar reservation@evianresort.com.

Kijk voor meer informatie over het resort op www.evianresort.com.

Kent u Evian Golf Resort en heeft u er wel eens gegolft? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl

14-03-2017