logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Stadsgolf in Nijkerk


Op zaterdag 17 juni 2017 wordt de eerste editie van Rotary Stadsgolf Nijkerk georganiseerd. De opbrengsten van dit ludieke golftoernooi over 18 holes in de binnenstad gaan naar het goede doel.

Golfers en niet golfers kunnen zich inschrijven voor dit leuke golftoernooi in Nijkerk. Je mag met je eigen golfclubs spelen. De holes zijn kort maar zeer uitdagend, dus je hebt maar een paar clubs nodig. Putten is niet altijd nodig om aan punten te komen. Heb je geen golfclubs, dan zijn die via de organisatie te leen. Er wordt uiteraard met speciale zachtere golfballen gespeeld. In de stad wordt een parcours van 18 holes uitgelegd. De holes kunnen in een park liggen of in of nabij een winkel of bedrijf. Er wordt gespeeld in flights van vier personen. De golfdag eindigt feestelijk met eten, drinken en muziek en een prijsuitreiking.

De opbrengsten van het evenement komen ten goede van het Nijkerkse goede doel: het plaatsen van meerdere zwerfboekstations in Gemeente Nijkerk.

Sponsors gezocht

De organisatie is nog op zoek naar enkel bedrijfssponsors. Er zijn diverse pakketten te koop voor een unieke promotie van jouw bedrijf op een hole naar keuze. Kijk voor alle mogelijkheden op www.rotary.nl/nijkerk.

Informatie en inschrijven

Opgeven en inschrijven kan via www.rotary.nl/nijkerk/activiteiten/Stadsgolf. Voor alle vragen kun je een mail sturen naar stadsgolf@hlbnijkerk.nl. Bekijk hier de flyer van het toernooi.

21-03-2017