logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Europa Dichtbij met Pin High


Golfreisorganisatie Pin High heeft onlangs haar nieuwe brochure ĎEuropa dichtbijí gepresenteerd. Er zijn dit jaar 21 mooie golfbestemmingen toegevoegd in o.a. Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk en ItaliŽ.

Een unieke golf- en bridgereis een stukje Zuid-Afrika op de Veluwe met gastronomie en Zuid-Afrikaanse wijnen, een exclusieve combireis naar Frankrijk waarbij u verblijft en afslaat op St. Omer en Golf National (de Ryder Cup baan van 2018) en aantrekkelijk geprijsde weekendclinics in het hart van Nederland: het is allemaal te vinden in deze nieuwe brochure.

NIEUW: de Pin High Surprise reis

Pin High organiseert dit jaar de Pin High Surprise reis. Onder leiding van Pin High directeur Eric Bakker reist u naar een golfbestemming die voor u lange tijd geheim zal blijven. Zeker is dat deze droombestemming golfbanen heeft die door Leadingcourses.com als 'outstanding' worden betiteld. Eric Bakker: 'Ik weet bijna zeker dat u hier nog nooit heeft gegolfd. Indien wel, dan zult u het fantastisch vinden dat u nog een keer mag. Het wordt ťťn groot avontuurÖ Durft u het aan?'.

Voor meer informatie en voor het aanvragen van de gratis brochure zie gaat u naar www.pinhigh.nl/brochure.

Brochure Europa dichtbij van golftouroperator Pin High

24-03-2017