logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Tee Ďum up voor ZakenGolfster 2017


Op donderdag 7 september vindt de achtste editie van het succesvolle netwerkevent RSM ZakenGolfster plaats, dit keer op Golfclub Anderstein. Het thema dit jaar is ĎTEEm up! Teamwork makes your dreams workí.

RSM ZakenGolfster is een zakelijk en educatief netwerkevenement in een sportieve ambiance voor ambitieuze ondernemende vrouwen, zelfstandig en in loondienst. Om aan te sluiten bij het thema van dit jaar spelen zowel de 9-holes golfers (minimaal hcp 54) als de 18-holes golfers (minimaal hcp 36) in een teamwedstrijd op de 27-holes golfbaan van Golfclub Andersteijn in Maarsbergen. Ook zonder golfervaring kan je deelnemen door de golfclinic bij te wonen, met aansluitend de inspirerende Dialoog met Topvrouwen.

Voor wie

Elke energieke en enthousiaste werkende vrouw mag zich inschrijven voor RSM ZakenGolfster 2017. Dat geldt voor zowel ondernemers met een eigen bedrijf als voor vrouwen in loondienst, profit en non profit. Er is ruimte voor ongeveer 120 deelnemers, ervaren golfers of starters zonder enige golfervaring. Toelatingscriteria: minimaal vijf jaar werkervaring en een werkweek van minimaal vier dagen. Om diversiteit te garanderen wordt bij aanmelding gelet op werkzaamheden, functie en het aspect van leidinggeven.

Aanbod voor de dag

Het pakket dat wordt aangeboden omvat:
- presentatie/workshop met topspreker(s);
- golfarrangement met extra's in de baan: fruit, drankjes, koeken, hapje;
- catering, inclusief lunch/lunchpakket, borrel met hapjes en alle drankjes;
- stands met diverse interessante producten;
- een mooi netwerk;
- presentjes bij aanvang en vertrek;
- het volgen van een presentatie of workshop.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.zakengolfster.nl. Aanmelden kan via de speciale pagina www.zakengolfster.nl/aanmelden.

20-03-2017