logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Aftellen naar de Amsterdam Golf Show


Het is nog maar maar drie weekjes wachten op de start van de grootste golfbeurs van Nederland: de Amsterdam Golf Show op zaterdag 29 en zondag 30 april 2017 bij Amstelborgh-Borchland. De toegang is gratis.

Een hal van 3000m2 met de nieuwste golfmaterialen en de leukste golfreizen, een grote driving range en een goede par-3 baan bieden bezoekers van de Amsterdam Golf Show alles voor de start van een heerlijk golfseizoen.Buiten op het tussenterrein kunt u deelnemen aan het footgolf spektakel, gesponsord door Aruba, One Happy Island. Schiet de bal door het gat en maak kans op prachtige prijzen. Twee keer per dag is er een Fashion Show in de Expo Hal, er zijn golfspelletjes voor de kinderen. Ga voor de neary of longest drive op een van de golfsimulatoren of analyseer uw balvlucht met de FlightScope.

Bekijk alles over de locatie Borchland (met golfclub Amstelborgh op borchland.nl ).

De gratis tickets kunnen worden besteld op de website van de Amsterdam Golf Show:
www.amsterdam-golf.com/ticketshop.

06-04-2017