logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Twee goede doelen toernooien op de Goyer


Op maandag 9 oktober organiseert stichting Golf4Charity een bijzonder en zeer exclusief fundraising golftoernooi op Golf & Country Club de Goyer in Eemnes. Twee weken later organiseert Kiwanis Hilversum –Baarn het Business Golftoernooi voor Dream4Kids.

De opbrengst van het Golf4Charity toernooi komt geheel ten goede aan Make-A-Wish Nederland, die de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen uit laat komen! Het belooft nu al een bijzondere dag te worden, waar het de golfer aan niets zal ontbreken! In de baan worden de deelnemers verwend door onder andere het Oesterwijf, de frietboutique, met heerlijke hamburgers van de Best of Barbecue, restaurant Faulk en verschillende uitstekende wijnhuizen uit het Gooi.

Hole-in-ones

Daarnaast zijn er maar liefst 2 hole-in-one challenges in de baan, waarbij een Audi of een Best of Bike te winnen is. Daarnaast kunnen de deelnemers het opnemen tegen een bekende golfpro bij de 'beat the pro challenge'.
Tijdens de loterij aan het einde van de middag is, naast vele andere prijzen, ook een prachtige golfreis voor 2 personen te winnen naar het 5-sterren designhotel The Oitavos gelegen aan de Oitavos Dunes in Portugal, één van de top 100 golfbanen ter wereld! Deze schitterende prijs is ter beschikking gesteld door Fairway Golf Travel en Transavia.
Tussen het uitstekende 4-gangen diner door zullen bijzondere items geveild worden, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland.

Inschrijven

Er kan gekozen worden uit een flight mét (€ 2.250,-) of zonder (€ 1.800,-) Bekende Nederlander, maar individuele inschrijving is ook mogelijk.
Schrijf U nu in op Golf4Charity en loop straks (met uw relaties?) wellicht naast Marco Bakker, Piet Schrijvers, Winston Post, Toine van Peperstraten, Mariska van Kolck of een andere BN-er over de prachtige 18-holes baan van de Goyer! Maar wees er snel bij, want er zijn slechts 25 flights te vergeven….

Kiwanis Business Golftoernooi

Een paar weken later, op maandag 23 oktober, organiseert Kiwanis Hilversum-Baarn Golf & Country Club de Goyer het Kiwanis Business Golftoernooi. De opbrengst komt ten goede aan Dream4Kids.Deze organisatie organiseert unieke belevingen voor kinderen die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad, denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Wist u dat gemiddeld één kind per klas mishandeld wordt? Getraumatiseerde kinderen wonen overal.

Donaties

Om droomdagen mogelijk te maken is Dream4Kids afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Er zijn sponsoren, zoals Heijmans en Kiwanis Hilversum-Baarn, die op verschillende manieren hun steentje bijdragen. Daarom organiseert Kiwanis Hilversum-Baarn het Business Golftoernooi op de Goyer. Via dit mooie evenement bieden zij bedrijven de gelegenheid om met relaties een sportieve middag inclusief catering en diner te beleven, getraumatiseerde kinderen te helpen en hun netwerk te verbreden. De opbrengst gaat volledig naar Dream4Kids.

Inschrijven

Als sponsor/donateur speelt u met een flight van 4 personen op de Goyer Golf & Country Club voor € 960,-- per flight. Dit bedrag is inclusief ontvangst met koffie, lunchpakket, prijsuitreiking en 3-gangen diner. Na de wedstrijd is er een prijsuitreiking en zal een vertegenwoordiger van ‘Dream4kids’ u wat vertellen over hun werk en waar de opbrengst aan zal worden besteed. Individueel meespelen kan voor € 240,-- per persoon. U wordt dan ingedeeld in een flight.

Meer informatie en inschrijven(kan tot 15 oktober via Kiwanis Hilversum-Baarn.

09-08-2017