logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Eigen wijnen PGA Catalunya Resort


Op PGA Catalunya Resort kunnen gasten en huiseigenaren binnenkort van op het resort zelf verbouwde wijnen genieten: Celler Mas Hereu. Daarmee verhoogt een van de meest luxueuze golf- en lifestyle bestemmingen in Europa haar status nog verder.

De vermaarde Stadium Course en Tour Course liggen in een gebied waar beroemde Spaanse wijnen als DO Empordŗ, DO Alella en DO Penedťs vandaan komen. Het gebied heeft een gunstig klimaat, heuvelachtig landschap en een perfecte bodem voor topkwaliteit wijnen. In de eerste fase zullen er twee soorten druiven voor witte wijn en ťťn voor rode wijn aangeplant worden. Het gaat dan om de bekende Franse druivensoort Chardonnay en de lokale druif Xarel lo voor wit en eveneens een lokale variŽteit Garnatxa Negra, die een rustieke, geurige rode wijn oplevert.

Huiseigenaren op het resort kunnen wijn te adopteren en gasten kunnen druiven gaan plukken of wijnworkshops volgen in Hotel Camiral, Girona's enige 5-sterren hotel en lid van The Leading Hotels of the World.

De aanleg van Celler Mas Hereu is onderdeel van een 53 miljoen euro kostend driejarig ontwikkelingsprogramma. Dat behelst verder nieuwe sportfaciliteiten, een met de hand gemaakt recreatiemeer met beach club en een wandelaarscentrum.

17-08-2017