logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen met AH Spaaractie


Op 4 september start Albert Heijn met een spaaractie voor klanten die een (nieuwe) sport willen uitproberen. Ook Golfen. Drie weken lang kunnen klanten bij vrijwel alle AH-winkels in ons land sparen voor minimaal drie en maximaal vijf sportmomenten naar keuze. Met een volle spaarkaart kan tot en met 3 december via AH Sport Actie geboekt worden.

Inmiddels hebben ruim 75 golfclubs en -banen zich aangemeld voor de AH Spaaractie via de website Club Profiel. Sinds eind juni is het mogelijk om via deze site het specifieke sportaanbod in te vullen. Klanten van Albert Heijn zoeken, zodra ze een volle spaarkaart hebben, via ditzelfde systeem op 'golf' in hun woonomgeving om ťťn tot maximaal vijf sportmomenten per persoon te boeken. Zorg er wel voor dat uw clubprofiel de juiste gegevens bevat. Dat wil zeggen: De juiste contactpersoon met contactgegevens waar mensen terecht kunnen met vragen. Een uitnodigend algemeen stukje over de golfbaan gericht op nieuwe leden en een sportaanbod voor de periode van 10 weken om te komen golfen.

Op weg helpen

De NGF heeft, in samenwerking met de NVG en PGA Holland, een voorstel gemaakt om golfclubs en -banen op weg te helpen bij het bedenken van hun sportaanbod. Daarbij is gekeken naar de wensen van de doelgroep die, op basis van de pilot van 2016, verwacht gaat worden. Zo wordt er voornamelijk in de avonduren gereserveerd tussen 17.00 en 20.00 uur. De meeste boekingen worden 0 tot 3 dagen van tevoren gedaan.
Zondag, maandag en dinsdag zijn populaire dagen om te boeken en 65% van de deelnemers waren vrouwen tussen de 25 en 40 jaar.

Op de site van Club Profiel zijn de meest gestelde vragen en antwoorden te vinden en kunnen clubs of baan zich nog aanmelden. Hier is ook te zien welke dichtstbijzijnde Albert Heijn-winkel actief meedoet met de spaaractie en staan de contactgegevens van de locatiemanager vermeld.

28-08-2017