logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Pin High Golfcruise


Een wel heel relaxte manier om op golfvakantie te gaan, is met een luxueus cruiseschip. Pin High organiseert april volgend jaar weer een nieuwe 10-daagse Golfcruise.

Vertrek op 19 april 2018 en er is gekozen voor een bijzondere en luxe rederij die zich weet te onderscheiden door haar service en concept. Uw verblijf aan boord is op all-inclusive basis.

Azamara Quest

U vliegt vanuit Amsterdam naar Lissabon waar u verblijft in een centraal gelegen hotel. Van hieruit kunt u gemakkelijk alle bezienswaardigheden van de Portugese hoofdstad bekijken. De volgende dag begint uw cruise aan boord van de Azamara Quest. De 10-daagse cruise brengt u langs de mooiste bestemmingen en golfbanen van het Iberisch Schiereiland. Onderweg kunt u onder andere een bezoek brengen aan de Moorse stad Sevilla en de indrukwekkende rots van Gibraltar. Halverwege de cruise staat tevens de Azamazing Evening gepland. U kunt dan deelnemen aan een avondexcursie inclusief diner naar de schitterende stad Valencia.

Topbanen

De cruise is natuurlijk niet compleet zonder een aantal keer te golfen. U speelt op drie topbanen: op Vale da Pinta, op Santana Golf en als laatste op de prachtige Robert Trent Jones baan, El Bosque Golf Club.

Uw cruise eindigt in de wervelende wereldstad Barcelona. Hier kunt u nog even genieten van de kunst van Gaudi of van heerlijke pinchos in ťťn van de vele tapasbarretjes. Na een laatste overnachting aan boord zit uw heerlijke golfcruise er helaas weer op en vliegt u met de KLM comfortabel weer terug naar Amsterdam.

Voor meer informatie kijk op: Pin High Golfcruise

29-08-2017