logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Joost Luiten en Mats maken uniek kunstwerk


Afgelopen maandag hebben wenskind Mats van Make-A-Wish Nederland en zijn grote held en topgolfer Joost Luiten samen een uniek, groot kunstwerk gemaakt door het slaan van golfballen met verf op een doek.

Het kunstwerk zal op 9 oktober geveild worden tijdens het Make-A-Wish Golf 4 Charity event op de Golf &Countryclub de Goyer. De opbrengst van dit toernooi komt geheel ten goede aan Make-A-Wish Nederland.

Mats is 14 jaar en heeft ernstig nierfalen. Hij speelt op hoog niveau golf en hoopt in de toekomst op Europees niveau te kunnen spelen. Een bezoek aan de lRyder Cup 2018 is echt de allerliefste wens van Mats. Hij praat er bijna dagelijks over. Make-A-Wish zet alles op alles om dit voor hem te realiseren. Dit duurt nog even, maar om de voorpret te vergroten en hem al kracht en plezier te geven, is deze ontmoeting met Joost Luiten georganiseerd.
Het kunstwerk is gemaakt onder leiding van bekend kunstenaar Pim Smit, die meerdere grote kunstprojecten heeft gemaakt met internationale topsporters, zoals met Richard Kraijeck.
Dit project is mede mogelijk gemaakt door ING Private Banking en Golf 4 Charity.

05-10-2017