logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Singlegolfers vieren oud & nieuw onder Spaanse zon


Als singlegolfer geen zin om oud&nieuw in uw eentje te vieren? Single Golfers heeft dan de oplossing. Een 7-daagse oudejaarsgolfreis naar Zuid-Spanje.

U verblijft in het 5-sterren hotel Barceló Montecastillo, vlakbij Jerez de la Fronterea, de stad bekend om zijn sherry. Er wordt een gezellig golftoernooi over vier dagen gespeeld op Barceló Montecastillo Golf en Sherry Golf en een oudejaars galaparty ontbreekt uiteraard niet.Prijs 1.149 euro. Niet SingleGolfers.nl leden betalen 1.165 euro inclusief 3 maanden lidmaatschap. Sluitingsdatum inschrijving 6 december. Aantal deelnemers: maximaal 24 personen (min. 10 dames/ 10 heren). Prijzen zijn exclusief vlucht. Die kan uiteraard door Golftime Travel worden geboekt.

Toernooi

Het golftoernooi wordt over vier dagen gespeeld. Winnaar is diegene met het meeste stableford punten over het totaal van deze vier wedstrijden. De wedstrijdvorm is individueel stableford. De wedstrijd wordt vanaf max. handicap 36 gespeeld (golfers met GVB/ hcp 54 zijn welkom). De golfronde op 1 januari is optioneel en telt niet voor de wedstrijd. Doelgroep van de golfreis zijn singles en sportsingles (d.w.z. de partner golft niet).

Hotel Barceló Montecastillo

Het [link|http://hotelbarcelomontecastillo.com|Barceló Montecastillo Golf Hotel|nieuw is een elegant en stijlvol golfhotel gelegen in een landelijke omgeving op 10 kilometer afstand van Jerez de la Frontera. Naast het hotel staat een kasteel uit de 19e eeuw, dat nu als clubhuis fungeert. Het hotel beschikt over twee uitstekende restaurants en een heerlijk terras met uitzicht over de golfbaan!

Banen

Barceló Montecastillo Golf is ontworpen door de golflegende Jack Nicklaus en was gastheer van veel topgolftoernooien (o.a. het Volvo Masters). Elke hole is weer een plaatje, vaak met torenhoge tees of strategische waterpartijen. De greens zijn zoals men mag verwachten zéér goed en snel. Door de afstanden is een buggy op deze golfbaan wel een aanrader.
Sherry Golf biedt volop variatie: de eerste negen holes zijn glooiend, terwijl bij de tweede negen op elke hole water in het spel komt. Tevens één van de langste golfbanen in Spanje (6572 m.). Spannende golfbaan! Vanaf de teeboxen heeft men prachtige uitzichten over het landschap maar ook over de stad Jerez de la Frontera.


08-10-2017