logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

In Amendoeira voorbereiden op competitie


Het duurt nog een half jaar, maar voor u het weet begint de NGF golfcompetitie weer. Alle teams willen zo goed als mogelijk aan de start verschijnen en dan is een trainingskamp in het luxe Amendoeira Golf resort in de Algarve een uitstekende optie.

Het resort ligt bij het plaatsje Alcantarilha op ongeveer 20 kilometer van Albufeira en beschikt over twee mooie en uitdagende 18-holes golfbanen (de Faldo golfbaan en de O'Connor Jnr golfbaan) en een 9 holes par-3 baan.


Het Amendoeira Golf resort beschikt over uitstekende banen en oefenfaciliteiten.  Copyright Golftrip4u


De oefenfaciliteiten (driving range en putting green) op het resort zijn van hoog niveau. Gasten kunnen gratis gebruik maken van een shuttle service en de Amendoeira Sportsclub faciliteiten zoals fitness, tennis en het 5-tegen-5 voetbalveldje.
Het resort biedt diverse overnachtingsmogelijkheden met appartementen (1 of 2 slaapkamers) en villa's (3 , 4 of zelfs 5 slaapkamers) met een eigen zwembad. Deze accommodaties kunnen geboekt worden met ontbijt, halfpension (ontbijt en diner) en volpension (ontbijt, lunch en diner).
Voor de mogelijkheden kijk op Golftrip4u .

15-11-2017